АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 103 890
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Имам молба към момичета, които ходят при д-р Ненев - може ли да ми кажете какъв му е работният график? В четвъртък бях при него на преглед, но просто в сряда по телефона само за него ми казаха, че има свободен час най-скоро. Налага ми се в близките дни да се срещаме отново и искам да имам идея кога е на работа предварително.

# 496
  • Пловдив
 tonitabrandtner, обади се на регистратурата.

# 497
Имам молба към момичета, които ходят при д-р Ненев - може ли да ми кажете какъв му е работният график? В четвъртък бях при него на преглед, но просто в сряда по телефона само за него ми казаха, че има свободен час най-скоро. Налага ми се в близките дни да се срещаме отново и искам да имам идея кога е на работа предварително.

Ако искаш мога да ти дам телефона му

# 498
  • Пловдив
Аз го имам, но все пак благодаря. Въпросът ми беше дали знаете с какъв график работи, ако има установен такъв, както е при личните лекари например.

# 499
Аз го имам, но все пак благодаря. Въпросът ми беше дали знаете с какъв график работи, ако има установен такъв, както е при личните лекари например.

Аз мога да ти кажа само , че в понеделник , сряда и петък от 15 часа е в кабинета в Асеновград , но най-добре звънни да питаш

# 500
момичета водят ли жк по здравна каса в селена и плаща ли се нещо?
раждах там 2010но не са ми водили консултацията там а в моя град, а сега имам възможност да е там и искам да съм подготвена

# 501
  • Пловдив
момичета водят ли жк по здравна каса в селена и плаща ли се нещо?

Да,води се и е безплатно по касата.Отделно има и платена.На първа страница има инфо
Аз съм при Петрова.Не е лош избор.Спести ми кръвната група като изследване обаче.Също не всеки месец ми прави ехо.

# 502
Здравейте!
Аз се ориентирам към планово секцио в Селена в началото/ средата на юли.
Искам да попитам раждалите наскоро там дали са плащали нещо над тази цена за секцио по касата от 1290 лв.? Тоест, има ли някакви неща, за които не се сещам в момента, които може да ми таксуват допълнително?
Или мога ли да разчитам, че като си тръгнем с бебето след 5 дена, ще платим само 1290 лв?!
Благодаря предварително!

# 503
Здравейте!
Искам да попитам раждалите наскоро там дали са плащали нещо над тази цена за секцио по касата от 1290 лв.? Тоест, има ли някакви неща, за които не се сещам в момента, които може да ми таксуват допълнително?
Или мога ли да разчитам, че като си тръгнем с бебето след 5 дена, ще платим само 1290 лв?!
Благодаря предварително!
Аз раждах месец януари,не няма други такси.Аз платих 1290 лв за секцио + цена за хапчета за спиране на кърмата(понеже имам проблем и не се препоръчва кърмене)+една допълнителна ваксина(вливка)която направиха на бебебто.Но тава е по мое желание и ми обявиха цената на всяко едно нещо

# 504
Здравейте!
Благодаря предварително!
Аз раждах месец януари,не няма други такси.Аз платих 1290 лв за секцио + цена за хапчета за спиране на кърмата(понеже имам проблем и не се препоръчва кърмене)+една допълнителна ваксина(вливка)която направиха на бебебто.Но тава е по мое желание и ми обявиха цената на всяко едно нещо
Много, много благодаря за отговора! Simple Smile

# 505
  • Пловдив
Момичета някой помни ли трите упражнения за масаж на гърдите? Не мога да се сетя за последното Sad много моля ако някой се сеща да го напише Praynig

# 506
 ♥Elfita♥ при Петрова ли си избрала да раждаш или само за консултация?

# 507
  • Пловдив

Peace

# 508
Ели,като гледам не ти е останало.Как си?Ти ще си секцио,нали?Или бъркам,поправиме ако е така Rolling Eyes

# 509
  • Пловдив
Тъй,тъй,аз съм с операция.Другия месец ще е,но още не сме уточнили кога точно.Иначе съм спокойна много,защото знам какво ме чака.Не е като първия път.Жегите и тежестта на шкембето ме морят,но ще избутаме докрая  Hug

Общи условия

Активация на акаунт