АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 103 876
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
И моето 4D беше при Кръшков, преди доста години, но бях доволна.

# 526
    Аз ходя при Кръшков на консултации и при него си наплавих 4Д и Феталните морфологии и съм много доволна

# 527
Здравейте мами,спешно ми трябва център или болница за Лекарска комисия по Здравна каса в Пловдив,който знае нека пише.Благодаря предварително.

# 528
В Медлайн/Медицински център 1 на ул. Васил Априлов 20 има такава...

# 529
Elfita,честита рожбичка.Видях от лентичката ти?Чакаме разказ:))))

# 530
Елфита,честито ванилово кексче Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И аз чакам разказче Hug Hug

# 531
  • Пловдив
Елфитааааа.  Hug Hug Hug

И при нас предстои скоро. Не съм аз.  Laughing  Laughing Надявам се всичко да мине добре.

# 532
  • Пловдив
Благодаря момичета  Hug

Доволна съм от престоя си в болницата и от опериращия ме д-р Минев
Възприели са нова политика бебето да е възможно най много време с майка си.Което е чудесно,но не за всеки  Laughing .Още в ранни зори /6.30-7 часа сутринта/ ти тупкат бебето и го взимат чак в 18.30 часа за вечерна бебешка визитация и баня.След което към 20 часа пак ги карат и не ги взимат за през нощта,освен ако не поискаш .Но хубавото,че като искаш го даваш в бебешката стая да го гледат.Не го обясняват това обаче и новоизлюпените майчета са напъват да гледат.А всички знаем колко сме изтощени в дните след раждането
В операционната за моето настроение с песни и шеги се грижеше д-р Георгиев.В реанимация всичко беше на ниво.Грижите в родилното отделение също.Имаше по една намусена детска акушерка и акушерка за родилките,но това се приема като част от статистическата грешка   Joy

Живи,здрави вече ни изписаха и се гледаме вкъщи.

# 533
Елфита, Честитооо  bouquet

# 534
Благодаря момичета  Hug

Доволна съм от престоя си в болницата и от опериращия ме д-р Минев
Възприели са нова политика бебето да е възможно най много време с майка си.Което е чудесно,но не за всеки  Laughing .Още в ранни зори /6.30-7 часа сутринта/ ти тупкат бебето и го взимат чак в 18.30 часа за вечерна бебешка визитация и баня.След което към 20 часа пак ги карат и не ги взимат за през нощта,освен ако не поискаш .Но хубавото,че като искаш го даваш в бебешката стая да го гледат.Не го обясняват това обаче и новоизлюпените майчета са напъват да гледат.А всички знаем колко сме изтощени в дните след раждането
В операционната за моето настроение с песни и шеги се грижеше д-р Георгиев.В реанимация всичко беше на ниво.Грижите в родилното отделение също.Имаше по една намусена детска акушерка и акушерка за родилките,но това се приема като част от статистическата грешка   Joy

Живи,здрави вече ни изписаха и се гледаме вкъщи.

Чудесно,много здраве и щастие на малката кукла и на каката

# 535
  • plovdiv
Здравейте, препоръчайте ми лекар за ФМ в Селена? Колко струва тя, както и БХС?

# 536
  • Пловдив
freia, в Селена-та идва Стратиева за ФМ /работи събота и неделя с предварително записване/, относно БХС , аз мисля че ми взеха 90лв /ехограф + вземане на кръв/ и след 10 дни излизаха резултатите.

# 537
freia,аз съм си правила 4Д+БХС при д-р Статиева и то съвсем скоро струва всичко общо180 лв.Значи 4Д-110 и БХС-70.

# 538
Феталната морфология в Селена вече 110 лв ли струва?

# 539
Здравейте, препоръчайте ми лекар за ФМ в Селена? Колко струва тя, както и БХС?

Здрасти,аз ти препоръчвам д-р Кръшков. Аз бях при д-р Стратиева,която идва от София,но не съм много впечатлена. При нея е 110 лв.

Общи условия

Активация на акаунт