На море в Гърция 2014 - I

• 88 132
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Момичета, някой да има отзиви за тези апартаменти filianna-apartments & studios
Намерих от предишните години Тодоричка да е писала за тях, но не разбрах била ли е или просто ги е харесала.

Аз само ги бях харесала, но СКО и Спокойна бяха, потърси техните отзиви ако можеш. СКО даже бяха две години поред там. Бяха доволни доколкото помня. Аз от личен опит мога да препоръчам в Никити Дафне студиос.

# 166
  • София
Благодаря тодоричка , писах на СКО. Аз и на Дафне студиос съм писала, но нямам още отговор.

# 167
Марая, ние тази година като бяхме в Никити, ходихме да ги видим и на мен мнго ми хареса местоположението им и от вън са много хубави, но не сме влизали, имаше отзиви, че и от вътре са добри, с две помещения са и има всичко необходимо, миналата година от 1 септември ми дадоха цена 40 евро. Аз съм си ги заплюла за следващо ходене там.

# 168
  • София
Благодаря тодоричка , писах на СКО. Аз и на Дафне студиос съм писала, но нямам още отговор.

Дафне понякога малко бавно отговарят, все пак им е раничко.

# 169

Дафне понякога малко бавно отговарят, все пак им е раничко.

А аз съм била и препоръчвам Филипос-в същия ред сгради е като Дафне.

# 170
aH~- паркирането в Атина-център в събота след 16ч. е безплатно. В неделя е безплатно цял ден. Най-вероятно и на 1/5 да е безплатно защото е неработен ден и няма да има кой да минава и да слага глоби. Миналият септември и октомври съкратиха службата която слагаше глоби и беше безплатно. Не се знае какво ще стане до Май.

# 171
  • с/у ОколоМръсТното
Блед,а мислиш ли , че без предварителна резервация ще можем да си намерим място юни или юли месец?

2-3г. така правим и нивгаш не сме спали под луната.
И като гледам какви цени се въртят по сайтовете, пак ще тръгнем без резервация.

Виви, мястото е красиво.
Параход   bouquet

# 172
  • София
2 седмици след като изпратих запитване за цените на http://christos-studiospaxos.clickhere.gr/, имаше питане от момичета за острова, най-после се наканиха да ги изпратят....утре сигурно ще ги сменят...
Скрит текст:
Hi

All the prices are on the advert for your convenience.

Studios are 60 € per day 

In May month they're € 40

Sent from the island of Paxos
Точно заради това не се занимавам с писма, за това време ще си намерим безброй подходящи места.
А в много от случаите доколкото знам, дори не отговарят.

# 173
Така-- имам питене тъй като искаме да почиваме през септември на остров Закинтос,мнения за хотели които са добри.Моята информация е, че трябва да са от 4 звезди нагоре.Смятаме с фирма да се организираме но със собствен транспорт. Ако някой е бил там да дава инфо приемам всякакви съвети.

Благодаря за реакцията но, почти цялата тема от 2013 година разгледах и  не намерих никъде да е писано за Закинтос благодаря за инфото за хотелите . Групата е доста капризна и това ме затруднява затова исках да почерпя повече инфо от този форум.Вероятно агенция ще изберем тъй като искаме да нямаме ангажимент с храненето затова търсим хубав хотел с АЛ. StopАко все пак има някъде подробности за този остров моля да посочите страницата снимките ги видях много красиво е там!

# 174
# 175

Инфото за хотелите го видях и благодаря от стр.160 та  newsm78 newsm78 просто питам за самия остров.  

# 176
  • София
Намествам се да ви следя. Май се отказахме от Вурвуру в полза на Никити. Някой с конкретни препоръки за хотелче/апартамент на първа линия?
Иначе си зяпам замечтано в посока Корфу и Парга, ама двата дребосъка няма да издържат толкова дълър път Sad. Нищо, след няколко години може и да опитаме...

# 177
 ХОТЕЛ OLYMPIAN BAY ОЛИМПИЙСКА РИВИЕРА-moje li nyakoi da mi dade ingo za tozi hotel

# 178
Момичета чудесна тема сте си спретнали! Ние тепърва ще опознаваме Гърция, започваме с една майска 4-дневна почивка в Ситония в хотел Athena Palace 5*. Ще се радвам за отзиви за хотела и за плажа Simple Smile
Връщам се да ви чета особено първата страница, отново благодаря за всичкото инфо което сте събрали   bouquet

# 179
  • София
Момичета чудесна тема сте си спретнали! Ние тепърва ще опознаваме Гърция, започваме с една майска 4-дневна почивка в Ситония в хотел Athena Palace 5*. Ще се радвам за отзиви за хотела и за плажа Simple Smile

danielka Наскоро коментирахме хотела отново. Има противоречиви мнения, на мен специално ми харесва. Плажа е през уличката, слиза се по стълби, има някаква особена атмосфера. Закътано, романтично и малко диво. Но всъщност ето виж сама: НАШИТЕ СНИМКИ

Общи условия

Активация на акаунт