АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 103 935
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
Минев, Топалова и още 3-ма доктори, са от борда на директорите в Селена и е много трудно да отделят време на всички пациенти.За тази цел има дежурни лекари за визитация.Всеки лекар си следи пациента по картона и получава цялата информация след визитация за здр.състояния  Peace Той носи отговорност за вас през целия престой и след родилния период на възстановяване   Peace

# 361
Случайно да знаете кога има ден на отворените врати?  Thinking Simple Smile

# 362
  • Пловдив
Случайно да знаете кога има ден на отворените врати?  Thinking Simple Smile

10, 31 март, 12:30 ч.
За записване:
регистратура – тел. 0886 418 841
акушерка Динка Негалова – тел. 0886 181 824

# 363
Случайно да знаете кога има ден на отворените врати?  Thinking Simple Smile

10, 31 март, 12:30 ч.
За записване:
регистратура – тел. 0886 418 841
акушерка Динка Негалова – тел. 0886 181 824

Благодаряяя  Hug Казаха ми, че не е нужно записване, направо да отивам.Така че да знаете който иска да разгледа направо да заповяда Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 11:02 от WhiteDove

# 364
здравейте
раждах секцио преди малко повече от три години в Селена при доктор Матев и това е едно от най-красивите ми преживявания.Страхотен спомен ми остана Simple Smile
Сега обмисляме евентуална бременност (Дай Боже)и се зачетох отново в познатите теми
Интересно ми е как седят нещата в Селена с съхранението на стволови клетки?някой правил ли е
и изобщо имат ли договор с някой?

# 365
 taniii- Селена работи с Криосейв и Афродита ,мисля за стволови клетки.Но не вярвам ,ако искаш друга фирма  ,да ти откажат  newsm78
Има ги в сайта им  Simple Smile
п.с. Борда на директорите ми стана интересен  Mr. GreenТо всички лекари са там ,явно Simple SmileХубаво е ,че въпреки това ,намират време да са професионалисти

# 366
Сега се завръщам от Деня на отворените врати.Имат някаква кампания за насърчаване на естественото раждане - 490лв е без упойка и 690лв със епидурална упойка - това без избор на екип..та се замислих, че аз не държа кой знае колко на Матев, пък и всичко ми е нормално, дали да не се възползвам..Нали все пак всички доктори там са добри?  Thinking

# 367
А колко е с избор на екип? Също и секцио, защото аз още не знам дали няма да ме насочат към такова Simple Smile

# 368
  • Пловдив
Цените май са 900 за нормално и 1300 секцио.

# 369
Здравейте,

и аз имах огромното желание да посетя Деня на отворени врати в Селена, но не успях, затова се радвам, че споделяте мнение  Simple Smile  Много е хубаво, че има такава кампания, аз също не държа на всяка цена да е Минев.
Знаете ли обаче избора на епидурална упойка трябва ли предварително да е заявено, че искаш или може да се реши по време на раждането?  Thinking

Аз знам, че секциото е 1300 лв., освен ако сега нямат "промоционална каммпания" и за него.

# 370
А колко е с избор на екип? Също и секцио, защото аз още не знам дали няма да ме насочат към такова Simple Smile

По принцип нормалното е 990 , секциото 1290

# 371
Здравейте,

и аз имах огромното желание да посетя Деня на отворени врати в Селена, но не успях, затова се радвам, че споделяте мнение  Simple Smile  Много е хубаво, че има такава кампания, аз също не държа на всяка цена да е Минев.
Знаете ли обаче избора на епидурална упойка трябва ли предварително да е заявено, че искаш или може да се реши по време на раждането?  Thinking

Аз знам, че секциото е 1300 лв., освен ако сега нямат "промоционална каммпания" и за него.

Не е нужно предварително да се заявява, може в последствие да си решиш ,че искаш  Simple Smile Ама при положение ,че може да не те боли..не виждам смисъл да се мъчиш изобщо.

# 372
И аз съм на същото мнение, WhiteDove  Wink
Освен това имам една позната, която скоро ражда там с упойка и е изключително доволна от анестезиолога и въобще от отношението там.

А кувьози там нали има вече? Да знам все пак, за всеки случай. Защото съм чела, че ако има някакъв проблем водят бебетата в Окръжна или ВМИ  Thinking

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 20:17 от Zorboy

# 373
Неонатологичното им отделение е напълно оборудвано. До колкото знам отдавна нямат практика да превеждат дечица във ВМИ или Окръжна.

# 374
"Селена"имат ежемесечна кампания в подкрепа на естественото раждане и всеки месец има лекции .По този повод са с нови цени за нормално раждане Simple Smile
А неонатологията е една от най-добрите ,ако не и най- добрата в Южна България ,но дано все по-малко дечица попадат там.
Има много инфо в сайта и във фейсбук страницата им .

Общи условия

Активация на акаунт