Хотелите във Велинград - 5

• 90 030
  • 722
  •   1
Отговори
# 30
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен

Живо се интересувам от мнения а Селект , където нямаше места до 17-ти февруари !

Скоро събирах инфо за Селект, защото ще ходят приятели и мислехме да ходим с тях... както и да е, та нищо хубаво не прочетох. Храната лоша, стаите занемарени, дограмата фирела, баните течали... нищо, ама наистина нищо хубаво не прочетох. И се отказахме да ходим, защото сме с дете на 2 годинки и не ни се рискува да се окажем на неподходящо място с дете. Айде, ако е само за нас-  ще се преживее.

# 31

Живо се интересувам от мнения а Селект , където нямаше места до 17-ти февруари !

Скоро събирах инфо за Селект, защото ще ходят приятели и мислехме да ходим с тях... както и да е, та нищо хубаво не прочетох. Храната лоша, стаите занемарени, дограмата фирела, баните течали... нищо, ама наистина нищо хубаво не прочетох. И се отказахме да ходим, защото сме с дете на 2 годинки и не ни се рискува да се окажем на неподходящо място с дете. Айде, ако е само за нас-  ще се преживее.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ще ми се да чуя някой , който директно се връща от там .
...ама няма все още ......

# 32
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ще ми се да чуя някой , който директно се връща от там .
...ама няма все още ......

Да, и на мен ще ми е интересно. Дано се появи някой със отзиви директно от мястото.

# 33
В събота отивам в Селект и ще споделя отзиви. За съжаление не съм била преди там, за да направя сравнение.

# 34
  • София
Басейна на Селект е хубавото нещо - голям  и топъл. Peace

# 35
  • Хасково
Моля за отзиви за хотел Енира! Най - вече басейна колко е голям и водата топла ли е? Храната?               
И скорошни отзиви за Велина и Олимп - пак най-вече ме интересува топлината на водата Simple Smile

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 21:53 от Ivayla_

# 36
  • София
Басейна на Селект е хубавото нещо - голям  и топъл. Peace

Да, и аз съм съгласна с това...ама за съжаление само това!  Rolling Eyes

# 37
  • София
Защо не направим анкета, в която да се изредят по посещаваните хотели във Велинград, за да се добие някаква представа кои са добри и са най - предпочитани!?  Flutter

# 38
  • София
Здравейте.търся някаква информация за станцията на мвр .нищо не откривам в нета...Моля ако някой има каквато и да е информация да сподели

# 39
Karolin@ , защото информацията ни явно мнооого бързо остарява. Аз бях във Велина преди 2-3 месеца и много ми хареса, а наскоро прочетох отзиви, че басейнът бил много мръсен и топлото джакузи в единия край било превърнато в ледено.  Sad Та една такава анкета не само не би била дълго време показателна, ами и много зависи от критерии, вкус, цена и пр.

# 40
  • Пловдив
За коледните празници  бяхме в ЕЛБРУС Басейна ми хареса. Ресторанта си е с нормални цени. Закуската е средна работа, но става иначе. Много топъл хотел.
Иначе хотела е занемарен така да се каже. Душа в банята беше развален. Възглавниците са камък. На басейна мирише на гадно.

Дано съм била полезна на някой.

На акватоника преди има няма 4 години като подихме последно и водата ми идваше студена. Оше ли е така или са го управили това. newsm78

# 41
Водата във вътрешния басейн на Акватоник е 34гр а горещата топила 41гр.

# 42
Момичета трябва ми мнение Simple Smile другата седмица мислим да ходим до Велинград и се чудим много за хотел. Преди 2 год. сме били в Елбрус (не беше лошо, но не беше нещо особено), сега сме се насочили към Бор поне засега само там има места за нашите дати. Има ли някой да ни разубеди Simple Smile

# 43
Здравейте, дали някой не се е върнал вече да каже впечатления от Роял Спа? Аз резервирах ваучери за 2 нощувки за другата седмица и ми се искаше някой да сподели  Simple Smile

# 44
  • София
Моля за отзиви за хотел Енира! Най - вече басейна колко е голям и водата топла ли е? Храната?                
Здравей, първоначално бях резервирала в Енира и от формата за контакт питах за размери на басейните и за температура на водата. Това получих като отговор
Цитат
Здравейте,
Вътрешния басейн е 6,00м x 9,00м x 1.40м, а външния 12,00м x 6.00м.

А сега малко за Акватоник. Тъкмо се връщаме от там. Аз лично и децата сме много доволни. Беше топло навсякъде, персонала учтив. Хотела беше пълен и на вечеря бързо реагираха, когато се оказа, че няма място където да седнем. Храната беше вкусна и ни хареса.
Басейна им беше интересен на децата и се забавляваха много. Водата за тях беше ок, така че бих казала че е достатъчно топъл. Не става обаче за плуване от възрастни, особено както беше пълен няма място.
Спа-то също ни хареса много.
Вечер имаше дискотека или скечове за децата, както и рисуване или апликации по-късно с които ги занимаваха и им беше интересно.

Последна редакция: пн, 03 фев 2014, 16:14 от Aila

Общи условия

Активация на акаунт