Приморско 2014 г.

• 81 779
  • 678
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте,аз искам да попитам някой посещавал ли е Беглик Таш,чета за светилището и се чудя дали да отидем!
  и един друг въпрос-къде продват хубави пържени картофи,защото от няколко места взимаме и са все меки,гумени и безвкусни?Някой да е хапвал в бистро Зунарита?

# 496
Здравейте! Не съм чела темата и се извинявам , ако е коментирано, но ме интересуват Перлите в Приморско. В момента има добри оферти за тях. Основното ми притеснение е относно хигиената и качеството на храната.

Върни се няколко страници назад, има доста изписано за тях... няма как да се обобщи в едно мнение...
Защо не четете поне последните страници, никой не може да изчете няколко поредни теми, разбира се... а и в последните страници се дават най-пресни отзиви и коментари  Peace
Обобщено: В Перла сън парк е ОК, в Перла 3 - теглиш късата клечка и е мизерия.

# 497
Ние сме тук сега в апарт.Фроса,точно до южния плаж,не съм претенциозна,къпахме се във водата,много е топличка,имаше вълнички,от вълните се образува пясък ,който се размътва,но все пак е море,разходихме из града,обиколихме с малката целият кей,целият център,поскача на батута(това най-много ми хареса ,че е 5 лева неограничено,3 надуваеми замъка и един батут,а миналата година във Влас беше 30 мин 7 лева,което много ми с евижда).Вечерта се напълни с хора по центъра.

Здравей,

може ли да ми кажеш къде точно се намира този апартамент, че и аз искам до южния плаж но май не мога да намеря свободни места от 17.8 и ако е възможно каква му е цената и за колко човека е?

# 498
Здравейте! Не съм чела темата и се извинявам , ако е коментирано, но ме интересуват Перлите в Приморско. В момента има добри оферти за тях. Основното ми притеснение е относно хигиената и качеството на храната.

Върни се няколко страници назад, има доста изписано за тях... няма как да се обобщи в едно мнение...
Защо не четете поне последните страници, никой не може да изчете няколко поредни теми, разбира се... а и в последните страници се дават най-пресни отзиви и коментари  Peace
Обобщено: В Перла сън парк е ОК, в Перла 3 - теглиш късата клечка и е мизерия.

Да допълня: Перла 1 е отлично като комфорт, чистота и обслужване, но са зле с храната! Имам и добри отзиви за Перла Роял от приятелка.  Peace

# 499
Перла Роял май не влиза в офертата No name, а съфорумката пита за нея.

# 500
Кой е по-чист и хубав плаж в момента в Приморко? Искам да заведа майка ми и децата за няколко дни и се колебая между 2-3 хотела, но са на различни плажове.

# 501
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

хотела има ли басейн ? Или това което се вижда от терасите е басейна на гранда ?

Не, Венеция няма басейн.  Peace

# 502
Desitto,na ul.Лазурен бряг 4,на 2 минути от въженият мост и сте на плажа,две стаи за по 2 човека,60 лева нощувка,срещу нас са хотел Фиорд и вила Лазур,също мога да предложа вила Ники,просто като се разхождам и набелязвам места за нощувки,хотел Детелини и Приморско също на съседната улица.

# 503
Басейна на х-л Венеция е към Гранда , но имат някаква уговорка и ние го ползвахме безплатно.

# 504
Ще помоля за отзиви някой ако е там или е бил хотел САЛЕНА БИЙЧ

# 505
Басейна на х-л Венеция е към Гранда , но имат някаква уговорка и ние го ползвахме безплатно.
Благодаря, това е полезна информация. ние много държим на басейн / децата де/  Mr. Green

# 506
  • София
Кой е по-чист и хубав плаж в момента в Приморко? Искам да заведа майка ми и децата за няколко дни и се колебая между 2-3 хотела, но са на различни плажове.

Прочети мойта тема преди 1-2 стр. На ММЦ в момента е по-чисто. Перлата е мръсна. Северния не знам, южния е човек връз човек.

# 507
  • София
Здравейте,

В неделя се върнахме от Приморско - Перла 1. Почти на 100% съм съгласна с написаното няколко страници по-напред. Стаите са ок, чистят и сменят кърпите редовно. Бяхме в двойна (фамилна) стая с изглед към морето. Е, имаше малко мравки в стаята, ама няма да издребнявам  Mr. Green
По отношение на храната - обяда и вечерята също бяха добре. Закуската - ниско качествена и една и съща всеки ден. По отношение на напитките - пълна скръб. Безумно разредени безалкохолни, виното не струваше пет пари, единствено бирата (пиринско) беше прилична. Мастиката - смениха 3 марки за 5 дена, добре че уцелихме през два от тях Пещерска, та да се радва ММ. Първата вечер сестра ми си взе една малка ракия (на шишето дори не пишеше ракия, а спиртна напитка), ами честно казано 4ма възрастни я мирисахме, пробвахме и така и не можахме да разберем ракия ли е, водка ли или какво... Повече не повторихме. За това пък разбрах що е то Куба Либре   - понеже ромът беше доста приличен се научих и коктейли да пия Laughing
Под безплатен обществен паркинг разбират "паркирай където си намериш", а интернета им е трагедия. Имат два вида wi-fi - със свободен достъп във фоайето, и с парола във стаите. Този в стаите така и не проработи.

По отношение на плажа - Перлата наистина е мръсна, с мътна вода. Северния плаж е пренаселен в началото, надолу е ок. Ние ходехме в долния му край, но преди Перлата ( не знам дали обяснявам ясно - има един малък кей и чак след това е Перлата). Та, там плажът е страхотен - морето е плитко, не е пренаселено изобщо и има както чадъри, така и доста голяма свободна зона. Единствено на Албена съм виждала такъв плаж - широк, плитко море и прозрачна вода.

Здравейте,аз искам да попитам някой посещавал ли е Беглик Таш,чета за светилището и се чудя дали да отидем!

Ходихме миналия септември. Честно да ти кажа, не ме впечатли с нищо. На повечето от камъните ако не е табелата, няма да разбереш какво гледаш. Ако не ме лъже паметта бяха 14. Ако щете обвинете ме в ниска култура, но за мен си е просто камара скали на едно място. Повече усилия са хвърлили да направят будката, в която продават билети, отколкото да го направят привлекателно за туристите.

# 508
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

Хмм, това е изключително странно, предвид това, че във висок сезон шезлонгите не достигат дори за гостите на Гранда и почти всеки ден се вихрят разправии на басейна, та често се налага спасителите да проверяват картите на гостите.

# 509
Здравейте!
Ще почиваме с моите диви момчета в  Приморско. Искам да попитам някой почивал ли е тази  година в бунгалата на Родни простори или някои други.  Стаите дали са чисти,  споделете  . В хотелите не мога да ги  удържам - лоши спомени от миналата почивка #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт