Приморско 2014 г.

• 81 760
  • 678
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря, информацията ми беше много полезна!   bouquet

# 481
Предстои ми около седмица и половина на Приморско - в средата на септември се провежда Фотоваканция (едно фотографско събитие между 6 и 14) на старата база на ММЦ, но тази година реших да не отсядам там, макар че всеки ден ще трябва да ходя. Въпреки, че ни чака работа ще се опитам да го съчетая с малко почивка и за това предпочетохме нещо в града. Оглеждахме се за хотел близо до входа на града и автогарата - Попаднахме на Сънрайз. Някой има ли впечатления от него или ако може да препоръча друг в близост - в тази част на града. Не че не видяхме около северния плаж чудесни оферти, но предпочитам да ми е близо до изхода че ще си "джапам" пеш до ММЦ-то.

# 482
  • В.Търново
Това за мръсното море хич не ми хареса, ама хич.Дано се поизчисти до кроя на август.

# 483
  • София
Август вече по презумция става мръсно морето, излизат водорасли.
Специално Перла не виждам как ще се изчисти, ако не се се изчисти и реката.. то цялата кал и мръсотия се влива от нея..
В този плаж бях влюбена преди години, НО..

# 484
Току що завърнала се от Приморско! Горещо препоръчвам х-л Венеция, 2-5 пеш до плажа , хигиена 10 от 10 , идеални цени, изключително гостоприемни собственици! Догодина сме отново там!

# 485
  • В.Търново
Специално Перла не виждам как ще се изчисти, ако не се се изчисти и реката.. то цялата кал и мръсотия се влива от нея..
Водораслите не са проблем, проблем е, когато морето стане мътно и кафяво.Навсякъде в темите през юли месец четях, че хората се оплакват от водорасли това лято.

# 486
  • София
Айде и аз да споделя за Шурелови, вчера се върнахме. Олче казва че са захабени стаите, аз не мисля така, 2 поредни години ходиме и имам наблядения в/у 3 стаи на 3 етаж, югозападния вход. Напълно добри са си, снимал съм ги ако някой иска ще ги пратя. Верно че имаше 1 паяк дето си живя 10 дни в стаята, но не ми пречи. Чистеше се ЕЖЕДНЕВНО, с миене на бянята и пред. Кърпи и чаршафи смениха на 4 или 5 ден. Нета тая година беше скръб, уж нови антени, нещо беше ужас. Уж барбекюто щяло подобрения да има и то не ми хареса новия му вариант. Миналата година имаше и ел.грил, тая година само газов котлон със свършваща бутилка с газ и камина да си печеш на въглища. Ако 2 души едновременно решат да го ползват няма как да стане. Май няма да ходя вече там и аз. Певицата от Лагуна се гърчеше точно до 23 часа. Не яжте там, един сервитьор има Краси, пълна скръб, забравя, бави, просто не му беше там мястото. Шефа му искаше да ни черпи с нещо щото видя колко чакахме и му стана съвестно.  За храна - в Кума Лиса и хотел Анкора /точно на входа за Перла/. Готвено 3,50 и на двете места, супа 1,80 пилешка, шкембе 2,20. В Кума лиса само обедното меню /до 16 часа/ е евтино, вечерно време е баси скъпотията, сирене по шопски 6,90. Докато на Анкора е вечер е евтинийка, 800 гр.сач пилешки сърца, воденички, дробчета е 9 кинта. Едвам с баджанака го изядохме. Относно плажовете. 2 дни на Перла бяхме - отврат, мръсотия. Предпоследния ден /на 29-ти/ дори беше залята почти цялата плажна ивица, беше останало около 4-5 м да си забиеш чадъра. Останалите 7 дни /1 ден валеше и не ставаше за плаж/ бяхме на кула №1 към ММЦ, това е по-близката до южния плаж - перфектно чисто море, от 2-3 дни флага е жълт, онзи ден беше червен, но около брега нямаше проблем да се къпе човек. Южния плаж - гмеж, ад, човек в/у човек, няма място дори на платеното. Мандите са с левче нагоре. Между другото Перлата е в много по-окаяно състояние отколкото Южния плаж, има доста промени по плажната ивица, ново заливче се образувало на южния, до Перла има блато някъде около 30-40 м диаметър и още едно пак като заблатено място /това е оттатък кея с рибарите, на 100-тина метра от резиденцията/. На 2 места блатото с папура /това е отсам кея с рибарите, отсам северния плаж/ дето е до пътя си е направило вход в морето и водата е червена. Който мисли че си измислям ще пратя снимки, само за блатото на Перла си забравих апарата и нямам снимки.  На северния не сме ходили. Това е ако някой иска още инфо да пита.

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 19:37 от valerko

# 487
Много полезна информация  Hug
Живот и здраве, ние не искахме, но поради семейни причини /родата ще замине по-рано и ще ни чакат там Simple Smile/, решихме, че пак ще отидем на Приморско.
Този път ще сме до Северния плаж, така че инфото с добри заведенийца за хапване ще са ни от голяма полза.   bouquet

Иначе от миналата година много добре помня ЯЛП - наистина приятна градина- дворче и хубава храна /и вие виждам, че често го споменавате Simple Smile/

# 488
  • София
Това което казвам, хотел Анкора е близо до северния. В още едно ходихме в северната част, ама утрепай ме не мога да се сетя името, има маси на самия тротоар, вътре насред стаята е разположено барбекюто, има климатик вътре, нещо като механа е с дървена висяща табела на вратата. Дълго име беше ама изкуфях и не го помня. За заведението на Здравко, Лилия 2 май беше, четох добри неща но миналата година, тая година само минахме покрай него, жена му сервитьорка го раздава ни канеше да влеземе ама подминахме.

# 489
  • В.Търново
Ле-лееее, остана ли чист плаж с чиста вода по нашето море?!  ooooh!

А какво беше преди години.......

Ако знаете какви разкази слушах на познати за гръцкото море, чистота, чистота и красота.

# 490
  • София
Водораслите не са проблем, проблем е, когато морето стане мътно и кафяво.Навсякъде в темите през юли месец четях, че хората се оплакват от водорасли това лято.

Миналото лято имаше повече водорасли по това време - за Градина, и Тополите, говоря. Не че са индикация за мръсно море, напротив. Не е приятно за плуване, на който му е важно, като мен.
Мътно и кафяво беше морето заради дъждовете и придошлата река на южния плаж и Перла, въпреки, че седмицата след нас - от 21-ви натам, нашите останаха с децата и казаха, че последните дни е почнало да се изчиства и на Перла. На ММЦ не съм ходила, Северният  беше чист през цялото време, и в момента е - имаме познати, които в момента са в Приморско, казват, че ако не им стъпваха там по главите щеше да е просто перфектно.
От Шурелови съм разочарована и жалко, че не снимах състояние на мокет, стени и мебели.
Не споря в другите стаи какво е било, но тук доста се изписаха подобни на моето мнения, споделям обективни впечатления. Нета им наистина беше скапан, особено седмицата, след нас, в която останаха децата с баба и дядо, почти не е имало такъв. Всеки различни неща го впечатляват и са му важни, ако говоря за себе си, определено има по  добри варианти за 60 лв нощувка (и без паяжини и бездарни певици, грачещи само до 23ч..)

# 491
Току що завърнала се от Приморско! Горещо препоръчвам х-л Венеция, 2-5 пеш до плажа , хигиена 10 от 10 , идеални цени, изключително гостоприемни собственици! Догодина сме отново там!

хотела има ли басейн ? Или това което се вижда от терасите е басейна на гранда ?

# 492
  • В.Търново
И аз това се чудих за басейна.В описанието какво предлага хотела не пише басейн.Това явно си е хотела на Гранда, а така е публикувано и заблуждава хората.

# 493
  • София
Здравейте! Не съм чела темата и се извинявам , ако е коментирано, но ме интересуват Перлите в Приморско. В момента има добри оферти за тях. Основното ми притеснение е относно хигиената и качеството на храната.

# 494
Здравейте! Не съм чела темата и се извинявам , ако е коментирано, но ме интересуват Перлите в Приморско. В момента има добри оферти за тях. Основното ми притеснение е относно хигиената и качеството на храната.

Върни се няколко страници назад, има доста изписано за тях... няма как да се обобщи в едно мнение...
Защо не четете поне последните страници, никой не може да изчете няколко поредни теми, разбира се... а и в последните страници се дават най-пресни отзиви и коментари  Peace

Общи условия

Активация на акаунт