Приморско 2014 г.

• 81 771
  • 678
  •   1
Отговори
# 435
Бе не са трета -четвърта линия бре)))
То си е едно цяло някак с като блокчета около основния. Просто пред комплекса (за мен така  изглежда) си има тези малки хотели дето...ми то не са големи изобщо да заемат място. Пред тях е уличка една ..и си на плажа. Не се плаши, има едни дъски по тез прословути дюни дето се излиза на плажа. Мен това ме най дразни , обичам природата ама тези дюни ми взеха душата преди 2 години. Не бях виждала такова нещо преди и гледах като ошашавена(( Но входа е удобен за вас по ул Иглика направо и си там . Виж на гугъла там се вижда не знам как се нарича но се гледа като вървиш Не си разваляй настроението предварително . Не бива да пишат първа линия ама... то там така си пишат . 100 м до морето кат ми напишат аз знам че е 1км.(( Пък тез Шурелови дето хвалите аз така и не ги намерих , а специално обикалях от любопитство да видя поне какво е това хотелче Разбрах го къде е , но ...не го видях(( Значи е ...някъде си .. Ми нашия пък пише 100 м първия път кат видях...то...няколко пъти е по 100 ама те смятат сигурно началото на дюните . Не се ядосвай и не съжалявай. Не се отказвай според мен. Хубава почивка и да донесеш мидички))))

# 436
А не се ядосвам / много/! Simple Smile Но ще поспоря с тях защо пиша първа линия на офертата . Иначе за съм питала за шезлонгите - казаха по 5лв на чадър и шезлонг, паркинга безплатен, анимация има И НА български.

# 437
id79 , ще е супер, хотела е хубав, на мен ми идва скъп , дори с оферта де Hug

Резервирах за Флирт, много съм хепи, верно направих компромис с датите, но здраве да е, от 28 сме за 6 нощувки, в апартамент, доста добра оферта, отзивите са много добри  Laughing Hug

# 438
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
id79, ние 5 поредни години почиваме там. За отделечеността са ти обяснили вече - хотелът е до морето /непосредствено зад малки хотелчета/, но дюните са много широки.
Ол инклузивът обаче не струва, ние тъпо и упорито се пробвахме и втората година, с надеждата, че нещо се е променило, и се отказахме. Но вкусът е нещо доста субективно, така че се надявам на вас да ви хареса храната.
На плажа нямат бар и не предлагат напитки и закуски, то и в самия хотел предлагат скромно - главно пица. За напитките - безалкохолно, алкохол и кафе, се чака на огромни опашки, защото автоматите не са общодостъпни, а има барман и обслужването върви по-бавно.
Ако нещо друго те интересува - питай.  Hug

# 439
Абе Флори, за тези пари на мен ми идва направо на 6та линия. Ами каквото и да си говорим, последното блокче е след завоя, което си е четвърта линия.
Все едно, подвеждат туристите.
Аз да се оплача - тея нещастници, вече 5ти ден асвалтират улицата, на която съм. Няма сутрин, няма обяд, няма следобяд. Звъниш на 112,свързват те с общината, обясняват, че това е положението. Звъниш в полицията, обясняваш им, че има закон, забраняващ ремонтни дейности през активния сезон.
Пак те препращат в общината.
Е, не можем да правим добър туризъм и това е. Съсипват бизнеса на хората. Другите с подвеждащи оферти за хиляди левове....

# 440
Извинявай, не разбрах ти в кой хотел си ? Доволна ли си от него? Май асфалтират тази улица дето делят дюните от хотелчетата там дето питахте Дюни, Екзотик, Лагуна и др- То това е хубаво , ама що точно сега в сезона когато е пиков и най-натоварено. Ако става въпрос за тази улица То...направо се излагаха да не я асфалтират. Та ти къде си май си там наоколо ама не разбрах хотела. Дай отзиви за него да знаем какво и що е . Ми...то така как се описва... не е много ясно , кое е първа , кое на 100м и т.н.

# 441
Reiny така както ми го описваш нищо хубаво не виждам. Пълни ли се много ресторанта по време на хранене, да става така шумно и блъсканица. Храната - как е?! Най-вече ми е за децата. Пък и парите не са малко. Мъжа ми няма да издържи да се реди за всяко кафе или сода на някви опашки. Е кое му е 5 звездното тогава?!
Вода и напитки си купуваш явно от плажа?!
Стаите как са?!
Кажи няколко думи и за анимацията?!

# 442
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
id79, за храната имах предвид, че не струва. Поне според нас. Била съм в тризвездни хотели с по-добра храна. Но може тази година нещата да стоят по различен начин. Дано.
За блъсканицата не мога да кажа - първите две години, в които бяхме с AI нямаше много хора по принцип в хотела, защото беше нов, предполагам. А и заради цените.
Стаите не мога да кажа дали са големи или не, ние винаги сме в апартамент - те са хубави, просторни. Тези, които гледат навътре към басейните са и много тихи, не се чува никаква музика от центъра и кръчмите наоколо.
На басейните има бар, там са и опашките.  Laughing А на плажа ще сте като всички останали туристи без AI - ако искате нещо, си го купувате от заведенията наоколо, хотелът няма бар на плажа.
Анимацията всяка година е различна, така че е въпрос на късмет. Първата година бяха гола вОда, втората и третата бяха много добри, по цял ден не виждахме очите на детето, правеха страхотни програми, в които включваха и децата, измисляха им най-различни игри. Миналата година бяха едни тихички момчета и момичета, няколко дена не успяхме да разберем, че има анимация. Просто един ден вдигнах поглед от шезлонга и видях няколко младежи да правят тихомълком гимнастика около басейна.  Joy
Не се настройвай негативно към почивката, след като вече си я платила. Може да случите на добра анимация и хубава храна. Аз просто сравнявам как бяха нещата преди 5 години и сега, а разликата е голяма, може би затова съм малко негативна. Примерно по-миналата година басейна беше страшно мръсен, някакви черни работи плуваха във водата, направо да те е гнус да влезеш, дори детето се отказа да влиза. Оплакахме се няколко пъти, и не само ние, но нищо не се промени. Следващото лято отидохме с голям страх и хиляди уверения от хотела, че басейнът е чист, и наистина беше.

# 443
valka83n  искрено се радвам , че ви е харесало всичко .И ние сме с резервация no name от края на тази седмица  Praynigхотела да е хубав.И искам да попитам защото до сега не съм била Ол можеш ли  да носиш храна или питие в стаята ако решиш.

Дано сте и вие в Перла сън парк. Аз не съм носила храна в стаята, но видях доста хора с по две чаши пред асансьорите така, че.... ЗАЩО НЕ. Никъде не пише, че е забранено изнасянето на храна от ресторанта. Вземала съм 4,5 праскови в ръка и съм носила в стаята ,за да имаме за плажа, но от основното ядене  не съм.  А що се отнася за малките закуски ,всеки та дори и ние, вземахме и отивахме на басейна да си хапваме и сладолед и плодове. През целият ден каквато и напитка да си вземеш от баровете АИ, можеш да носиш където поискаш. Вън на меката мебел, вътре във  фоаето или на плажа Simple Smile Simple Smile

В Перла сън парк сме Joy

# 444
valka83n  искрено се радвам , че ви е харесало всичко .И ние сме с резервация no name от края на тази седмица  Praynigхотела да е хубав.И искам да попитам защото до сега не съм била Ол можеш ли  да носиш храна или питие в стаята ако решиш.

Дано сте и вие в Перла сън парк. Аз не съм носила храна в стаята, но видях доста хора с по две чаши пред асансьорите така, че.... ЗАЩО НЕ. Никъде не пише, че е забранено изнасянето на храна от ресторанта. Вземала съм 4,5 праскови в ръка и съм носила в стаята ,за да имаме за плажа, но от основното ядене  не съм.  А що се отнася за малките закуски ,всеки та дори и ние, вземахме и отивахме на басейна да си хапваме и сладолед и плодове. През целият ден каквато и напитка да си вземеш от баровете АИ, можеш да носиш където поискаш. Вън на меката мебел, вътре във  фоаето или на плажа Simple Smile Simple Smile

В Перла сън парк сме Joy

Joy Супер....  Laughing Laughing Laughing Приятна почивка Ви желая . Simple Smile

# 445
Флори, не съм в хотел. Присламчих се към почивката на баба, дядо и внуче( синът) с бебе и вуйчо. Квартирата е точно до кръчмата, за която каза. Виждам на около 100 метра Гранда.

# 446
Някой ходил ли е на аквапарка. Заслужава ли си ?

# 447
  • София
Ние ходихме в Приморско, в хотел Норт Бийч. Чувствата от хотела са смесени. Базата е нова, но самият хотел е сякаш направен с много малко средства. Основната критика е ресторанта, където бяхме със закуска и вечеря на блок маса. Не готвят лошо, но има само 2-3 основни ястия, а останалите места за други видове храна са запълнени с еднообразни неща, които не могат да се нарекат ястие - напр. само с грах, само с моркови. Самите им готвени ястия са странни понякога и не толкова популярни. Голям недостатък е, че от по-хубавите неща слагат по малко и като свърши казват, че няма. Това те поставя в ситуация да ходиш точно в началото на вечерята за да можеш да заграбиш, ако има нещо хубаво, защото после няма да заредят.  Confused Кафето беше ужасно, напитката е степче, а десертът - всеки ден един и същ. Откъм чистота заслужават похвала и то, защото камериерката беше много усмихната и отзивчива, почистваше хубаво и с внимание, дори ни подреждаше дрехите Simple Smile Плажът е наблизо, което е плюс.

За Аквапаркът - не е лош, 16 лв. е цената от 14 до 19 часа, но пързалките не са обезопасени особено едната, която е като полукръг и те пускат, изритвайки ти дюшека за да достигнеш по-далеч от другата страна и така се лашкаш, докато се забави скоростта и не паднеш в басейна. Само че така ни засилиха, че приятелят ми се удари в стената на пързалката, спря му дъха, а на гърба му се появи моментално огромна тъмна синина. Друго момче, което беше с нас пък си свали малко от кожата на ръката на т.нар центрофуга, чиито ръбове явно не са обезопасени. Освен това, когато има много хора се чака твърде дълго, няма пояси и т.н. Затова ако някой ходи - внимателно. Simple Smile

# 448
Здравейте момичета,така като чета из темата явно всички с no name оферта за Перлите ни пращат в Перла сън парк(интересно защо )  Sunglasses Много ми е чудно,как се стига до плажа.Обикаля ли се много,заради реката или този сал е редовен ?Simple Smile Пишете моля Simple Smile

# 449
Ужас от суни турс ми се обадиха искат да ни местят  в Перла Плаза #Cussing out Моля дайте някакви отзиви за този хотел.

Общи условия

Активация на акаунт