АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 103 883
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
Тъй,тъй,аз съм с операция.Другия месец ще е,но още не сме уточнили кога точно.Иначе съм спокойна много,защото знам какво ме чака.Не е като първия път.Жегите и тежестта на шкембето ме морят,но ще избутаме докрая  Hug
Hug

# 511
ок по зк женската консултация е безплатна разбрах, но има ли нещо което да се доплаща през цялата бременост и на каква цена са бхс и фм който не са по зк?

# 512
  • Пловдив
Доплащат се някои изследвания, БХС -мисля, че беше 100 лв, а ФМ -100-110 лв.

# 513
благодаря за бързия отговор,предстои ми бхс да знам да съм подготвена горе доло колко ще ми излезе

# 514
  • Пловдив
Обади се на регистратурата и питай, да не те подведа.

# 515
ок по зк женската консултация е безплатна разбрах, но има ли нещо което да се доплаща през цялата бременост и на каква цена са бхс и фм който не са по зк?
Едно съветче от опит /разбира се, крайното решение е твое/: най достоверните резултати на БХС се получават в Майчин дом в София. Не знам дали в Селена пращат кръвта там, но аз лично отидох в обикновена лаборатория да ми вземат кръв, която изпращат там и до 3-4 дни резултатите излезнаха в сайта на Майчин дом. Добрата ФМ зависи най- вече от специалиста, който я прави и на второ място от апаратурата. Моят АГ ми препоръча място различно от Селена /макар, че той самият работи там/, но ако те интересува ще ти пиша на лични, за да не реши някой, че правя реклама   bouquet

# 516
  • Пловдив
БХС го изпрашат в София. Аз на ФМ бях при Стратиева, която идва от София и се води много добра Peace

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 13:18 от pival

# 517
  • Пловдив

доплащат се БХС, ФМ, запис на тонове....но бхс и фм не са задължителни. за бхс платихме около 90-100лв не помня колко то4но,защото имах и др неща в цената, фм - 90лв при Стратиева, мн. внимателна и обяснява вс. което те интересува.

# 518
  • Пловдив
Стратиева е много добър специалист за ФМ.

# 519
  • Пловдив
Моят АГ ми препоръча място различно от Селена /макар, че той самият работи там/

Сподели къде са те пратили?

# 520
# 521
направих бхс преди седмица и повече  и 92 лв. 4д и 70лв кръвта
аз не съм от Пловдив и 4д ми го направи следящата ме генеколожка която ходи в селена всеки четвъртък

# 522
някой правил ли си е 4д при доктор Кръшков в селената ,доволни ли сте  Simple Smile ако има някои впечатления моля да сподели,благодаря ви предварително   bouquet

# 523
  • Пловдив
на мен и при двете бременности ми прави той 4Д-то - не е от най-обяснителните, но определено си разбира от работата Peace

# 524
Да правила съм с 4Д при Кръшков в Селена останах много доволна .

Общи условия

Активация на акаунт