Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 10

• 63 482
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро, момичета!  Hug Hug

Алекс, с удоволствие ще пийна едно кафе!   Hug
Надяваме се  да сме все още в първа фаза.  hahaha hahaha hahaha hahaha

Лили, това през чичко Гугъл ми звучи пак като някакво мрънкане  Laughing Laughing Laughing (ама на гугълчо почти не му вярвам вече  hahaha hahaha)

И на мен на такова ми прилича- до колкото разбирам се оплаква, че сериите са по 1ч, по-добре било, да бъдат по 45мин, за да имат повече време за личен живот. Любовта била на първо място, работата после изобщо много на сериозно се взема момата Peace Нещо обяснява,  че е на работа до 10ч- ако не си съчинявам,  Embarassed hahaha- не тя, обърках се- Бурак, работи до 10ч. НагНаг ще каже Peace Grinning

Кате Hug Joy Joy Мноого сме добри! Joy Joy Да вземем да преведем и епизода, какво чакаме още Joy Joy Joy

# 691
  • Враца
Себи, да, благодаря! Hug Hug

Привет Чучулиги някой знае ли кога ще излезе 18 серия със субтитри newsm78

Криста, с български субтитри все още го няма, когато го преведат ГФилипова и Алекс дават линкове тук в темата.

За сега го има тук  с руски субтитри (дано поназнайваш руски  Grinning):

http://turkcinema.tv/turkey-serials/korolek-ptichka-pevchaya-201 … itry-calkusu.html

Лили, Кате, ето тази ще оправи проблема им в киноундустрията  hahaha hahaha hahaha

Вчера четох в една много стара статия, че искала да става актриса и затова Бурак я запознал с хора от неговото обкръжение  Laughing Laughing Laughing
Ето я:  Laughing Laughing
Цитат
Lady Rain  date= 20.5.2013
Хочу в актрисы!
Бурак Озчивит (Бали бей) и его возлюбленная, известная в модном мире Джейлан Чапа,  прошлым вечером ужинали в районе Арнавуткёй. Темой ужина актера вместе с его друзьями стала актерская деятельность пары. Стало известно, что Чапа, известная своей красотой, очень хочет стать актрисой, а Бурак, чтобы  помочь любимой, познакомил её с друзьями. Светскую девушку Джейлан Чапу мы, возможно,  сможем увидеть в скором времени в качестве актрисы. Она весьма решительно настроена к новой работе.
Скрит текст:
[indent][/indent]
http://velikolepnyj.ru/

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 11:27 от mama_an_ji

# 692
Себи, да, благодаря! Hug Hug

Привет Чучулиги някой знае ли кога ще излезе 18 серия със субтитри newsm78

Криста, с български субтитри все още го няма, когато го преведат ГФилипова и Алекс дават линкове тук в темата.

За сега го има тук  с руски субтитри (дано поназнайваш руски  Grinning):

http://turkcinema.tv/turkey-serials/korolek-ptichka-pevchaya-201 … itry-calkusu.html

Лили, Кате, ето тази ще оправи проблема им в киноундустрията  hahaha hahaha hahaha

Вчера четох в една много стара статия, че искала да става актриса и затова Бурак я запознал с хора от неговото обкръжение  Laughing Laughing Laughing

Ми хайде да става вече, че да го остави на спокойствие да си играе е '' Чучулигата'' hahaha

# 693
Цитат
Хочу в актрисы!
  Joy Joy Joy
Искаше и певица, после и водеща на ТВ предаване... Въобще иска девУшката, ама най-добре се справя с работата "светская девушка", каквото и да означава това... Май й липсва дълбочина на искането и работа... Бурак споменаваше като ли и за целеустременост... Абе ... глезотия... Wink

# 694

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 11:50 от lilitoKoleva

# 695
  • Враца
 Кямрам ще трябва да се справя със Селим, тъпата си майка,лъжливата сестра, отмъстителна и подла любовница , а сега и това недоразумение Юсуф

Себи, само, че този Юсуф в 18-ти епизод каза доста истини на Кямран относно неговата самовлюбеност - той се яви като някакъв вид коректив на Кямран. По натам ще го видим, но не мисля, че Фериде ще има неприятности с него. Той много добре вижда и разбира любовта между Кямран и Фериде. Може би ще се опитва да я предпази в бъдеще от неприятности, доколкото може.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Луди фенки  hahaha hahaha hahaha

# 696

Момичета, знаете ли коя е жената до майката на Бурак?

# 697
# 698
  • Враца
Скрит текст:

Момичета, знаете ли коя е жената до майката на Бурак?

Това не е ли "Бесиме"  newsm78 newsm78

# 699
Лили,майката на Кямран #2gunfire #2gunfire

# 700
  • Враца

Точно тук мисля, че Кямран я връща от родителите и (връща я към живот след професионалния сърдечен масаж  Laughing Laughing  Дали ще се сети, че трябва едновременно с него да и направи дишане уста в уста  Thinking Joy Joy)

# 701

АААААААаааа, мерси Joy Joy

Не можах да я позная, помислих, че е майката на Чапа и си викам тия двете, като хамелеони, на всяка снимка различно излизат Joy Joy Joy hahaha hahaha

# 702
  • София
На Чаплето му се искат много неща, но според мене няма капацитет - нито за актриса, нито за певица, нито за тв водеща - лично мнение Simple Smile

Цитат на: Katya_I

[quote
... Бурак споменаваше като ли и за целеустременост... Абе ... глезотия... Wink

О, целеустременост има .... към бутиците от чаршията  Joy Joy Joy
Още не мога да забравя снимката с пембените калеври на Кямрян, не може изборът им да не е неин  smile3532

Мами, сърдечният масаж беше уникален  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Мисля си, че едно изкуствено дишане "уста в уста" щеше да е къде-къде по-удовлетворяващо и за тях, и за нас  Joy Joy Joy

# 703

Мами, сърдечният масаж беше уникален  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Мисля си, че едно изкуствено дишане "уста в уста" щеше да е къде-къде по-удовлетворяващо и за тях, и за нас  Joy Joy Joy
[/quote]
Ами помислили са за Фахрие,...то вече това нямаше да го издържи... Embarassed

# 704
Мами  сигурно си права за Юсуф
Аз съм още на 35мин  и затова съм се заблудила Embarassed Embarassed Embarassed

Колкото до сърдечния масаж повече прилича на  душене  Laughing Laughing Laughing

то ,ако започне и масаж където трябва върхе прекрасните гърди на Фахрие  спукана му е работата на Бу Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт