Домакини 29/ в очакване на пролетта

• 35 383
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Това което съм видяла е или много тежки завеси тип дебела дамаска, или като басмички нещо цветно, пакистанци и индийци слагат като тънките турски пердета с орнаментите или само щори. То добре да е с едни пердета, ама като прозорците ти са колкото стаята високи и в къщата се влизча направо от улицата - някак не върви. Нашата улица е частна и са само две къщи, но пак не става аз да си лежа пък комшията да реши да разходи кучето Joy Пък да са само щори нещо не ми е уютно. За фирмичка незнам - те така са си свикнали, а и нещата по поръчка са в пъти по-скъпи. Забелязала съм два типа англичани - такива дето не им пука нито как се обличат, нито как изглеждат- важно е да е евтино и на другия бряг другите - които пазаруват от скъпите магазини и по поръчка. Средно положение има при чужденците. Моето мнение е бегло - аз съм от скоро тук, но определено сме различни спрямо битовизма.

# 496
  • София
https://www.youtube.com/watch?v=okK2TaKPc0A&list=RD8Hsq5h-qvEE
Да ви пусна нещо , което слушам в момента. Един изключителен певец Kip Winger. Глас - превъзходен или на мен много ми харесва. Нищо има близо до Стинг, ама не е точно.

# 497
Бясна съм.Спряха ми бул сата.До сега се мъчих да плащам с карта от тук.Е не става.А пише ,че може да се плати и за година.лятото бях там исках да си платя.Вече не може за година . #Cussing out #2gunfire
Ще ги разпилея като се прибера.
Сега ще чакам майка да се прибере от работа утре че да го плати .Оффф.
Някой беше писал за плащане на сметки онлаин.Да ме светне на лични или във фейса моля.Искам да си ги оправям вече сама .Ама пусто като съм скарана с тея сайтове и простотии.През ел банкиране не става ли?

# 498
Тити - да, може с ел.банкиране. Ето им сметките на Булсатком и изискванията за попълване на онлайн платежното нареждане:

https://payments.bulsat.com/

Ние по принцип плащаме всичко в БГ с разплащателна сметка.

# 499
Охо баници,рогчета се въртят.Милост нямате!Текат ми лигите посреднощ.
Една погача със сирене би им харесала според мен.
Е как да няма кръгли тави в Англия?Аз съм си купувала стъклена ама я спуках.Все се каня да ходя да си купя нова.
Добре,че сме в Район с бг магазин, има и турски.Вземам си редовно бг стоки от там и цигарки.Нали съм мис каприз и пуша само тънки.
Марче идвай във Варна на море.С Коконка ще ти правим компания.
Тея несериозни не си оставят мъжете и децата.А аз съм 2 мес без мъж.Ще ти правя компания .

# 500
Да там се мъчих ама нещо не става.В бг сметка нямам пари.Четах,че може с карта виза .Утре ще пробвам отново.Сега нямам нерви.

# 501
Тити - много българи използват булсатком в чужбина, пиши им утре на чата и ги питай за живеещи в чужбина как става плащането. Иначе тук пише:
Всички Булсатком клиенти може да заплащат, преглеждат и управляват услуги онлайн през нашия портал. Услугата "Плащане" е влидна за кленти на Булсатком с регистрирани кредитни или дебитни карти в порталите на ePay, Transcard или Borica.

Трябва да става с кредитната ти карта, ама първо се обади на банката издател да ги питаш какви такси имаш за такъв вид плащания тоест в чужбина, може и да нямаш такси, ама ако имаш, добре е да я знаеш, че някой път може да е по-висока и от самата сметка.  Peace

# 502
Аз кредитна нямам .Ще опитам утре .Ако не стане ще иЧакам майка ми да я плати.
Прибера ли се пускам всичко през банкирането и да не се занимавам да чакам на някой да плаща нещо.
Ако не ми е изчезнала и бг карта там.Знам ли какво са взели тея идиоти?
Прибера ли се може да получа удар като видя още какво е изчезнало.

# 503
  • София
А Валенцето къде се загуби?
HugТук съм, Смърфи!
Имах гости няколко поредни дни. Позабавлявахме се добре, бяха ни дошли приятели от Плевен, с които отдавна не се бяхме виждали.
Изчетох ви всички рано тази сутрин над чаша кафенце. Hug
Баницата на Морена я препоръчвам с чиста съвест. Подозирам, че заливането с прясно мляко я прави така хубава.
Тите, съжалявам за случилото се в твоя дом, неприятно е много.
Сега ще търся Царския кейк на Марчето, да видя що е туй чудо.
Прегръдки за всички ви, нищо, че не ви изброявам поименно, до една съм ви прочела! Hug

# 504
Добро утро,дами. Вчера не ми остана време да се разпиша и сега нямате изчитане.
Поли,Солун,ах,Солун....Много го харесвам. Не знам дали съм ви разказвала имах някога едно гадже с баща грък и то точно от там. Ходихме няколко пъти и се влюбих в красотата,а мъжете им,мъжете. Красавци.
Марче,аз съм мераклийка за почивка,ама малкия дявол на кого да го оставя. Не може,не може.
Калинка,интересна домашна работа. После да разкажеш как е минало представянето.
Тити,много неприятно с кражбите. Добре,че не е имало никои,те сигурно са знаели.
Славче,да те поздравя за думите ти във фейса относно двете групи.  Hug
Засега толкова. Дано после да имам пак време да ви нагледам.
ММ има след няколко дни рожден ден и освен торта не съм избрала друг подарък. Чудя се какво да му измисля. Разглеждам из сайтовете нещо да му поръчам,но нищо не ми грабва окото.

# 505
Добро утро Simple Smile
titi888 дано бързо си разрешиш проблема с плащането.А за откраднатите вещи , дано картата не е сред тях.Аз когато мъжа ми беше на мисии имах пълномощни за всички карти и сметки, че веднъж да случи да си загубя телефона и нямаш как да ми издадат нова карта , а той още месец щеше да е в Германия ...
Ladybird_ много интересно домашно и добре си го измислила , а за баници питки със сигурност ще им харесат .
А това за липсата на кръгли тави , направо ме убихте , не мога да си представя квадратна пица  Tired
luss мен няма как да ме уплашиш Simple Smile ето преди две години над 50 бройки бяха
Скрит текст:
в хладилника и шкафа има всичко необходимо за направа на ганаш, и захарно тесто.

# 506
  • Fort Worth, TX
 Добро утро.Спинкате още:-) Кой се вихри по нощите:-)
Нета се скапа снощи.Поне се наспах като първия човек.
Тити, аз плащам всичко през нет банкиране-ток, мобилни, вода.Булсатком не съм ги включила, щото е предплатен.Извади пълномощни на майка ти, за да може да те предтавлява навсякъде.Ние за такова пълномощно пред-банки, полиция, нап и т.н плюс пълномощно за детето платихме 24лв.
Калинке,Марчела не е виновна.Аз ги подкокоросвам за диети:-)
Люси, как си:-)
Смърф, не се наказвай само с банан, плз.Simple Smile
Моренче, крайно време е да я направя таз баница.
Мако, Вали целувки.
Джейми, мерси за кафето.
Стади, рядко минаваш.
Марчела, ще ходим ли из мола тез дни, м?Не само нея питам.Ако искате някъде другаде.
Ще ходя за боя.Промотират Палете.Дали да не я пробвам:-)

# 507
ДобрЮтро!

Ще ходя за боя.Промотират Палете.Дали да не я пробвам:-)

Ако ти е силна косата - пробвай......Аз останах без коса от тази боя.....Много е агресивна....Иначе е трайна,ама.....

# 508
  • Fort Worth, TX
Мастър, здрасти:-) Пропуснах те, ама нали съм руса ми е простено:-)
Силна, не ми е.Седем годинин съм руса.Макар че я подхранвам русото скапва косата.Ще помисля, докато стигна до магазина.

# 509
  • при късмета
Добро утро,
грее слънце и няма вятър  newsm44
И аз като Креми трябва да пазарувам и след малко се изнасяме с шефа навън.
Вале и за мляко трябва да ходя, ако ще си около пазара може да се видим.
Джейми, страхотни овчици
Смърфи, приключвам с купуването на шоколадите. Току що спечелих и другата награда. Сигурно ми беше на късмет, че попита вчера  Hug
Мастър, що така без картинки  Wink
На всички слънчев и усмихнат ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт