На море в Гърция 2014 - I

• 88 269
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
Toва на Касандра е тип ''излизаш от къщата и си на плажа". Преди време им писах, по-миналата година, но тогава нямаха свободни места:

http://www.halkidiki.com/villa-lathyris/index.htm

Тове е до вилата, където бяхме миналата година. Пясъка е само на плажа, а край водата и вътре са камъни. Морето бързо става дълбоко. Мястото е спокойно, на плажа няма много хора, но е извън Полихроно. За разходка задължително трябва кола.

# 316
  • София
Има  ли мами с три деца   от  гръцката група

Peace Да, ние ще ходиме с трите деца на море

# 317
И ние, и ние  Grinning

# 318
  • Младост 4
И ние Peace

# 319
Сигурно и друг път са питали тук, но пак да питам и аз - ако в началото на септември се решим да търсим на място нещо на Халкидики (в смисъл да спим в България, Петрич или Сандански) и тръгнем рано сутринта, дали ще може да се намери нещо без резервация, или е рисковано така?

# 320
  • София
Сигурно и друг път са питали тук, но пак да питам и аз - ако в началото на септември се решим да търсим на място нещо на Халкидики (в смисъл да спим в България, Петрич или Сандански) и тръгнем рано сутринта, дали ще може да се намери нещо без резервация, или е рисковано така?

Стига да не е празничен ден - ще намерите.

# 321
Здравейте.
Аз съм избрала и запазила място за юнското море. Евия.
Остава да изпратя капарото. Сметката на хазяите е в Алфа банк. Някой правил ли е скоро преводи от и за сметки в тази банка и дали  няма някоя тънкост, че много ми се виждат 25 евро такса, то си е още една нощувка.
Миналата година, благодарение на инфото от първа страница не можаха да ме цакнат в ОББ, че и те искаха 25, вместо 3 евро, но тогава превода ми бе към Националната гръцка банка.....

# 322
Алфа Банк също е гръцка банка и би трябвало да е по-ниска таксата.
То, ако ще е 25 евро, по-добре прати парите с Western Union - 10 евро е таксата.  Peace

# 323
  • гр.София
аз пуснах капаро през Български пощи - 14,00лв. е превода  Grinning

# 324
аз пуснах капаро през Български пощи - 14,00лв. е превода  Grinning
Пощенски превод ли е, как точно става с Български пощи? Към сметка в гръцка банка ли е превода, или на име на физическо лице и адрес?

# 325
  • гр.София
аз пуснах капаро през Български пощи - 14,00лв. е превода  Grinning
Пощенски превод ли е, как точно става с Български пощи? Към сметка в гръцка банка ли е превода, или на име на физическо лице и адрес?
да, пощенски превод направих на физическо лице, но на бланката имаше поле и за банков превод.

# 326
Това за Български пощи е интересна идея (и доста евтина на фона на останалите), ще е хубаво да я добавим като опция.
Десивалко, 14 лв. е независимо от сумата, която се превежда ли?

Алфабанк - от това, което имаме като старо инфо, струва 10 евро превода към същата банка, като предварително се разкрива сметка за 2 лв. Не е малко, но пък не е и 25е. Нямам информация колко струва, ако не си клиент на банката.
С Уестърн юниън излиза също 10е за суми до 50, до 100 е 13е таксата. Нагоре расте.

# 327
  • гр.София
Това за Български пощи е интересна идея (и доста евтина на фона на останалите), ще е хубаво да я добавим като опция.
Десивалко, 14 лв. е независимо от сумата, която се превежда ли?

Алфабанк - от това, което имаме като старо инфо, струва 10 евро превода към същата банка, като предварително се разкрива сметка за 2 лв. Не е малко, но пък не е и 25е. Нямам информация колко струва, ако не си клиент на банката.
С Уестърн юниън излиза също 10е за суми до 50, до 100 е 13е таксата. Нагоре расте.

не зависи от сумата, ето линк;
http://www.bgpost.bg/files/custom/financial/izh_mejd_prevodi.pdf
а това е формуляра за превод:
http://www.bgpost.bg/files/custom/financial/obr_705.pdf

# 328
Да се запиша,ако имам нещо да питам Peace

# 329
  • Пловдив
И да си клиент през Алфабанк е такава тарифата за международен превод. Няма промяна в тарифирането, ако се изпраща от клон България до Алфабанк Гърция. Т.е. не може да се говори, че е изгодна опция за преводи.

Общи условия

Активация на акаунт