MAC & Sephora - 20 тема

• 54 458
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Очилата са черни с квадратна форма, изчистени и много лекички. Чантата е тип плажна, полупрозрачна с лачени дръжки. Аз имам една плажна от Сефора и реших да взема очилата.

Благодаря!  Hug

# 541
  • в 1001-та нощ
На този тип уреди им се сменят "главите" - там, където са космите  Peace

Поне на Кларисоника - се сменя, а иначе той не жули, предполагам и това, главата леко вибрира  Peace

Другия път - може да взема моя, ако на някой му е интересно да види на живо  Peace

A.l.e.n.a, твоята каква е? Предполагам тези машинки са подходящи и за проблемна кожа нали?

Моят е Кларисоник, избира се глава (четка) според типа кожа  Peace

Аз днес  също минах през Сефора - крайно непланирано, дори не бях видяла СМС-а  Joy hahaha

Целият ден бе много, много натоварен семейно и за капак на всичко бяхме планирали да гледаме Живи легенди (великолепен) в Парадайз  Blush Тръгвам да изключвам звука на телефона в киното и виждам СМС-а - знаете съдържанието - онемях.

След филма - слизам в Сефора- парти - представяха този аромат:

Още на входа - снимки, вино, кетъринг, имаше грим сесиии ... При покупка на паефюм - безплатно подарък по избор - много, ама много хубав кожен несесер, огледало - луксозно и много красиво, с бял пауч и кутия или лосион за тяло с блестящи частички  Crazy

Вързаха ми лентичка с аромата, аз отдавна искам да си взема дегримьора, така, че нямах колебание за двата продукта и си тръгнах с очилата, дегримьора, аромата и огледало 0 всичко излезе на цената на аромата - отстъпката е върху двата продукта  Peace

Утре мога да снимам очилата и огледалото, ако на някой му е интересно да ги види  Blush

Отношението на момичетата в магазина е великолепно - за мен това е най-доброто място за пазаруване и не им изневерявам  Peace

# 542
Утре мога да снимам очилата и огледалото, ако на някой му е интересно да ги види  Blush

Искаааам  Hug Аз последно време се оглеждам за огледало и ще ми е много интересно  Flutter

# 543
  • в 1001-та нощ
След малко ще снимам, а утре и ще го взема - да го "пипнеш"  Blush

# 544
  • Бургас
И аз съм от желаещите да ги видя Simple Smile, не че утре няма да ги видя ама пусти любопитство  Blush

# 545
  • в 1001-та нощ
Огледалото и парфюма

Очилата

Още снимки - отпред, отзад, отвсякъде

https://plus.google.com/u/0/photos/111250208909319458566/albums/ … 85385930649139665

# 546
Момичета, една страхотна новина за ползващите превозвач от Англия.
(или не чак толкова страхотна - зависи от гледната точка и имаме ли нужда от още изкушения Crazy)

Сайтът на Сефора вече изпраща продукти до Англия - при поръчка над 75 паунда, доставката е 10 паунда. Изрично е отбелязано, че няма допълнителни такси - Guaranteed all-inclusive costs (no additional fees at delivery)

Много марки вече стават достъпни - аз съм в тих възторг Heart Eyes

# 547
  • София
{Тони}, това не трябваше да го казваш  Twisted Evil

# 548
{Тони}, това не трябваше да го казваш  Twisted Evil

Знаех си аз, че ще бъда охулена Laughing  
Шегувам се, разбира се.
Но как да се въздържа да не споделя. Аз място не мога да си намеря Crazy

# 549
  • София
Говори ми... Вече пълня кошницата...  Crossing Arms

# 550
Говори ми... Вече пълня кошницата...  Crossing Arms

След 10 минути трябва да тръгвам на път, иначе и аз да съм направила точно това Laughing
Особено ме изкушават Lorac, Tarte, Kat Von D.

Между другото, лакове явно не мога да бъдат изпращани - предполагам, същото ще важи и за продукти във флакони под налягане - обичайните рестрикции.

# 551
  • София
Ох... Merchandise SubtotalGBP 102.05
        Shipping & HandlingGBP 16.67
        TaxesGBP 21.72

Crazy

Това е примерно. Още не съм решила какво да поръчвам.

# 552
  • в 1001-та нощ
Моя приятелка поръчва от френския сайт с френски превозвач  Peace

# 553
  • София
Това е ясно, много хора поръчват от френската. Въпросът е, че може вече да поръчваме неща, които не са достъпни в Европа.

# 554
  • Пловдив
Аз пък за първи път чувам за поръчки от френската Сефора, никога не съм засичала подобен коментар във форума.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт