Домакини 29/ в очакване на пролетта

• 35 386
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Калинка, и на мен ми харесва идеята за пита с мед и шарена сол и баница  Peace
А каква е баницата на Морена? Я споделете, моля, че съм я пропуснала.

# 481
Рогчетата и те в тефтера Joy до 17-ти ще се пробва всичко   chef /а диета?????/
Баницата и на Морена ще направя - у дома се ядат много баници. Аз я правя долу-горе като нея - разликата е, че не заливам с прясно мляко, а в плънката слагам чаша кисело мляко с половин лъжичка хлебна сода. Тук нямам кръгла тава/в магазините не намерих/ и ги нареждам прави рула в тавата. Отгоре поливам с останалото масло с разбит единия жълтък.

# 482
Вио - Морена пусна линка на 30 страничка е за нейния блог - там ще я видиш   bouquet

# 483
  • при късмета
Вио, ето тук, кликни на снимката. Аз я правих с готови кори, много хубаво стана

# 484
  • Germany
Само да кажа, че козунак имат и румънците.
Калинка, добре звучи като идея. Ние бяхме сложили и по един слайд за планините ни и морето. Не са много държавите с природни дадености, като нашите.
От мен лека нощ на всички! Simple Smile

# 485
Ladybird_, ма ко, благодаря ви  Hug Ще я видим тая баница в най - скоро време, така ми се струва  Wink
Лека, Мони  Hug

# 486
Не се научих как се слагат цитати  smile3537  baduu
Благодаря момичета  smile3525
Като ми го казаха днес се паникьосах, но с ваша помощ реших как да е и сега ми е спокойно  Hug
Ако някой има още идеи да сподели - имам време до 17-ти - всичко ще бъде експериментирано, обаче мъжете да ядат Joy Аз прегреших доста днес - правих на Марче царския кейк и....
МАРЧЕЕЕЕ ти си виновна #Cussing out Каза за диета от 02.02. ама никакъв контрол - сега искаш до пълен глад да се докараме ама трябва със сопата да ни контролираш  341uu
Ще казвам лека нощ вече, че днес откарах много на компа....

Лека  bouquet

# 487
Вярно, че имат козунак северните съседи, ама като че ли е по-различен. Миналият Великден им занесох половин козунак на нашите румънци тук, много се зарадваха, казаха, че било почти като техния и тук следва румънската дума за козунак, ама не я запомних. Ама щом в класа няма румънче, няма проблем.

Калинка - и тук кръгли тави нямат, да им се чуди човек защо? Смятам лятото да си купя една, две от най-простите алуминиеви тави и да ги пренеса тук. Също и от нашенския си гювеч, което вече ще си е велико изпитание с трите полета.

# 488
  • София
......... Аз прегреших доста днес - правих на Марче царския кейк и....
МАРЧЕЕЕЕ ти си виновна #Cussing out Каза за диета от 02.02. ама никакъв контрол - сега искаш до пълен глад да се докараме ама трябва със сопата да ни контролираш  341uu
.........
Лека  bouquet
Виновен! Срам!  Embarassed Embarassed
Ейййй, харесва ти , нали??  Убийствено жесток кейк е.
Цитат е лесно, даваш нов ред, отиваш на цитат надолу по страницата, цък в/у ЦИТАТ и то ти се намества на отговора. Може и от страницата да го гепиш.  Simple Smile
....... Смятам лятото да си купя една, две от най-простите алуминиеви тави и да ги пренеса тук. Също и от нашенския си гювеч, което вече ще си е велико изпитание с трите полета.

Ще ти подаря един гювеч, голям.  Heart Eyes

# 489
  • при късмета
Смърфи представих си да занесеш някъде вита баница. Има да се чудят каква е тази голяма форма за торта в която си я правила  Joy
И Калинка, казва, че няма при тях
Ма как нямат кръгли тави  newsm78 Сега се замислям, че ми е такава даденост, че не допускам, че някъде няма.

И аз се замислям за някаква диета  newsm78 Само 5 кг. трябва да сваля, ама ако може много да не се ограничавам. Май ще взема да прочета пак Дюкан, че си спомням, че нямаше ограничение в количеството

# 490
Ма как нямат кръгли тави  newsm78 Сега се замислям, че ми е такава даденост, че не допускам, че някъде няма.

Знаеш ли с колко други неща е така. Дори нямат керамични кръгли тави, абе нищо кръгло нямат.  hahaha

Марче -   bouquet

# 491
Проблем с мъкненето нямам - пътуваме с кола и то голяма заради кучо, ама на кой да му дойде на ум, че са диваци и нямат елементарни неща Joy Всичко става в правоъгълна тава ама квадратна погача..... та купих най-голямата форма за торта дето намерих и преправях рецептата си, че пак идва по-малка от тавата Joy
Ако моислите, че имат и двойни релси за пердета - чушки - нямат Joy Joy Joy Поръчвахме в една фирма да ни правят, че и релси щях да мъкна  Joy

# 492
  • София
Аз не се шегувам и без това си мислих какво да ти подаря, ти си знаеш защо.  Тези дни ще скоча до един пазар, където има и ще взема, а лятото си е твой проблем как ще си я влачиш по  самолетите.
  bouquet Heart Eyes
Калинке, ми те едни пердета ли само имат, а завески... newsm78 Да вземем да им направим фирмичка, а??
Контеска ми я няма днеска??? Пак ще дойда.

# 493
А Валенцето къде се загуби?

# 494
  • при късмета
`къв е тоя проблем на чужденците с кръглите работи  Joy
Виж с корнизите нямаше да имам проблем. У нас са двойни, но завеси не слагам, имам само тънки пердета. Южни са ми всички стаи, кухнята ми е на запад. Слънцето зимно време стига почти до срещуположната стена на прозорците и ми е много добре. Лятото точно до прага на балконите и навътре не.
Майка ми винаги ми е била чудна. Чака да се оправи времето, а като изгрее хубаво слънце се заперди, като къртица  ooooh!
Лека нощ от мен за тази вечер и сладки сънища!

Общи условия

Активация на акаунт