АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 103 944
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
... когато влязохме в кабинета през цялото време говореше по телефона с родилна зала и с още някой. Почти не чу нищо от това което му казах за бременността ми, прегледа ме набързо ...

Доколкото разбирам, това че са почакали е най-малкия проблем.
Действително лекарите, които правят ин-витро са доста натоварени - всеки ден пункции, трансфери .... и между тях прегледи, които продължават обикновено не повече от 2, 3 - 5 мин.
... Но тук става въпрос за следене на бременност. Аз също бях пациентка на лекар от Селена и имам 3 опита ин-витро - неуспешни. В момента, в който забременях смених лекаря и се върнах при този, на който имам 100% доверие, чувствам се спокойна и сигурна с него.

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 19:06 от pi_pi

# 331
Pi-Pi Благодаря за разбирането!
Да, хич не ни е проблем чакането или пък това, че сме пътували до Пловдив.
Разбирам ги отлично добрите лекари, че са търсени и не могат да смогнат, но всяка една от нас иска внимание.
Няма да превръщаме въпроса ми в спорове защото всеки си има своя любим доктор и ще си го защитава. Аз  не обвинявам д-р Матев, напротив дори все още не съм се отказала от него въпреки, че той не ни потвърди дали ще ни поеме.
Ще се радвам да продължите да изказвате мненията си, но без караници моля  Hug  Simple Smile !
  bouquet

# 332
Най важното е да вярваме в доктора си и да сме спокойни при него .Щом си почуствала ,че това не е твоя доктор най добре потърси друг .Аз съм пациентка на др Минев и съм чакала да ме прегледа от 10 сутринта до 20 часа вечерта ,но съм вярвала че съм на правилното място .

# 333
Не, не, не ме разбирайте погрешно! Не искам да споря с никой, още по-малко да се карам или налагам мнението си. Просто си позволих да доуточня вместо теб ...   bouquet

# 334
Разбрах те прекрасно, че уточни изказването ми!  Heart Eyes  Hug

# 335
  • Пловдив
teri_sun, не си почувствала д-р Матев като "твоя" лекар, отиваш при друг, където ще се чувстваш добре. Аз в твоята ситуация не знам къде бих се чувствала добре, ако в 7 месец ми се налага да търся лекар. Моята бременност я следи, още от преди да забременея, само един лекар, който ми е гинеколог от почти 20 години и не го сменям. Чакала съм много дълго и аз съм имала прегледи по 5 минути, но и прегледи по 40 минути. Тук не става въпрос за спорове, а за това колко труден е психологическия момент да избираш лекар в последния момент. Неминуемо се луташ в съмнения, колебания и разочарования. Няма как да си съставиш мнение от един преглед. Но определено, когато първият преглед е не според очакванията, търсиш други варианти.

Леко раждане и само положителни емоции, и най-важното да намериш лекар при който да се чувстваш спокойна.  Hug

# 336
Защо всички трябва да ходите само при едни и същи доктори,които имена не слизат от интернет пространството  newsm78 Те двамата са най-добри в Ин-витро,не че не са добри и в другото-но там им е силата.Има много други големи специалисти в Селена които са точно към проблемната бременност.В секцио всички са добри  Peace Лекар не се гледа дали е добър в секциото,гледа се дали е добър до като дойде момента за секциото  Peace Защото до тогава е важно състоянието на бременната,за да бъде износено бебето  

# 337
Здравейте, без да искам да се прима мнението ми като противопоставяне на някои от предните такива, бих искала и аз да спомена има и други прекрасни лекари в Селена.

Наистина тези двама много се споменават. Например аз съм пациентка на док.Ненев. И на мен не ми беше лесно, имам ендометриоза и благодарение на него в момента със съпруга ми чакаме момиченце. Случвало ми се е да съм с майка ми в Селена тя е пациент на док.Топалова (за нея също съм с добри впечатления) моя док. да ме види по коридора и да се спре да си поговорим по човешки.

Бих искала да вдъхна спокойствие на момичето от по-горе, които и да избереш в Селена, всички ще се постараят да си добре!

# 338
Здравейте, без да искам да се прима мнението ми като противопоставяне на някои от предните такива, бих искала и аз да спомена има и други прекрасни лекари в Селена.

Наистина тези двама много се споменават. Например аз съм пациентка на док.Ненев. И на мен не ми беше лесно, имам ендометриоза и благодарение на него в момента със съпруга ми чакаме момиченце. Случвало ми се е да съм с майка ми в Селена тя е пациент на док.Топалова (за нея също съм с добри впечатления) моя док. да ме види по коридора и да се спре да си поговорим по човешки.

Бих искала да вдъхна спокойствие на момичето от по-горе, които и да избереш в Селена, всички ще се постараят да си добре!

Аз родих при д-р Ненев и също съм много доволна

# 339
Преди 10-на дни родих при д-р Карагьозов, който следеше цялата ми бременност и със сигурност мога да кажа, че няма такъв професионалист и най- вече голям ЧОВЕК... мога много много да говоря за него и само положителни неща.
От друга страна мога да кажа, че в болницата бях в стая с едно мамче, което беше раждало при Минев... еми може да е невероятен специалист (не се съмнявам в това), но това, което ми разказа тя как е протекло нормалното й раждане (доктора бил сърдит, че почнала да ражда през нощта и накрая дори не я зашил, а помолил колежката, защото трябвало да се наспи) и това, че само веднъж дойде да я види, а тя през това време беше в банята и така и не се видяха, ми направи ужасно впечатление.
Само за сравнение- всяка сутрин и всяка вечер д-р Карагьозов беше при мен, за да види как се възстановявам

# 340
др Минев може да не влиза в стайте при пациентките ,но винаги се интересува за състоянието им и e в близост до стаята до тях .Не си изключва телефона ,даже когато е в чужбина .През ноща винаги е на разположение ,звъняла съм му по всяко време ,даже съм го събуждала от сън .Нормално е като всеки човек като го събудят от сън да не е в настроение ,но все пак е дошъл и си е свършил работата .Просто изказвам мнение ,никого не задължавам да го споделя ,всеки има право да си изкаже мнението .

# 341
  • Пловдив
Не ходете при Минев. И това съвсем сериозно го заявявам. Този човек има нужда поне няколко часа да не му звъни телефонът.  Naughty Аз ако съм на негово място, ще отказвам ангажимент за раждания на жени дошли в последния момент и очаквайки денонощно разположение и настроение. И го правят защото той е от единиците, които ще станат през нощта за да отидат на раждане. Минев си има странности и ние сме му свикнали. За моето раждане дойде в три часа през нощта, не само, че не беше сърдит, ами тичаше и се извиняваше.  #Crazy Все пак не е все едно да си планираш секциото на пациетката, да си знаеш съботата и неделята и никой да не те занимава. Някой родил нормално при д-р Карагьозов, през нощта, да сподели впечатления.  Laughing Нека мерим с един аршин, за да сме обективни. Peace

За сведение днес ми се наложи да му звъня за едни резултати и нищо не му разбрах, защото в този момент си обикаляше пациентките по стаите. В събота, в 15 часа следобед, като до преди това е работил в кабинета. Извиних се и звъннах по-късно. А всъщност трябва да съм възмутена, че не ги заряза, за да ми обърне внимание.  Mr. Green

Последна редакция: сб, 22 мар 2014, 19:46 от razel_dazel

# 342
Момичета,
по никакъв начин не оспорвам професионализма на Минев. Виждала съм го веднъж в живота си за 30 сек. и не мога да изкажа мнение за това що за лекар е. Просто препредадох думите на негова пациентка, чиято бременност е следил от начало до край. Не се съмнявам, че е чудесен лекар, но мен лично поведението му би ме притеснило. Не ангажирам никого с мнението си и не твърдя, че е меродавно.

# 343
  • Пловдив
emilka, не оспорвам думите ти, но всяка информация, която се изнася, трябва да бъда максимално аргументирана и достоверна, защото е подвеждаща. Няма да обяснявам защо ми се налага да ходя на прегледи в последно време, но д-р Минев за два месеца, два пъти го сварвам с висока температура и маска, което допълнително затруднява дишането и говора и изтощава. При него работният ден обикновено е 12 часа прегледи и операции. И през нощта е на разположение. Чак се чудя как в това състояние е станал от леглото да отиде до болницата. Даже се чудя защо изобщо работи с грип и висока температура, ами не си остане в къщи. Ако ще за след месец да записват часове за преглед при него......Откъде организмът да вземе сили да се възстанови при този начин на живот. Обикновено не съм толкова обстоятелствена, но ми стана мъчно за този човек в най-искрено човешки план, заради това, което прочетох. Лекарите и те са хора и те боледуват. Изобщо не е трябвало да поема ангажимента за това раждане. Добре го изтипосаха по форумите.  Tired Съжалявам, че ми се наложи да клюкарствам по темата.  Crazy

В Селена работят и много други добри професионалисти.  Peace

# 344
emilka, не оспорвам думите ти, но всяка информация, която се изнася, трябва да бъда максимално аргументирана и достоверна, защото е подвеждаща.
Напълно съм съгласна с думите ти. Ето защо споделих, че това не е информация от първо лице. Пожелавам ти успех и се радвам наистина от сърце, че си открила своя лекар   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт