Домакини 29/ в очакване на пролетта

• 35 140
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • Germany
Ох, Лус оправи ми вечерта Simple Smile
Лека нощ на всички.

# 91
Лека и от мен  sleepuu
Протягам морно тяло и ще изгледам една серия на Nero Wolfe

# 92
Аз пък тъкмо се активирах, вие трупясвате:-(
Който има риба, да мята към моя фризер! Моренка, не каза ТМ каква донесе тоя път?
Марче, ти с каква капела търсиш?

# 93
Хортензия - аз съм тук, ако не ти се спи да си правим компания?

# 94
Смърфи, колко е часа при вас?

# 95
# 96
Време за следобедно кафе. Аз вечерях втори път и с излягам да препрочета Суворов.

# 97
Добро утро Simple Smile

Ха рибка казвате, запасите в камерата са на привършване има няма 3-4 кила , обичам я , мъжа ми докато не се преместихме до морето не обичаше риба, а сега няколко години по късно и риба яде и лови .Иначе и аз в отбора на свекървите  #2gunfire ама доста време имам, и си обещавам да не съм от най -злите, че знам какво е  ooooh!
Аз днес съм малко по- късно на работа Simple Smile а другата седмица сме почивка понеделник и вторник , та ще имам повече време .

# 98
Добро утро!
Вече съм будна, в 6 ч. Миша се събуди и каза, че я боли глава, корем и крака. Повъртя се и заспа. Какъв ли заек ще изскочи от тая трънка?!

# 99
  • София
Джейми, благодаря за кафенцето.

Аз станах в 7:20, пипнах Петьо - няма Т и по терлиците се изнизвам, отивам на фитнес да пораздрусам снагата, че тез 70 кила .... Пия кафе с мляко + плочка шоколад...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хортензия, дано да не се разболее малката...

# 100
ДобрЮтро тумба(група)!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Лека нощ на всички полегнали тодорки!  Hug

Ох,тва като го прочетох и си спомних едно време по радио "Хоризонт" тече поздравителен концерт......Водещият обявява...:
-А сега "Полегнала е Тодора" за всички,които я пожелаха.....

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Още ми е смешно като се сетя..... hahaha

# 101
  • при късмета
Добро утро,
мерси за кафето!
Люси толкова рано ли си на фитнес?
Мушкатова кога спиш, не знам. Дано не изкачат зайци
Аз смятам да се върна да си легна  smile3507

# 102
Докато се включа и сте изписали половин тема  Simple Smile Добро утро,дами. Нямам много време,но постоянно си мисля за вас.
Славче,какво да ти кажа за ТМ. Аз също не бих си оставила детето,пък да си вея г... по чужбината. За баджаначка би трябвало ти да го познаваш по добре,но дано да няма такива неприятни неща в семейството ви.
Коконче,стискам палци и се моля за майка ти. Дано всичко мине успешно и да може да се радва дълги години на така чаканите внучки.
Имаме 1 зъбче. Ох,голямо вълнение,чак се разплаквах като го видях. От няколко дни е в паяк непрекъснато и само викам след него-,,не''. Минава и се спира точно на белите-покривката,книгата ми,цветята....Затова и на 8 м и половина повтаря тази думичка.
Вале,да оздравяваш бързо.
Мастер,ще ти пробвам лекарството другия път.

# 103
Добро утро и от мен   bouquet
Благодаря за кафенцето  smile3546
Мушкатова дано това е предтекст, че на детенце му се спи още  Praynig
Ще правя закуска и ще потеглям на сутрешна разходка до училището.
Усмихнат ден и без повече болни!

Стади - честито първо зъбче!

# 104
  • София
Тука съм, тука, даже съм с опъната снага като млада булка. bowuu МинА ми, свежарка съм, ходя, тичам, почти никаква болка в кръста и по задните части  няма днес.
Снощи добре сте се посмели, браво, пропуснала съм. Достатъчно ми бе да си представя Люси  нагоре с краката и  ме хвана смешката.
Тая вечер ще имам гости, споменах. Сложих месото да се маринова, накупих продуктите, остава само да ги сготвя.
Ще отида да платя някоя и друга сметка и после ще приготвя всичко.

Общи условия

Активация на акаунт