Домакини 29/ в очакване на пролетта

• 35 334
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Коконка не си вменявай вина,която нямаш! Hug
Знам,че те боли страшно много.Изгубих баща си на 14 г при катастрофа.
Болката ще я има винаги макар и притапена.Но се успокоявай ,че е видяла децата.Отишла си е спокойна и щастлива за теб.
Съжалявам,че сега не съм във Варна и да дойда да те прегърна силно Hug

# 646
  • Sofia
Коконче, мила, съчувствам! Светло да е на душата и', лека и' пръст на твоята мама!
Трябва да си силна заради бебките! Болката остава, но времето лекува.

Ако някой още ще прави еклери, препоръчвам ви кремчето от еклеровия ми сладкиш -

# 647
  • при късмета
Коконче и аз щях да кажа, да не мислиш, че имаш децата си за да си отиде майка ти. Недей миличка, така да мислиш. Натоварваш се с вина, която нямаш и допълнително си усилваш мъката.
Тук сме, плачи, викай изобщо пиши каквото ти дойде наум, ще помогне.  Hug
Много ми е мъчно.

# 648
Коконе, не спирам да мисля за теб  Hug Ако с нещо мога да съм ти полезна, знай, че можеш да разчиташ на мен.

# 649
  • Fort Worth, TX
На мен също ми е много тъпо откакто прочетох.Някак си изведнъж и се стовари.Все пак таяха надежда и бам.
Кокон, дръж се.Друго какво да ти кажа.Да сме наблизо, ама пусто не сме поне с децата да ти дадем по едно рамо.Дръж се момиче.

# 650
  • София
Добро утро, момичета...

На ММ му е лошо, аз не разбрах, че е повръщал... Ама не може да стои вкъщи, след малко тръгва в Стара Загора да вози родителите си на погребение на един скъп роднина, вуйчо му...

Вчера не знам защо цял ден бях бясна, развиках му се, карахме се, виках на Петьо, бутнах го - чак падна от столчето...  Майка ми не можа да ходи... Лекари са казали, че има тежка остеохондроза. Вече не й боли ставата, а казва, че краката са й като памучни... каквото и да означава това...

Коконче, бъди силна момиче... Няма на света думи за да те утешат...

Момичета, пожелавам лек и успешен ден на всички!

Който има нужда от палчета fingerscrossed

Който има нужда от късмет  Flowers Four Leaf Clover

# 651
  • Fort Worth, TX
Добро утро на всички.Не ми се става.Излежавам се, но трябва стана.Моя синковец май няма да си дойде.Обещал да боядисва и прави кичури на негова приятелка и майка й.Двамата със Сашо сме си.Другия още е на балкана.Каквото и да решите за уикенда моля кажете ми.
Кокон, как си? Hug Hug
За всички приятелки целувки.

# 652
  • ул. "Мечтание"
Добро утро!

Хвърлям по едно око къде кой какво е писал и след малко излизам. Имам среща с приятелка, малко да поиграят децата ни, пък ние двете да си побъбрим.

# 653
Добро утро! Вече съм що-годе в кондиция. Много е лошо да си болен, ей!
Коконче, как си?
Крем, страшна прическа!:-)

# 654
Кокона, не знам какво да кажа. Останах без думи. Каквото и да напиша, то няма да намали болката ти. За съжаление всеки минава през това през даден етап от живота си. Бъди силна, мила... заради принцесите и заради себе си.

Аз едва станах тази сутрин. Снощи легнахме много късно и сега вече съм на второ кафе. Еклерите станаха много вкусни, но нещо ми се получиха по-хрупкави, отколко трябваше. Купуваните са много мекички, а при мен не се получи така. Но пък са тоооолкова сладки. Останаха и за днес.

Днес нямам никаква работа и смятам, докато Павката спи, аз да си шия гоблена. Действа ми много успокояващо, а мен вече нервите яко ме тресат покрай цялото това чакане да ни се обадят за дете...

# 655
  • София
Аз поне 3-4 дена ще почакам с еклери...

Първо - ММ вчера вечерта излезе и се върна с торта гараж от Неделя... Не я харесвам много тази торта..., ама кога ще я изядем? newsm78

Второ - ММ хвана вирус... Обаче отиде с родителите си на погребение в Стара Загора... Направих му 4 препечени филийки, поръсени със сода и в термосчето чай мента със захар...

Поли, браво за гоблените, имаш златни ръце, ама щом и те успокоява... какво е по-добре?

Хортензия, много се радвам, че си добре... Hug

# 656
  • София
Нощни, приятно прекарване с приятелката Peace

Коконка, мисля те, много ми е тъжно...

# 657
  • Fort Worth, TX
Никога не съм им опитвала гараш на Неделя.Единствената торта, която харесвам е Еклеровата:-) Ще я изядете.В случай, че остане слагаш в кутия и носиш на срещата:-) Май си изпросих парче, а?
Шегувам се Люс:-)
Адаш радвам се, че си ок.
Аз правя пил.супа и отивам за дърва.За вечеря ще пекна пиленце със салата айсберг , домат, краставица и сос от горчица и мед.
До след малко.

# 658
  • гр.Варна
Коконче нека почива в мир майка ти.И знай ,че винаги ще бди над теб и малките и ще ви закриля.

# 659
Добър ви ден момичета!
Коконче -да почива в мир майчицата ти.Бъди силна заради двете принцески.Тежко е и много трудно.Това е живота,аз го изпитах същото когато беше на 3 месеца дъщеря ми,почина баща ми. Sad
Снощи си поплаках като те прочетох. Tired
Луси-да оздравява бързо мъжа ти,че много гаден този вирус.Майка ти да се държи,така е с възрастта,ставите се износват,почват болестите-да се пази и внимава.
Поли-бродирай,успокоява нервите,а детенцето ще дойде в най-неочаквания момент. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Хортензия-да минава вече всичко,че имунитета ще падне нацяло,вземай някакви витамини. Hug
И моя мъж от днес болен,кашля и го боли гърлото,тъкмо се пооправи щерката и сега него да гледам.Гаден вирус. Crossing Arms
Днес ще видя какво да готвя. newsm78
Опаковах мартеничките и да почвам да си ги раздавам.  Mr. Green Утре ще пътувам.
Лек и спорен ден момичета!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт