Ти какво сготви? Снимай, покажи! 115-та тема

• 161 752
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Здравейте от мен  Wink

# 632
Тайна, на мен от твоето ми се прияде. Не знам какво е, обаче изглежда мммммммммм!

# 633
# 634

Ох, много съблазни пак! Crazy Heart Eyes Не мога да изброя всички, като се почне от последния ми пост та до тоя! Всички сте невероятни!  bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet

Свинско с картофи на фурна и едни неочаквано по лятно вкусни краставички. Избягвам зимните зеленчуци, но тези приятно ме изненадаха. Само на вкус, иначе какво има вътре.......не си задавах въпроси. Grinning

# 635
labrex , аз правих таратор тези дни и ми беше мног вкусно Heart Eyes не ми се ядат туршии вече Crossing Arms

За пореде път Кюфтета с доматено-спаначен сос

Макарони на фурна

# 636
Охлювчета с бекон и кашкавал и кравайчета със сусам

# 637
lu4a, и аз напоследък правя често кюфтета в спаначено доматен сос, супер са Simple Smile

Да ви предложа един горещ шоколад с лавандула, че както го дават дъждовен уикенда ще трябва да се сгряваме.

# 638
  • София
labrexможе ли рецептата за Свинско с картофи на фурна  Praynig  bouquet

# 639
това свинско изглежда страшно апетитно, ЛАбрекс!   bouquet
Кате, сигурно е с много приятен аромат този шоколад  Heart Eyes
Sweety_Sweety, много апетитни неща показваш  Peace
Тайна, това пилешки панирани ли са? В оня уред?

у нас имаше яхния от боб на фурна

Рибно филе в маслено лимонов сос

а от едни забравени мъфини, ядки и  млечни.... - кремче.

# 640
  • София
Тайна, това пилешки панирани ли са? В оня уред?
В оня уред са Пеп-чо  Peace, но са пилешки котлетчета ,малки, по Киевски, пълни с масло и подправки.Дори не се наложи да ги допичам на фурна, бяха готови в кукъра.

# 641
Моето пролетно руло Стефани с пилаф. Много ароматно и вкусно с пресен лук, пресен чесън, копър и магданоз

Ето рецептата в постъпкови снимки:

http://vkusnoteka.blogspot.com/2014/02/blog-post_28.html

Хубав ден мили дами   bouquet  chef

# 642
labrexможе ли рецептата за Свинско с картофи на фурна  Praynig  bouquet

cveti__petkova, няма специална рецепта. Месото (половинката си е харесал едни свински гърди, имат месце, малко тлъсто и кожичка), нарязано на филийки, се сварява в малко олио и вода да ги покрие, посоляват се. Като останат на мазнинка, се добавя нарязан лук да се запържи, ръсва се червен пипер и се сваля от огъня.  В тава се слагат нарязаните картофи и гъби, посоляват се също, добавят се месото с лука, разбърква се, черен пипер и джоджен, долива се вода и тавата се слага във фурната до готовност на картофите и гъбите. Рецептата е измишльотина на половинката, не е от най-здравословните, но става вкусно. Heart Eyes Grinning

lu4a, има ли някъде рецептата на кюфтетата, май съм я пропуснала? newsm78 Вкусно изглеждат! Heart Eyes  bouquet

# 643
labrex , заповядай! Много сполучлива рецепта! Правя я за пореден път. Благодаря на авторката!  bouquet
http://qni.blogspot.com/2012/03/blog-post_13.html

Последна редакция: пт, 28 фев 2014, 14:21 от lu4a

# 644
labrex , заповядай! Много сполучлива рецепта! Правя я за пореден път. Благодаря на авторката!  bouquet
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/179658 … _1313205724_n.jpg

Страхотна е можели рецептата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт