Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 10

• 63 485
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Малко спам, как се правят снимки от видеото...Искам да извадя стоп кадър пък не знам как  newsm78

Tерзиева, аз си свалям епизодите и фрагманите от youtube или VK на компа и си правя стоп кадри от BS.Player  - a, а директно от сайт не знам как става. Може би има някакви програмки  newsm78

Ще опитам така...Благодаря ти  bouquet

# 661
Скрит текст:
Svetlana Ismailova
какой то поцелуй не настоящий, из-за усов не понятно куда он её целует, прям как она в усы.
Like
8 minutes ago|Reply
Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Ама тя какво очаква, език ли да си пуснат.... #Crazy

# 662
  • Враца
А Мюневер добре подреди Нериман  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Н: Ако безнадеждността е попаднала в сърцето на мъжа, то занапред  тъмнината ще се превърне в негов спътник. Няма да вижда нищо пред себе си.

М:  "Прекрасно казано, госпожо. Но след като тъмнината стане спътник на Камран-бей, как той ще избере теб в тази тъмнина"

Н: "Какъв ти е проблема?
М: :Да пази Аллах. Какви проблеми мога да имам!

Тия двете май ще се изпокарат накрая  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 22:25 от mama_an_ji

# 663
Скрит текст:
Svetlana Ismailova
какой то поцелуй не настоящий, из-за усов не понятно куда он её целует, прям как она в усы.
Like
8 minutes ago|Reply

Недоволни винаги ще има! Който иска да гледа порняци има си специализирани канали Twisted Evil Аз като ги гледам си спомням колко хубави са първите целувчици,такива нежи и плахи...Ама как потрепват само  тия двамата  hahaha  Няма такива професионалисти щом са се научили и на това Mr. Green

# 664
Скрит текст:
Svetlana Ismailova
Like
8 minutes ago|Reply

Недоволни винаги ще има! Който иска да гледа порняци има си специализирани канали Twisted Evil Аз като ги гледам си спомням колко хубави са първите целувчици,такива нежи и плахи...Ама как потрепват само  тия двамата  hahaha  Няма такива професионалисти щом са се научили и на това Mr. Green
Стига де, аз съм на същото мнение, ама нека си мислят, че играят само hahaha

# 665
Тя целувката, като за Фериде и Кямран е супер, но явно очакват нещо повече, заради Фахрие и Бурак си мисля аз bowuu Joy Joy Joy

Дано пуснат кадри и от репетициите  Joy Joy Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo

# 666
Скрит текст:
Svetlana Ismailova
Like
8 minutes ago|Reply

Стига де, аз съм на същото мнение, ама нека си мислят, че играят само hahaha
Щом им е по добре така,нека Joy Joy Ще се повторя,но сега е още по на място- що филми и сериали съм изгледала,толкова реалистична игра не съм видяла! Не световна , Извънземна Класа!

# 667
Тя целувката, като за Фериде и Кямран е супер, но явно очакват нещо повече, заради Фахрие и Бурак си мисля аз bowuu Joy Joy Joy

Дано пуснат кадри и от репетициите  Joy Joy Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo

Да пуснат, да пуснат ама Чапа дебне....Я са пуснали, я е гръмнала някой....Селим ще ни се види ангелче hahaha Joy Joy Joy Joy

# 668
E, тоя път има целувка наистина. Но ... от пустия му мустак устните му не се виждат. Имаш чувството, че е със затворени устни. На Фериде пък са отворени... Тя определено примигва след края, повече се вълнува от него май... newsm78
А Бесиме наистина е тъпа и ограничена женица... дай й само да мрънка за нещо... Wink
Този с пушката май се е приготвил за Селим, дано не уцели Кямран. Нали трябва дасе появи и Нериман с гадориите си...

# 669
Цитат
Да пуснат, да пуснат ама Чапа дебне....Я са пуснали, я е гръмнала някой....Селим ще ни се види ангелче
Ще гръмне - дръжки... Най-много в злобата си да пусне още някоя снимка с джуки и съвсем да се олее.     

# 670

Ще се повторя,но сега е още по на място- що филми и сериали съм изгледала,толкова реалистична игра не съм видяла! Не световна , Извънземна Класа!

Защо не идете в темата за Енгин и ще видите космическа класа Joy Joy Joy
Феновете са голяма работа. Чета и не мога да повярвам.Голяма веселба.

# 671

тука как я гледа...

А на тази ми се вижда, че е пуснал оня поглед леко похотливия...
Интересно Фахрие как не се е поддала под чара му... newsm78 /Ако само играе де.../ Сигурно ги учат в школите за актьорско майсторство hahaha

# 672
На мен ми се струва, че Бурак само се е доближим до нея и пак тя го целува. Устните му не помръдват. Изглежда го е страх човека да я целуне Joy  Joy Joy

# 673

Ще се повторя,но сега е още по на място- що филми и сериали съм изгледала,толкова реалистична игра не съм видяла! Не световна , Извънземна Класа!

Защо не идете в темата за Енгин и ще видите космическа класа Joy Joy Joy
Феновете са голяма работа. Чета и не мога да повярвам.Голяма веселба.
Сигурна съм в това! Аз обаче не съм фен на никого и изкзвам безпристрастно си мнение Simple Smile И Енгин съм го гледала при това с Берен....От половин час преглеждам моменти с целувки от сериали,които съм следила,за да съм сигурна в това, което говоря  #Crazy Май съвсем изперках hahaha hahaha hahaha

# 674
А пък рускините за да бъдели сигурни, че са се целунали искат Бу да си обръсне мустака...какво било това те толкова да се чудят дали са се целунали или пак е целунат мустака му... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт