АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 103 868
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте,аз съм бременна в 30-та седмица. Ходя при д-р Светлана Петрова и искам да споделя колко съм доволна от нея. Горещо я препоръчвам.
Искам да ви питам колко струва нормалното раждане в Селена-с епидурална упойка и избор на екип,защото определено искам тя да ме изроди  Wink
Първото си дете родих пак в Селена,пак нормално при д-р Топалова и също бях много доволна. От престоя си в болницата също. И като се има предвид,че тогава имах проблем и лежах 10 дни в патологична в хирургиите и можех да сравнявам,е няма място за сравнение  Laughing Тогава раждането в селена беше мисля 800 лв.,а сега дали пак е толкова?

# 541
  • plovdiv
Здравейте,търся тел.на Д-р Асен Даскалов.Записах се на ЖК при него.Забравих да поискам тел,за да се обадя за резултатите от изследванията.

# 542
Здравейте,търся тел.на Д-р Асен Даскалов.Записах се на ЖК при него.Забравих да поискам тел,за да се обадя за резултатите от изследванията.

И аз го нямам,но ако не можеш да го намериш звънни в Селена,те сигурно имат контакти,нали там преглеждаше той  Thinking

# 543
Бубамара, естествено раждане с упойка и екип е 990 лева в Селена, но все пак го обсъди с лекарката си Simple Smile

# 544
Бубамара, естествено раждане с упойка и екип е 990 лева в Селена, но все пак го обсъди с лекарката си Simple Smile
Благодаря! Естествено,че ще си говоря с докито,но исках да имам ориентир  Wink

# 545
  • plovdiv
Момичета,как стои въпроса с болничните издавани в Селена.Моят изтича на 17.08 и трябва да го продължа с ЛКК.Каква е процедурата?И евентуално къде другаде има такива ЛКК?

# 546
  • Пловдив
Благодаря! Естествено,че ще си говоря с докито,но исках да имам ориентир  Wink

Аз си водих ЖК при Петрова, и Юни месец раждах при нея. нормално с избор на екип, платих точно 990лв.

# 547
  • Пловдив
freia ,отиваш и казваш,че искаш болничен,но е 100 кинта.Навсякъде другаде е по-евтино.АГ ЛКК има примерно в 4 то ДКЦ

# 548
Момичета, искам да попитам по-запознатите как протича консултацията с анестезиолог? Също така колко струва и има ли значение с кой лекар се срещаме? Препоръчват да се направи към средата на 9 месец, но се колебая дали да ходя или преди самото раждане може да обсъдим с анестезиолога каквото е необходимо. На мен ми предстои естествено раждане (да се надяваме), без избор на екип.

# 549
  • Пловдив
г-жа Гръмотевица,направи консултацията предварително и на спокойствие.Не се заплаща.Консултациите започват от 11.30 часа в 1ви кабинет.Час не се записва.За да минеш без много чакане отиди преди 11.30 ч и си пази реда.
Няма график кой ден кой анестизиолог ще е на консултациите.Аз исках Георгиев да е при моята операция и издебнах момент той да е в кабинета.Така си отбеляза моята дата и ме прави той.Но при нормалното раждане е трудно да си избереш.Който е дежурен,той ще е

# 550
Благодаря, Елфита, ще взема да отида на спокойно наистина, идеално, че не се плаща  Mr. Green

# 551
  • Пловдив
г-жа Гръмотевица, на тази консултация не се прави нищо съществено....пита те въпроси и се плезиш да ти види ези4ето  Simple Smile Накрая те питат дали ще се обезболяваш ...естествено, щом си при него на консултация. Дава ти едни хартийки и ги носиш на регистратура, където снимат ли4ната ти карта и картон4ето с кръвна група. На самото раждане, като стане момента да ти слагат упойка, ти слагат съвсем малко, демек тестува за алергия, ако вси4ко е наред си слага след малко пълната доза и през даден интервал анестизиологът проверя вси4ко наред ли е , и долива доп. упойка ако е нужно. Пожелавам ти лесно и безболезнено раждане  Hug

ПС: На моята консултация се паднах на Георгиев, след това раждането пак беше с него, за протокола и др. анестезиолог беше в болницата, но се обадиха за епидурална на Георгиев, който е изкл. забавен   bowuu

# 552
  • Пловдив
Още един глас за Георгиев,с него е весело hahaha

# 553
  • Пловдив
и двата пъти ме консултира Георгиев Peace
Първия път ме пратиха с един дъъъълъг списък в кожния за тестуване.
Втория път "минах" само с консултацията.
Първият път епидуралната ми сложи една жена - не и помня името... На секциото ми беше Георгиев - много е забавен, наистина Peace

# 554
Момичета, всеки ден ли ги има тези консултации с анестезиолог Simple Smile
За болничен от ЛКК аз си ги пусках в Медицински Център 1 на Васил Априлов - струва 30 лева.

Общи условия

Активация на акаунт