Идва вече Февруари, вадим две чертички кой където свари - 153

• 28 902
  • 695
  •   1
Отговори
# 675
  • София
ЕЕЕЕ нямаше как да не се включа Party Party Party
mu6morok Добре дошла отново! когато аз се появих за пръв път тук беше точно около твоите бременни вълнения! никога няма да забравя как те чакахме всеки ден да се похвалиш а ти не раждаше и не раждаше ... а вече са минали 6 #Crazy Crazy #Crazy годиниии ... кога ooooh! желая ти бърз успех и ще те дебна Hug Hug Hug
Flower Fairy прекрасна снежинка си имате Heart Eyes
esstela Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
силно стиснати палци за всички нуждаещи се и успех на ловуващите! дай Боже само хубави новини Praynig Praynig Praynig
желая Ви лИбовна, плодоносна и позитивна вечер Peace

# 676
  • София

Мушмороче, добре завърнала се... ама то и аз те помня таковата.. атадар като каза за чакането и се сетих  Blush Hug

# 677
Момичета, колкото се радвам че ме помните, толкова и не...жалко че още има от старите кучета тук  Cry Аз потдържам връзка с голяма част от старата компания, но по други канали(основно телефони и фейсбук).От тук ми останаха много добри приятелства. Надявам се престоя ми с вас да бъде толкова приятен, колкото беше и преди. Никога няма да забравя как сме се карали, плакали,смели и споделяли всичко.Това беше ценно и незабравимо време за мен.Сега след толкова години и все пак и една сбъдната вече мечта приемам нещата малко по-различно.Пораснахме,поулегнахме уж и помъдряхме(ама само уж).И като казвам приемам нещата по друг начин нямам в предвид че вече ми е все едно дали ще забременея пак или не,просто след всичките сълзи и разочарования които минах разбрах,че ти е нужна много силна вяра освен и добри сперматозоиди в точния момент.Така че мили мои вярвайте и не се отказвайте.И като ви кажат-"НЕ ГО МИСЛИ" им турете една..... няма как да го искаш и да не го мислиш. Hug
....а и да питам още ли има култови теми  като "от орална любов мога ли да забременея" или "вчера не се пазих и днес теста ще ми покаже ли дали съм бременна" Crazy

# 678
  • Варна
Ммм даа,още има такива теми,приятно ми е да се запознаем Hug

# 679
Ммм даа,още има такива теми,приятно ми е да се запознаем Hug
и на мен естела .М дааа явно нещата не са много променени. Rolling Eyes

# 680
Добре дошла, мушморок, пожелавам ти кратък престой   bouquet

Преди време имаше тема "Той дали свърши в мен" - младежът казал, че не е, ама ако може хората от форума да потвърдят Simple Smile така се смях сама вкъщи, хората какви коментари пишеха...

# 681
  • Варна
Меци, луд на шарено се радва... Че и аз с диагнозите си... Ама от телефона няма цветно...

# 682
  • В сърцето на любимия човек
Еми - няма шаренко като не пишете  Naughty Пък и е Валентинска тема, няма да я пускам по Коледа  Crossing Arms

# 683
  • В къщурката на хълма на феите
Пънче, ако не бях решила като улавите към 8:30 да се захващам с 2 дози меденки, можеше и да ти свърши темата, ама не се притеснявай, утре ще я пратим в историята .. цветно Mr. Green
Евка сега нямаше нужда да обявяваш на всеослушание, че съм луда Mr. Green Mr. Green

аз днес бях на АГ иии не съм щастлива от резултата .. ама друг път ще ви говоря, когато имам нещо като решение, лека нощ Hug

# 684
  • В сърцето на любимия човек
Уф, Меци  Tired  Hug  Hug  Hug

# 685
  • Германия
Точно си мислех, докато се намоткам да стягам багаж, вие ще сте изписали света, а то направо тихо. Та реших, че ще отида с колегите. Ако е станало, е станало. Не мога всеки месец да се пазя, защото видеш ли може да е станало. Ще ми липсвате три дни.   Hug Hug
Цветенце: много мул разказ. Сега си се любувайте в къщи.
Кашмирче: завиждам ти-благородно. Хубаво да си починеш и отърсиш от ежедневието.
Прахче: честита първа месечина, на малкото злато.
Мушмороче: добре завърнала се. Дано престоят е кратък и положителен.
Другото го забравих. Адски ми се спи. Лека нощ.

# 686
Благодаря за топлото посрещане.
И като уж опитна мислех, че всичко помня ама е на оказа се че повечето инфо ми е изветряло от главата.Та ще се позанимая тия дни малко да почета инфо да поприпомня за овулации, цикли и тем подобни дивотии дето са ни нужни.Но едно със сигурност помня и съм го стартирала-пиенето на фолиева киселина  Wink
И понеже в момента не живея в България,преди една седмица ми изпращат писмо,че трябва да си запазя част за цитонамаска, ред ми било и ми се падало и отивам аз и и разправям на сестрата, че не се пазя и да го има в предвид и оная ми ти жена скочи и ми пиши рецепта за безплатна фолиева киселина и аз я гледам и си викам брех тия тука кви са напред с материала.Чак и без пари ти я дават.После викам за цитонамаската колко дължа и тя пак неще пари.И си тръгвам и си мисля-сега ако бях в БГ-първо такса.после самото изследване,после и в аптеката за фолиевата и едно 20-тина лева поне си заминаха, а тука ей така фрий.....имаме още какво да се учим за жалост.

# 687
  • Варна
Добро утро Heart Eyes

# 688
Добро утро, златни!  Hug
Мушморочка, добре завърнала се.... колкото и да е приятна и мила компанията ти пожелавам да не се задържаш много тука, а да бягаш към отчетни!  Hug
Абе Феичка, тоя твой Вили и просто страхотен! Много хубаво бебе!!! Да ви е жив и здрав, голям сладкиш!!! Heart Eyes
Глухарче, и аз като теб вече година не подхващам ни спорт, ни нищо и закъсах с килограмите.... щото все си викам "ами ако е станало". И понеже не става  Tired спрях да мисля, а тръгнах да тичам с мъжо вечер след работа - 5 км. И се чувствам добре! А утре и вдругиден сме на ски. То колкото повече треперя, по-голямо нищо се случва. Така че - отивай и се забавлявай!  Peace
Естелка, сложила си уникален шедьовър послучай любовния празник!
ДА ВИ Е ЧЕСТИТ ВАЛЕНТИН НА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ, ОБИЧАНИ И ОБИЧАЩИ!!!

# 689
  • София
Мушмороче, / ех че хубаво име / добре завърнала се и да се не задържиш. Mr. Green Къде си в чужбинско?
Изпуснала съм спама, не че сте се и вихрели де. Blush Grinning
Евче, и са кво за празника с цикльо...пфффф. Hug
Принцеске, дано матката ти разбере какво й готвите и да взема да посреща гости. Hug Вярно е така, колкото повече го гониш, толкова по-бяга май и се съобразяваш с нещо несъществуващо.
Глухарче, весело прекарване.
Пънчита мила, при теб какво следва сега?
Кашмирче, ми сигурно съм те объркала с инсеминиращите момичета, те нали много и се ошашавих. И аз така се лутах с моя телефон с тоя енглийш. Mr. Green Mr. Green
Естелче, още три дни само. Нещо усещаш ли ? Heart Eyes
Шоки, как са изследваниятя, връщаш ли се на фронта? Hug
И те така, аз кръводарих за ЩЗ, в 11,30 трябва да съм в Щерев да видим сега какво ново ще измислят. Mr. Green
Успешен ден момичета. На всички празнуващи честит и вълшебен празник. Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт