АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 104 367
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
По принцип е по-добре да си без лак. Не може да си с изкуствени нокти.
Не питах с грим дали може... ?
гримове може да си вземеш за да си красива за изписването  Simple Smile аз така направих ,носих си и преса за коса  bouquet
И аз така  Peace

Това за лаптопа не го знаех,че може , иначе   bouquet

# 106
  • Пловдив
Аз бях нормално раждане и в деня, който раждах бях с грим, даже геройски успях да съм с него малко преди да родя... от зор накрая си изядох гланца за устни, но черен молив ми се намираше на очите  Mr. Green

# 107
По принцип е по-добре да си без лак. Не може да си с изкуствени нокти.
Не питах с грим дали може... ?
гримове може да си вземеш за да си красива за изписването  Simple Smile аз така направих ,носих си и преса за коса  bouquet
И аз така  Peace

Това за лаптопа не го знаех,че може , иначе   bouquet

А, гримове със сигурност ще взема. Но и преди да отида в болницата ще си сложа малко пудра и молив Simple Smile не мога да излезна така, при положение, че няма да съм спала изобщо от вълнение си представям на какво ще приличам Grinning

# 108
какво се указа че трябват доста неща да се вземат  Simple Smile а не както казват от регистратурата елате с четка за зъби и чехли само, друго нищо не ви трябва ,при приемането ми в болницата  сестрите са много мили и ми носиха багажа ,после при изписването пак ,така че нищо не ви пречи да си вземете повече неща няма да ги носите вие Joy

# 109
Аз ще си взема малко куфарче на колелца. Още се чудя за лаптопа дали да взимам.

# 110
  • Пловдив
Ох...да ви има притесненията Laughing Peace Гримът ще е последното за което да се сетя в такъв момент...Мислиш ли,че някой от докторите,напр. ще забележи дали си с молив или не?

# 111
  • Пловдив
Още се чудя за лаптопа дали да взимам.

Щом се чудиш не го взимай.Може да ти го донесат после

# 112
Ох...да ви има притесненията Laughing Peace Гримът ще е последното за което да се сетя в такъв момент...Мислиш ли,че някой от докторите,напр. ще забележи дали си с молив или не?
Аз па да не го слагам заради докторите. А и ако мисля само за операцията ще се побъркам. Така се разсейвам и не го мисля прекалено.

# 113
абсолютно newsm10

# 114
 Може да ви се струва тъпо, ама да ви задам еди въпрос: онзи ден бях на преглед при д-р Минев и той ме прегледа ехографски. Т.к. съм чувала, че е хубаво за ФМ (20-21 седмица) да се запишеш по-отрано, го попитах дали има смисъл още отсега да си запиша час при д-р В. Даскалов или ми е още рано (15-та седмица съм). Той обаче ми каза (и то два пъти), че бъркам понятията - че прегледа, който е направил, е ФМ, а пък аз съм говорела за 4D. И че към момента нямало нужда да си записвам час за ФМ. Нещо се обърках. Може ли някой да ми обясни?

# 115
  • Пловдив
Бих казала,че Минев бърка понятията,колкото и високопарно да звучи от мен.Каква ФМ в 15 та г.с е правил?Да,сигурна съм,че е огледал бебчето ти обстойно.
Селена си имат двама,които правят ФМ и се опитват да ги лансират яко.В момента,в който си попитала за Даскалов си му бръкнала в здравенцето на Минев  Laughing .Даскалов си е съвсем отделно и Минев няма да ти даде инфо за него.За ФМ при Даскалов си записваш час поне 2 седмици по-рано.Приема в новия му център на Пещерско.

На консултацията ми по ЖК в Селена,Петрова веднага ме вербува за ФМ при Стратиева като дойде време.Е,благодаря съм.Попитаме дали съм ходила на първата ФМ.Да,казах,при Даскалов и тя веднага започна да рекламира техните  Wink

# 116
  • Пловдив
Правилно ти е казал. Много хора бъркат ФМ и 4D. Аз не съм ходила при друг, освен при него. Не сметнах за необходимо, но има много момичета, които държат на тези прегледи и ако ти ке ходи, отивай. Аз ходих на 4D в 21седмица за "гъдел" и освен, че се схванах да лежа 40-50 минути с нищо не ме учудиха, но имам снимки.

Елфи не познанаваш Минев. Точно за Даскалов едва ли му пука особено. Щом имаш бол пари, давай, но аз точно на него една сти'нка не бих дала заради едната форумска реклама. Дано най-накрая си е намерил амплоато, защото с каквото се е захванал през годините, не го е докарал до край.

# 117
  • Пловдив
Точно за Даскалов едва ли му пука особено.

Естествено,че не му пука за Даскалов.Пука му за неговите ФМ специалисти и им търсят усилено пациенти в момента.
ФМ то се прави на 2 Д и на 3 Д.4 Д се пуска накрая само за кеф на родителите.И може изобщо да се мине без ФМ.Все едно винаги са я правили.Скоро навлезе

# 118
  • Пловдив
Истинската страст и стихия на Минев са в друга област и там той дава една камара пари за конгреси и изследвания. Не, че не следи и останалото, но за него проследяването на бременността е рутина, което съвсем не означава небрежност. За него предизвикателствата са други, 4D на неговия ехограф въобще не пуска, нищо че го има като опция.

Между другото парите от амбулаторията, не отиват в неговия джоб, така, че къде ще си правите ФМ едва ли го интересува особено. Той все ми казваше, сега това за какво ти е, да си даваш излишно парите ли......при това на него исках да ги давам.  Laughing

# 119
Истинската страст и стихия на Минев са в друга област и там той дава една камара пари за конгреси и изследвания. Не, че не следи и останалото, но за него проследяването на бременността е рутина, което съвсем не означава небрежност. За него предизвикателствата са други, 4D на неговия ехограф въобще не пуска, нищо че го има като опция.

Между другото парите от амбулаторията, не отиват в неговия джоб, така, че къде ще си правите ФМ едва ли го интересува особено. Той все ми казваше, сега това за какво ти е, да си даваш излишно парите ли......при това на него исках да ги давам.  Laughing
+1
При Д-р Минев съм още преди да забременея,защото доста трудно стана при нас и благодарение на него скоро ще ставам мама на 2ма калпазани.Казва си всичко в прав текст и няма ала бала.За прослувутия даскалов (нарочно с малка буква) не бих отишла и да ме докосне камоли преглед.И ние постоянно питахме Минев за ФМ,отовора му беше всеки път гледам бебетата обстойно което си беше и така,ако ви се дават 100+ отидете(бяхме),нищо по различно от преглед при Минев.Само дето ни дадоха цял диск с снимки

Общи условия

Активация на акаунт