АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 103 969
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Какви въжета бе машина?
Хвърли ме в мисли.

# 316
Шевовете на епизотомията. При първата ми епизотомия външните ги махнаха на 7мия ден, а вътрешните бяха едни като корда - абе направо си бяха корда. Трябваше сами да паднат, но заседнаха много неприятно и в крайна сметка пак лекар ми ги махна след 2 месеца мъки и бодежи. Сега тия вътрешните са меки, като обикновен дебел конец, а външни изобщо нямам(а съм срязана - има белег и лека болка още) и никой нищо не е махал. Това го установих едва преди 3 дена, когато за пръв път събрах смелост да погледна - до тогава си мислех, че и тия са корда и сами трябва да паднат. А и питах - казаха ми че нямам конци за махане. newsm78..В четвъртък съм на преглед, щом има и за малчо и него ще запиша Simple Smile
малката лисичка - вътрешните ли ти махнаха? Как изглеждаха?

# 317
Ох,да ти кажа не помня много ,май като конец

# 318
  • Пловдив
А сега де!? Аз имах "телбод" и го махнаха на 7 ден. На мен друго не са ми казали че трабва да се махне. Да не би всеки доктор да то прави по различен начин?

# 319
  • Пловдив
Машина,ти си нормално родила и сигурно са ти сложили от разградимите конци.Но пък ако още ги усещаш,трябва да питаш в болницата

# 320
armira , много е възможно  newsm78

# 321
Здравейте,аз пак да се вмъкна в темата Simple Smile
За бебетата има прегледи безплатни ,пак със записване на регистратура след 14 ч.
Относно дискусията около кърменето - има една невероятна акушерка - Мяшкова се казва ,с черна къса коса - при нея няма начин да не получите необходимите съвети и подкрепа около кърменето Simple Smile
п.с.моите деца бяха на АМ около 4 дена,след което успешно ги кърмих 6 месеца

# 322
Здравейте момичета   bouquet !
Казвам се Теди, в момента съм бременна в началото на седми месец, след две неуспешни бременности. Пиша малко със страх все още, защото до термина ми има доста време и всеки ден се притеснявам за моето бебче.
Имам въпрос към всички вас и се надявам да ми помогнете!
Харесала съм си клиника Селена за раждане ( със секцио по медицински причини) и двама лекари от екипа, д-р Карагьозов и д-р Матев.
Спрях се на д-р Матев и се консултирах с няколко мами от форума и те също ми го похвалиха.
Онзи ден бях при него на преглед, но закъсня с 40 мин. когато влязохме в кабинета през цялото време говореше по телефона с родилна зала и с още някой. Почти не чу нищо от това което му казах за бременността ми, прегледа ме набързо каза, че бебето е добре, но пъпната му връв минава през вратлето  Cry и приключи. Попитах го кога пак да дойда и може ли да поговорим дали ще ни приеме за раждането, той каза да дойдем след месец и тогава ще говорим и хукна на някъде, а пред кабинета чакаха още 5 двойки.
Моля ви споделете мнението си за д-р Матев и д-р Карагьозов, на кого да се спра, много сме объркани.
Благодаря на всички предварително!  Hug

# 323
При д-р Карагьозов това не може да се случи!!!  Naughty

# 324
Някой взимал ли си е болничен от Селена и каква е цената му там ? Благодаря

# 325
teri_sun , изобщо не се замисляй повече ами си запиши час при д-р Карагьозов. Ще получиш много внимателен и обстоен преглед, ще те изслуша и ще получиш отговор на всичките си въпроси. Освен страхотен лекар, той е и голям Човек. Винаги съм излизала от кабинета му много успокоена, оптимистична и с усмивка на лице.

# 326
Благодаря Ви много, ще се радвам на още мнения.
След толкова години мъки и чакане на това бебче, искам в най-важният за нас ден да се доверя на лекар, който да вземе под внимание проблемната ми бременност и всичко да завърши с успешен край.
И двамата лекари ли са доби в раждането със секцио?
 Hug   bouquet

# 327
  • Пловдив
aniiii, болничният струва 35 лв.

# 328
  • Пловдив
При д-р Карагьозов това не може да се случи!!!  Naughty
Потвърждавам!
И двете си деца родих при него.

# 329
  • Пловдив
При Минев и при Матев доста се чака, въпреки записания час. Но от друга страна, ако си на стола в родилна зала, или пък на стола в операционната и ги чакаш......Не че ги оправдавам, но дългогодишните им пациентки сме свикнали. Но като отиваш за пръв път и ти се случи подобен преглед, естествено е да не се чувстваш комфортно. Но определено има защо да са толкова натоварени. Колкото плюсове, толкова и минуси. Зависи от гледната точка.  Peace

Относно раждането, всички лекари са добри при секциото. При Матев и при Минев има и доста нормални раждания. Да слизаш до родилна зала и да търчиш до кабинета, в продължение на часове, не е като да резнеш някого за 40 минути. Освен това те имат и доста пациентки да ин витро, а там нещата са още по-сложни: пункции, трансфери......  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт