АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 103 944
  • 759
  •   1
Отговори
# 345
Преди 10-на дни родих при д-р Карагьозов, който следеше цялата ми бременност и със сигурност мога да кажа, че няма такъв професионалист и най- вече голям ЧОВЕК... мога много много да говоря за него и само положителни неща.
От друга страна мога да кажа, че в болницата бях в стая с едно мамче, което беше раждало при Минев... еми може да е невероятен специалист (не се съмнявам в това), но това, което ми разказа тя как е протекло нормалното й раждане (доктора бил сърдит, че почнала да ражда през нощта и накрая дори не я зашил, а помолил колежката, защото трябвало да се наспи) и това, че само веднъж дойде да я види, а тя през това време беше в банята и така и не се видяха, ми направи ужасно впечатление.
Само за сравнение- всяка сутрин и всяка вечер д-р Карагьозов беше при мен, за да види как се възстановявам
аз родих при Ямаков ,доиде  да ме види само веднаж не е идвал да ме вижда сутрин и вечер но съм доволна много ,по важното е да си свърши добре работата по време на самото раждане а след това има достатъчно много сестри и други лекари които се отзовават веднага при нужда ,така че това не трябва да ви притеснява изобщо има много други добри лекари които работят в селена леко раждане на всички  bouquet

# 346
vaniq180, не разбирам защо си ме цитирала, но това ми говори, че написаното от теб се отнася за мен.
Ще кажа само, че не разбирам защо мислите, че похвалата за даден лекар означава, че се отрича труда и професионализма на останалите...
Мислех, че тук е място да кажем от кого сме доволни ние, а не да спорим кой е по- добър. Само ще отбележа отново, че за мен личното отношение на лекаря към пациента е от голяма важност, но това не ангажира никого.

# 347
ами защото не виждам нищо ужасяващо в това че не бил дошъл да си види пациентката, разбирам че си доволна от Карагиозов но от така написаното някои може да се уплаши  Simple Smile

# 348
  Rolling Eyes Не виждам кое е толкова плашещо в написаното от мен. Просто изказвам ЛИЧНО мнение на база на скорошен опит.
Само ще отбележа отново, че за мен личното отношение на лекаря към пациента е от голяма важност, но това не ангажира никого.

Последна редакция: пн, 24 мар 2014, 16:03 от emilka

# 349
 Simple Smile от така написаното може някой да остане с впечатлението че ще бъде оставен да си ражда сам без никакво наблудение и грижи

# 350
Има сутрешни и вечерни визитации на дежурните лекари на смяна, а сестрите минават достатъчно често - за да дадат лекарство, за да премерят температура, за да видят как сте и т.н. Отделно има телефон в стаята и може да ги повикате при нужда. Определено се чувствах обгрижена и спокойна.
Докторът, при който родих идваше да ме види всяка сутрин и вечер. Проверяваше как е раната на корема и евентуално променяше лекарствата, които да ми дават. Знаех, че предварително се е информирал за състоянието ми от бележките на сутрешните и вечерни визитации, защото ми задаваше съвсем конкретни въпроси.
Докторът на жената, с която бях в една стая три дни, дойде да я види само веднъж за това време. Тя с нищо не показа, че това я притеснява или тревожи.
Преценете кое и дали ви е важно. Според мен трябва да имате доверие на този човек и да чувствате, че е вашият лекар. Ако му кажете, че искате да се виждате/чувате всеки ден, едва ли ще откаже. Винаги ще има положителни и отрицателни отзиви за един и същи доктор и те не би трябвало да влияят значително на преценката ви. В крайна сметка, сигурно и вас не всички хора ви харесват и ще кажат добри думи за вас, но това не значи, че сте лош човек с кофти характер, който си върши зле работата, нали?Wink

# 351
Доколкото разбирам, докторът трябва да преглежда бременните поне по половин час, в същото време да е в родилна зала нон-стоп, ако тече раждане, аааа, и да отскача да направи някое секцио, и после да минава поне 5-6 пъти на ден да се информира за състоянието на родилката. Задължително трябва да е с ослепителна усмивка през цялото време и всяка негова пациентка да се чувства единствена и незаменима. Момичета, искате професионализъм и да сте в сигурни ръце, или искате просто да си бъбрите с някой, чиято заетост иначе напълно разбирате и оценявате???!! Ако всичко е наред с раждането, защо ви трябва постоянно някой да ви пита как сте? Може би ако няма толкова секциота "по желание" и ако спрем да раждаме по интернет, раждането и възстановяването няма да са толкова "кошмарни" преживявания и няма да я има тази болезнена нужда от внимание. Мисля, че е много повърхностно да се раздават коментари за д-р Минев и д-р Матев от една-единствена преживяна, или още по-зле, чута случка..

# 352
Дано вече се прекрати спора ,понеже е без мислен ,всички в Селена са добри и най важното е крайният резултат .Всеки си харесва доктора и не трябва да оплюва другите доктори ,които даже не познава ,а просто е чул даден коментар .Все пак са на разположение  в най хубавия момент в нашия живот Grinning
Най важното е да си отидем с живи и здрави бебета в къщи Praynig и да остане това най хубавия момент в нашия живот ,всичко друго не е толкова важно .
Дори и веднъж да не влезне доктора в стаята ,като знам че всичко е наред и акушерките питат постоянно как съм и заради него ,не виждам какъв е проблема .Винаги ще има доволни и не доволни .

# 353
  • Пловдив
Здравейте чета ви редовно,но не съм се включвала Simple Smile много полезни неща прочетох,но последните постове ме карат да си мисля че някой от вас си представят раждането като на почивка в Спа Хотел,не искам да обидя никой,но все пак това е раждане и нормално и секцио си имат свойте предимства и недостатъци.Моето мнение,е че след раждане е нормално да не се чувствате комфортно за мен най-важен е резултата.За докторите който помагат в този незабравим момент си проличава дали са добри или не,няма гаранция че ако отидете при най-добрия всичко ще бъде наред и няма нещо да се обърка.Просто искам да кажа че това е раждане и не сме единствените родили и раждащи в момента и е нормално,поне за мен,да не получаваме голямо внимание ако всичко върви добре.Пак казвам не искам никого да обидя това е моето мнение  Peace

# 354
някой от вас си представят раждането като на почивка
Хаха - незнам как си го представят, но моето си беше почивка. Даже вчера си мислех къв кеф ше ми е да ида 1 седмица още да си полежа в Селена, да ми носят манджа и сокчета, пък аз само да си дондуркам бебето и да стискам термометъра.. Mr. Green
Колкото до спора - има си лекари ангажирани с визитациите и те водят картон - ако има нещо много ясно, че и вашият лекар ще ви посещава - нали има ангажимент към здравето ви! Ако няма нищо за какво да идва - да си чукнете лафче ли?

# 355
  • Пловдив
има ангажимент към здравето ви! Ако няма нищо за какво да идва - да си чукнете лафче ли?

Абе,не е точно така.Не е лошо да се наглеждат пациентките.Момичето,с което лежах нищо й нямаше,но Карагьозов огряваше всеки ден вратата ни,за да я пита как е.Понякога и по два пъти.Явно като имаше работа в болницата или друго раждане си наминаваше и другите пациентки.Тя се чувстваше свободна да говори с него и му споделяше повече.Поиска да остане още един ден.Той явно написа нещо и я оставиха

Лошо е когато очакваш такова отношение,пък получиш друго.Затова е хубаво да се проучва.Иначе е ясно,че крайният резултата е най-важен-здрава мама със здраво бебе

# 356
На момичето , с което бяхме в една стая лекарят не дойде нито един път да я види , докато моя идваше всеки ден без да има нужда . Докато бях в реанимацията дойде поне 5-6 пъти да ме види

# 357
има ангажимент към здравето ви! Ако няма нищо за какво да идва - да си чукнете лафче ли?

Абе,не е точно така.Не е лошо да се наглеждат пациентките.Момичето,с което лежах нищо й нямаше,но Карагьозов огряваше всеки ден вратата ни,за да я пита как е.Понякога и по два пъти.Явно като имаше работа в болницата или друго раждане си наминаваше и другите пациентки.Тя се чувстваше свободна да говори с него и му споделяше повече.Поиска да остане още един ден.Той явно написа нещо и я оставиха

Лошо е когато очакваш такова отношение,пък получиш друго.Затова е хубаво да се проучва.Иначе е ясно,че крайният резултата е най-важен-здрава мама със здраво бебе
newsm10
Точно това имах и аз в предвид. Мислех, че тук е мястото да кажем какво може да се очаква от даден лекар, но бях нападната за това, че ми допада такова отношение към мен. Ето защо аз излизам от спора и ще съм изключително доволна, ако все пак съм успяла да помогна на някого

# 358
  • Пловдив
На момичето , с което бяхме в една стая лекарят не дойде нито един път да я види , докато моя идваше всеки ден без да има нужда . Докато бях в реанимацията дойде поне 5-6 пъти да ме види

Ама,моля ви,пишете си лекарите,щото някои тепърва се чудят при кого  Grinning

Аз й друг път съм писала,че първия път не избрах определен лекар.Исках да е на когото се падна.Това беше Топалова.Не е идвала да ме вижда,но не съм и очаквала.Визитациите всяка сутрин ми бяха достатъчни като информация.Обръщаше ми се внимание като на всяка друга.Предния ден преди секциото беше дежурна Котева,при нея отидох на преглед след като във ВМИ искаха да ми правят секцио и си излезнах срещу подпис.Тя ми насрочи секциото и с нея обсъдихме ситуацията с моето раждане.Тя дойде да ме види веднъж как съм.

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 18:59 от ♥Elfita♥

# 359
  • Пловдив
Ще използвам момента да се включа и аз,че все не ми остава време Grinning
Е,много съм доволна! От доктора- Минев,от болничните условия,от персонала,от всичко!
Получавах всичко от което имах нужда.Че и сешоар ми дадоха да съм хубава на изписването Heart Eyes
Храната е перфектна,персонала е усмихнат и ведър още от 5 часа сутринта Mr. Green
Всичко е чисто,подредено,ново.Няма общо с болниците.Няма никакъв шанс от там да излезе родилка с родилна депресия.Грижите който се полагат са повече от перфектни.
Минев дойде да ме види само веднъж- но на мен ми стига.Знаех,че ако има нужда и нещо е притеснително относно моето здраве той е 2 етажа по нагоре и ще го повикат.
Ако Господ ми даде още едно дете- пак там ще отида да родя. Peace

Общи условия

Активация на акаунт