Приморско 2014 г.

• 81 779
  • 678
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте момичета,така като чета из темата явно всички с no name оферта за Перлите ни пращат в Перла сън парк(интересно защо )  Sunglasses Много ми е чудно,как се стига до плажа.Обикаля ли се много,заради реката или този сал е редовен ?Simple Smile Пишете моля Simple Smile

mama mila и вие ли сте с такава оферта.

# 451
Здравейте момичета,така като чета из темата явно всички с no name оферта за Перлите ни пращат в Перла сън парк(интересно защо )  Sunglasses Много ми е чудно,как се стига до плажа.Обикаля ли се много,заради реката или този сал е редовен ?Simple Smile Пишете моля Simple Smile

С такава съм ,да.Съжалявам само,че насметох тази сутрин (два пъти) служителка на Съни Турс,че подвеждат хората с техните оферти.Накрая май се оказва,че Перла Парк е по-хубав от Перла 1.2.3. Thinking

# 452
Здравейте момичета,така като чета из темата явно всички с no name оферта за Перлите ни пращат в Перла сън парк(интересно защо )  Sunglasses Много ми е чудно,как се стига до плажа.Обикаля ли се много,заради реката или този сал е редовен ?Simple Smile Пишете моля Simple Smile

С такава съм ,да.Съжалявам само,че насметох тази сутрин (два пъти) служителка на Съни Турс,че подвеждат хората с техните оферти.Накрая май се оказва,че Перла Парк е по-хубав от Перла 1.2.3. Thinking

На мен ми се обади служителката да ми съобщи,че сме били приместени в Перла Плаза .Ужас развиках се #Cussing out .И след малко се обади да ми каже че оставаме Перла сън парк.

# 453

На мен ми се обади служителката да ми съобщи,че сме били приместени в Перла Плаза .Ужас развиках се #Cussing out .И след малко се обади да ми каже че оставаме Перла сън парк.

ВИЕ ОТ КОЯ ДАТА СТЕ? НИЕ СМЕ ОТ НЕДЕЛЯ.

# 454

ВИЕ ОТ КОЯ ДАТА СТЕ? НИЕ СМЕ ОТ НЕДЕЛЯ.

ot utre   :)vie v sin park li ste

# 455
  • София
Ние се завърнахме от почивката ни в Приморско , бяхме в една от Перлите. По точно в Перла 1. ще се опитам да разкажа и за плюсовете и за минусите. Като цяло мога да кажа, че Ол инклузива им е доста далеч от този на Албена и то на хотел на трета линия там, просто ги сравних, не останахме тотално разочаровани, но ние Не сме от претенциозните и въпреки това... . Перла 1,2,3 са една до друга с общи басейни и ресторант. Плазата не е на първа линия, с отделен басейн е и ресторант, но не мога да дам отзиви за там.
Ще започна с плюсовете: Стаите, лоби бара, ресторанта и въобще интериора в Перла 1 много ми харесаха. Специално в Перла 1 стаите са много просторни и стилни, ние бяхме в двойна стая. Почистваха всеки ден. В Перла 2 и 3 , май положението е по различно, поне по думите на поичващи там.
Храната също не е много зле но е далече от Ол инклузива на който съм била, пак в БГ и то както казах на трета линия в Албена. Както вече казах Перла 1,2,3 са с общ ресторант , но места винаги се намират. Готвените ястия бяха вкусни и що годе разнообразни. Но закуската им беше една и съща, сирене тип фета, кашкавал пак със съмнително качество, т.е. 100% растителен продукт. Колбасите също. Не че не може да се нахраниш, нищо няма да ти стане ако една седмица ядеш боклуци, но можеше поне два вида сирене да има , поне едното да не изглежда 100% менте. Има още кренвирши(от най евтините), яйца(варени , на очи, бъркани) и разни банички. Обяда и вечерите бяха добри според мен и мъжа ми също ги одобри готвените ястия, риба имаше всеки ден под различна форма , пилешко и свинско месо също, салати, супи - по два вида, плодове, дребни сладки. Стремяха се да зареждат бързо ако нещо свърши, но често персонала беше видимо изнервен, не ги обвинявам,  явно нещо куца в мениджмънта.  Междинните хранения по скоро трябва да ги сложа в кавички. Един човек предлагаше и едвам смогваше, а и не смогваше според мен, да обслужи голяма опашка от мераклии за палачинки, пържени картофи и някое кебапче. Няма сладолед, пица, плод, зеленчук или какъвто и и да е друг избор и то сам да си го вземеш, а не някой да ти го подаде, след като се наредиш на опашка, така че по-скоро не ходете с нагласата , че Ол Инклузива ви включва и междинно хранене. Напитките бяха разредени и то многооооооо. Да не говорим, че отиваш и си поръчаш мента със спрайт и ти слагат мента, колкото да придобие зелен цвят и пълнят със "спрайт" и на детето да го дадеш , няма да усети че вътре има мента , само зеления цвят му е. Това го казвам за да са подготвени тези , които разчитат на питиета, нас не ни касаеше особено , затова и не знам ракиите как са, не сме поръчвали. Като цяло всичко беше добре, лошо отношение не видяхме, персонала беше любезен макар преуморен, винаги имаше какво да си харесаме да ядем, но не бих повторила Ол инклузив на Южното Черноморие, особено като гледах и приличните цени по заведенията, чак ми стана жал че гоня часове за хранене.
И сега ще споделя най - голямото ми разочарование, а то не е храната или обслужването, а начина по който "изчистиха"басейните след бурята и наводнението в Приморско. Няма да описвам картинката на сутринта след бурята, според мен Перлите, които са на северния плаж дори не бяха толкова засегнати колкото Перла сън парк , която е точно до "Дяволската река" на южния плаж. Като цяло градчето много бързо се възстанови от щетите, но басейните в Перлите 1,2,3 не ги източиха и да ги напълнят наново. А ги наблъскаха с бидони пълни с хлор или само те си знаят с каква химия, боклуците ги изловиха с мрежа, а калта отложена по дъното изчистиха или с водна прахосмукачка или я избутаха към "шахтите" с четка , така и не разбрах какво беше това приспособление. Но аз лично се разочаровах, била съм и в други хотел с наводнени от буря и то доста по големи басейни, водата беше източена, басейна почистен от мръсотия и напълнен отново с чиста вода( отне им точно два дена) . А басейните в Перлите ги пуснаха вярно на вторият ден след бурята , но без да сменят водата, наблъскана с химии и чистейки дъното почти цяла седмица с подобие на четка, прахосмукачка, съжалявам , че не снимах приспособлението, на дълга пръчка и човека , който обикаляше басейна по цял ден с него, за мен това не беше коректно спрямо почиващите в момента и бъдещите гости на хотела. Другото всичко е търпимо.

Съжалявам , че стана дълго , но се опитах да бъда максимално изчерпателна.

Последна редакция: пт, 25 юли 2014, 23:34 от nellyani

# 456
  • Ловеч
Момичета, някой върнал се от Детелини ?

# 457
Вярно ли, че по Перла сега било пълно с водорасли?

# 458
моля предложете ми хотели близо до плаж Перла искам да оставим колата и да не я ползваме поне 7 дни Simple Smile) Hug Hug Hug Hug

# 459
моля предложете ми хотели близо до плаж Перла искам да оставим колата и да не я ползваме поне 7 дни Simple Smile) Hug Hug Hug Hug
Здравей, аз не намерих, по-запознатите да кажат, ние ще сме във Флирт, зад дюните, там имс доста хотелчета, както ми обясниха оттам може и пеша до Перла, но все пак си е  ходене, аз съм с две малки деца и мисля да ходим на Перла с колата  Hug иначе пред хотелите на 100-тина метра си има плаж Laughing

# 460
  • София
Преди час се прибрахме от плаж Перла-перфектен,сутринта имаше щипалки,следобяд не. Водорасли малко имаше вчера на северния плаж около гранд х-л Приморско. Северния плаж е доста дълъг и голям от хотел Флирт до плаж Перла-резиденцията е доста далече . В близост на 100 м. е северния плаж който също е чист  и хубав ,малко по населен.
 Има толкова много хотели до северния плаж, не зная защо сте се хванали за тези Перли ,места за хранене също много ,и то доста добре и бързо ни обслуживат.
 Много ми хареса старата част  на Приморско .
Уви късно я открих,в новата част сме а утре се прибираме.

# 461
Коя  е старата част на Приморско?!

# 462
  • София
Коя  е старата част на Приморско?!

Просто няма такава.

# 463
Може би пише за мястото около общината и надолу до пристанището, градинката там или.... То там само хотели аз гледам в Приморско. Къщи много малко долу до реката Дяволската.. Ако е била нагоре към Гранд хотел Приморско и още по-нагоре има хотели ... може би не е тръгнала надолу да се разходи и види. И аз първия път се забутах някъде си , ама бързо се пренасочих)) Първият път наистина човек не може всичко да види и да се ориентира. Сутрин и следобяд на плаж или почивка Вечер да хапнеш и ако не знаеш си се разходиш малко и се върнеш. Крайбрежната улица им е толкова дълга , че докато я минеш от единия до другия край... то минало време. Много ми хареса тази улица. Хубаво са я направили. И да седнеш можеш и гледаш моренцето и да повървиш изобщо...препоръчвам. От хотел Флирт наистина пеша е далече плаж Перла, ама... с кола е не повече от 5 минути . По плажната ивица може също да се разходите натам който обича..... дори май е по-близо . Хем и тен ще хванете)) А за другата година май ще има и още хотели към плаж Перла все повече се строи нагоре и се разширява .

# 464
Аз се интересувам за хотел "Венеция ", до гранд х-л Приморско , доста приятен и класен ми изглежда - имате ли някакви впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт