Домакини 29/ в очакване на пролетта

• 35 359
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • при късмета
Контеса, честито! Да мине всичко по най-лесния начин и най-доброто бебе на финала!
Смърфи, ще чакам и аз блога
Славе, мажи с Фенистил
Едва ви прочетох. Като излязохме наобяд, сега сядам. Прибрахме се с една цяла софииска баница, мляко и документите от данъчното за които тръгнах. Хапнахме, аз се хванах с млякото той с новата книжка за оцветяване. Написах си декларациите и чак сега сядам.
Между временно шефа пак е с посинено око, този път другото  ooooh! фрасна се в един ръб, изкара ми акъла  smile3514
За вечеря ще правя китайски спагети с месо.
А сега се запътвам към банята, че няма да дойде до мен ред, ако се замотам още малко.

# 556
  • Бургас
Ма-ко,какви са тези китайски спагети?Оризови ли?
Големият много обича китайско и искам да му направя.

Сложи ли нещо на окото?

# 557
  • Fort Worth, TX
И ние сме центровани.днес падна два пъти.Първия път помислих, че е счупил ръката.След това от спалнята се катурна обеснявайки том какво е правил Джери.Дано не посинее отново.

# 558

Между временно шефа пак е с посинено око, този път другото  ooooh! фрасна се в един ръб, изкара ми акъла  

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Офффф......Пак ли бееее...... Лелеее....

И ние сме центровани.днес падна два пъти.Първия път помислих, че е счупил ръката.След това от спалнята се катурна обеснявайки том какво е правил Джери.Дано не посинее отново.

Ааааа.....И вие ли бре?!  Shocked
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Славе,вземи,от китайски магазин в който продават подправки,сосове,чайове....Освен джунджурийките (ако имате такъв магазин в Бургас) оризови кори и направи пролетни рулца,ако обичате.......В тия китайски магазини продават и оризови спагети и сушени гъби и т.н............

# 559
Привет момичета!!!
marchеva14   Joy умрях си от смях с тази ходеща захар.
За изгореното-дано да мине бързо.
Контеска-честито за лелята!!!  bouquet  и  пий чай и повече плодове ,за да мине леко настинката.
slavka70 Да минава и при теб бързо изгореното,че те чака много готвене-да угаждаш на синчето като си дойде.Браво за резултатите на малката принцеса,нека повече няма такива разболявания!!!
Аз тези дни само ви четох,че и аз и  щерката болни.Мен ме болеше кръста,а тя е настинала.Беше със запушен нос и гласа и беше дрезгав.С чай,билки,морска сол на челото и почти се оправи.
днес и аз отидох за едно,но свърших и другите важни неща-поне няма да ходя да мръзна другата седмица. ooooh!  Доста почаках,но свърших  задачите,че ми бяха важни.
Утре няма да имаме вода,но аз си сготвих една голяма тенджера ядене и съм готова,поне няма да сe притеснявам  за това утре. Mr. Green  Като,че ли съм знаела,че при нас първа спира водата,а пристига последна. Crossing Arms
На всички  ви пожелавам приятна и топла вечер,че аз днес явно се намръзнах от чакане и не мога да си стопля краката.Ще пийна малко червено винце. Wine Glass

# 560
Връщам се да ви изчета.Пак тече купон и се хилотите без мен Simple Smile

# 561
Морена кажи за костенурките от къде ги теглиш?Емо е луд фен.
Марче мятай един еклер.Отварям уста. Joy
Ма ко пак като не те кара да го чакаш.Емо казва искам да ме изчакаш гледам важно детско.Имам ли много работа откачам докато подвиквам.
Млякото с ориз и аз така го правя.Утре ще спретна едно след работа.Скоро не съм правила.
 Всички изгорени да се мажат с нещо и да се оправят. Аз съм същия заплес.Все се горя на фурната.
О грис мразя от детската градина.Правех като бебе на Емо.
Сега и той не го яде.
Тоя гламавия бул сат сам тръгна.
Но не схванах как.Майка не го е плащала. newsm78 може да се е прецакала от дъжда вчера нещо.
Контекста прекрасни мигове .Как хубаво си разказала Simple Smile чакаме да се похвалиш ,че си леля.

# 562
  • при късмета
Славче с обикновенни спагети ги правя. Не мога да намеря около нас магазин за китайски продукти, да взема оризови. Пускам рецептата, с тези зеленчуци си докарва вкус на китайско и без китайските подправки. От нета съм я взела

Скрит текст:
Спагети по китайски с месо
Необходими Продукти
   спагети - 1 пакет китайски или други
•тиквички - 1 брой
•моркови - 1 - 2 брой
•пилешко месо - 400 г, може и свинско
•олио
•гъби - 5 - 6 броя печурки
•нишесте - 1 с.л. равна
•соев сос
•оризов оцет
•подправки - китайска подправка със звездовиден анасон, резене, карамфил, сечуански пипер, чесън, джинджифил.

Приготвяне 
Нарежете на лентички морковите, тиквичките и гъбите. Пилешкото също нарежете на ивици и го мариновайте в
соев сос, оризов оцет, нишестето и китайска подправка на око. Оставете да престои за около 30 минути и да се овкуси.

Леко намазнете голям тиган, с незалепващо покритие и дебело дъно (най-добре уок). Запържете пилешкото до побеляване, извадете го и сложете зеленчуците да се запържат последователно - първо гъбите, изваждате, после морковите и добавяте тиквичките. Всеки зеленчук се пържи за около 3-4 минути, като е добре да остане леко хрупкав.

Добавете в тигана гъбите и пилешкото, разбъркайте и добавете предварително сварените и отцедени спагети. Отново объркайте и прибавете около 2 с.л соев сос, 3 с.л вода, китайска подправка на вкус. Разбъркайте отново добре и снемете от котлона.

Креми, като че се наговаряме с посиняванията  ooooh!
Клепача отгоре е този път, няма към края на веждата, ще мине по-бързо.
Ще допиша след малко, че излезе от банята

# 563
Добра вечер   bouquet
Сори Моренка обаче не прецених, че тавата ми е малка, а направих цялата плънка, та залях на финала баницата с плънката. Стана страхотна млечна баница с двойна доза яйца и сирене  Joy Мъжете са доволни, а аз следващия път ще успея да направя и точната рецепта. Хубавото на баницата е, че търпи варииации и става винаги добре.
Марчето сега пък еклери и после що е виновна за развалянето на дисциплината  #Cussing out
Валенце и аз съм по хамалогията като готвя, ама да ми хареса...
Славка да минават бързо ръцете, че без тях трудно Hug.
Контеса много хубави новини   bouquet  Безпроблемна бременност желая  Flowers Four Leaf Clover
Смърфи то заниманието ако е лесно няма да е интересно Joy
Писенце Hug
Ма ко, Креми и у дома имам терминатор който е вечно в синини, но и не спира  jumpuu Най-ме е страх като се катери по дърветата, но и аз бях дива на неговата възраст Laughing
Вио, Кокона – как са принцесите?
Лус къде ли е???

# 564
  • при късмета
Марче, метни някой еклер за десерт, че свърших шоколадите.
Ииии най-после сядам окончателно за днес. А, само една пералня чакам да я просна.
Мастър, не се учудвай, при мен е ежедневие. Дребния обаче рядко се удря, ама качествено  ooooh! Кога ще се научи да внимава това дете
Калинка, за дивеене, дивее, ама се удря лошо. Окото е опасно място.
Слагах закваската в млякото и той да ми помогне, в ентусиазма си подскача и се върти. Удари се в ръба на дограмата. Като го видях, че се държи за окото изтинах. Сложих лед в кърпа.
Ще мине, не е много.
Писе, браво, че си отметнала работа и че сте се оправили с детето Аз бознах една чепка карамфили още преди снега. Като наваля хубаво го затрупах със сняг да не измръзне и мисля, че ще се хване. Ако не ти е проблем, подсети ме след месец за семената, да видя тях дали ще излюпя. Ти от семена май не развъждаш, разсаждаш старите?
Нощни, нищо не казваш днес.
Вио, Кокона и вас ви няма

# 565
  • Sofia
Тити, с голямо удоволствие - заповядайHug
И ако случайно сте го пропуснали и вашия съименник.  Grinning Или тук... или пък тук, но без 13я еп... че незнам от къде можеш да сваляш. А! Ето го и в същия тракер, където и Нинджите.  Grinning

Калинка, радвам се, че ви е било вкусно. Разбира се, съвсем нормално е 1я път да не знаеш колко ще дойде и какъв съд ще ти е нужен, ето сега вече имаш опит и впечатление.  Hug

Контес, лека бременност и здраво бебе на финала пожелавам на снаха ти и на всички вас!  Hug

# 566
  • ул. "Мечтание"
Нощни, нищо не казваш днес.

Скрит текст:
Днескавятър ме вее на лайняна хартишка!  newsm62 smile3538 newsm60 bishop  341uu  Stuck Out Tongue Winking Eye smile3531  redecoration newsm27  surpriseuu pletka

# 567
  • София
Момичета, скапах се днес...

Поне като ви изчетох добре се посмях и ми мина ядът...

Както писах в 14:00 тръгнахме с Миленка на фитнес. Аз почти не тренирах, че много се притеснява детето и беше червена като рак от срам... Laughing Тръгнахме, купих вестника на ММ и се сетихме, че програмата за фитнес забравихме... Върнахме се... Дадох на ММ вестника и тръгнахме пак... Бяхме около 2 часа, бавно докато разберем кой уред как се казва, то егати имената...  хакен клек, абдуктори, флайс с дъмбели, хлип за глутеус, хиперекстензии в супер серия с коремен тренажор  Shocked Shocked Shocked... А уредите са прости, дааааа забравихме бълЬгарски език.... ooooh!

На връщане напазарувахме... Върнахме се и ММ се развика - какъв е тоз фитнес 3 часа.... Офф...

Малкия и той е е недоволен - ака му се, гладен - тати не прави толкова вкусно Mr. Green Mr. Green Mr. Green, глезан с глезан такъв... Изакахме се, нахраних го, заведох в банята и го подстригах с машинката, после измих косъмаците, изкъпах го, измих ваната и го оставих да играе около 1 час докато не му омръзне с един тон играчките Laughing Laughing Laughing

Докато играеше в банята - аз съм наблизо, че ме е страх и като не го чувам -отивам да го гледам... И така - гладих, гладих...

После чистихме ушите, рязахме ноктите навсякъде... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама управен е човека...

После айде домашните... Писа, писа и каза - не мога повече... дописах подправяйки почерка... Край...

Отидох аз - баня, кремовете, маникюри, педикюри... и идва гадното...

А реших да си почина ... Мамо... бананов шейк... слагам нещата и идва редът на меда.... взииимам и пльок... счупих буркана ... И както съм чиста и готина ... айде бърсане. Сигурно знаете колко хубаво се чисти медът.... ама и пълен буркан...

Изчистих, ядосана съм... Дойде редът на яйцата, от утре реших да съм на диетата (Марче, кажи колко свали за тези дни...)... Взимам яйцата, отварям ги... И Петьо като каза едно - БАУ... Да му се не види, подскочих като кокошка и всичките 6 яйца на земята... Ама го пляснах по дупето...

ММ се хили, умира... Няма да започнеш таз диета, гледай знаците... Гледам зло, като бомба съм, сега ще се взривя... Изчистих и се облякох и отидох да купя пустите яйца... Сега ги сложих да се варят и сложих и часовника на печката да ми пиука...

Та с това се занимавах цялата вечер...

Сега като са готови яйцата ще се върна...

Марче, пусни рецептата за еклери, а и най-важното за пълнежа, хич не ми се удава пълнежа... Горе-долу самите еклеи се получаваъ, ама не ги харесвам мноУ... Praynig

# 568
 Joy хахахах Нощни ще ме умориш.
Морена мерси.Ще ги изтегля малко по-късно на компютъра утре да гледа и да слуша.Докато съм на работа.Иначе баща му го оставя да дигне стаята във въздуха и като се прибера ме чакат куп с играчки.
Днес му се скарах.Имаше драми,ревове.На края си прибра играчките.Само и само да му купи торта . JoyВ нас всичко е със закани.Иначе няма ефект.

# 569
  • София
Ехо, тук съм. Добър вечер!  Hug
Привет момичета!!!
marchеva14  Joy умрях си от смях с тази ходеща захар.
...........
И продължава да си се разхожда гадината... Joy Joy Прочетох, че си премръзнала, изпий чай + малко ром или коняк. Да минава бързо. !!
Контеска, прекрасна новина!! Да е безпроблемно и да се роди живо и здраво! Честито!  Снаха ти е на 38 години...прекрасна възраст!! Браво!  bouquet  Пиши повечко, обичаме да те четем, интересно е.
Марче, метни някой еклер за десерт, че свърших шоколадите.
.........
Скрит текст:
Те това са. Мятам за всички които са пожелали.  Heart Eyes  Едно към едно са, само е различен подноса. Не е моя картинката, но просто няма разлика.  Даже и моите не са с шоколад, а с пудра захар. На всичко отгоре не се спрях и изядох 4-5 бр.  Има ощеееее, заповядай те.... Simple Smile
Калинке, няма да разваляме дисциплината, ние сме стройна единица. Ни У лЕво, ни У дЕсно. Само в една посока гледаме.  Simple Smile
Славунке, на мен ми излязоха мехури на пръстите, но ги топнах в мед и сега съм по-добре. Пробвай и ти.
Къде се пребиха тези деца на ма-ко и Креми?? Нещо лед, а...вероятно ще посинее мястото. Така се расте , нищо ще им  мине.
Нощни, сега видях ...за хартишката   Joy Joy... как си??
Людачка, къде си красавице!???
Отивам на раСодка. Ще мина пак.
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт