Домакини 29/ в очакване на пролетта

• 35 134
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Оп запис да не ви изпусна.Ставам да пия кафе.Не съм измислила какво ще готвя.

# 661
Добър ден и от мен   bouquet
Кокона  Hug Hug Hug
Лус фурия си! Аз също избухвам, ама пусто много бързо броя до 10......  newsm78 май трябва да се брои до 100...
Поли еклерите стават по-сочни като престоят 24 часа, ама пусто търпило... при нас не устискват Joy
Мушкатова такива новини да се чуват!
На мен ми е време за второ кафе. Драго ми е да го пия с вас!
Ставам, че днес е ден за пазаруване и отиде до късния следобед. Ще вечеряме пиле на грил /готово от магазина/, ще трябва и ботилка винце да взема, че предната я оцуцах вече Joy

# 662
Здравейте!
Коконче,  Hug.
Днес ММ има рожден ден и ще имаме гости. Поизчистих и седнах да си доизпия кафето и да ви прочета. Навън пече слънце и мисля да излезем с бебо за последни покупки. А да глътнем малко въздух. Менюто мисля да е кюфтенца с разни салатки и мезенца. Мисля да направя и свинско месо с гъби и разни зеленчуци. Първо да го задуша в тиган,а после да го доопека във фурната. По-късно ще е готова и тортата,която е изненадата му.

# 663
  • Sofia
И аз още се чудя какво да готвя - май гъбена супа се очертава...
Главата ми се обажда, че я имам.  ooooh!
Вчера си дойде голямата щерка.  Grinning
Ох, Калинка, как го спомена това пиленце....  Crazy
Аз съм на първо кафе все още.

Sta_di, честит рожден ден на ТМ! Да е жив и здрав!  Simple Smile

Хубав ден и на всеки желая, каквото му е нужно! Hug

# 664
  • при късмета
Добър ден,
Лус, дано по-леко се размине боледуването на ТМ. Съжалявам за вуйчо му
Ста ди да ти е жив и здрав мъжа! Много да се слушате и обичате   bouquet
Писе, да се оправя мъжа ти
Хортензия, много се радвам, че си по-добре. Драсвай по нещо да не те мисля
Морена, дано е изкарала хубаво щерка ти. И мен ме боли глава.

Успах се сутринта. Детето стана, заигра се си грачките и като ме е оставил намира и съм заспала пак. Скочих в 9, а той даже си извадил кисело мляко и закусва.
Няма и да излизам на пазар. За довечера реших гювеждета и имам още спаначена супа. Не ми се ходи никъде на това време.
На всички неспоменати гушки и хубав ден.
Отивам да слагам обяд на шефа

# 665
  • Sofia
Аха и аз имах ходене до у-щето на Гушкан, ама мъглата ме спря, утре го дават по-добро времето (а дано), та остана за тогава. В Сандански пък съвсем се запролетява... зове ни, зове...  Grinning  Само да вземем докИмента за завършена ПГ и сме там.  Grinning
Ма ко, да ти минава бързо, за моята има изгледи да е така, пък ще видим.
Много е доволна щерката, чудно е било! Simple Smile  Снощи до късно разказваше, а далеч не е всичко, постепенно ще идват спомените, та още ще слушаме... Simple Smile Днес за капак е за сефте 1ва смяна на у-ще.  Wink

# 666
До снощи не можех да стана от леглото, а сега като ми просветна се метнах да правя на баба курабиите. ММ казва, че имам шило у г..а, мирна не стоя. Миша много обича да точи и реже с формичките. Казва, че съм я родила, за да ми помага.

# 667
....че имам шило у г..а, мирна не стоя.

То и мойта работа такваз....

Спретнах едно пилешко роле с топено сирене и шунка в сметанов сос.....Направих пюре и зелена салата и.....сЯ шЕ трябва да се яде......А, има и крем карамел(в тава!  Mr. Green ) ...Ужасна картинка се очерта май......хихихихихи......

п.п. А как ми се хапват еклери не е истина......Да видим кога ли ще имам време да направя и аз..... hahaha

# 668
  • при късмета
Мушкатова, прав е мъжа ти  Laughing
спри се малко и си почивай
Мастър, идвааааам у вас, ей сега
Марена, как обичам Сандански
Що са мЪ ядосваш с тез Т там  Crossing Arms

# 669

Мастър, идвааааам у вас, ей сега

Идвай,идвай......  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

П.П. Някой да'н мЪ разбере погрешно......Днес ми е крив ден........ ooooh! ......Дано мине по-скоро.....

# 670
Добро утро, девойки прекрасни! Днес рано, рано съм запретнала ръкави. Ама първо ще пия чай, силен, да ме събуди.

Ма ко - душица е шефът! Закуска си извадил, да не те буди:)

Хортензия - ама наистина спри се за малко. До вчера ти беше супер зле, почивай си.

Лус и Писенце - дано по-бързо оздравяват мъжете!

Ста-ди - честит ти рожденник! Жив и здрав да е, много да сте щастливи! А малкият е такъв сладур:)))

Моренка - много харесвам Сандански, няколко пъти сме ходили, все имаме страхотни спомени. А най-хубавият ни фирмен семинар беше там.

Поли - много дълго чакате за детенце, дано скоро получиш това телефонно обаждане.

Матерче и Креми - и аз у вас искам на гости, много ви е вкусно менюто.

Калинка - правят ли хубаво печено пиле при вас? Англичаните съм ги запомнила с фиш енд чипс, добре че после Джейми Оливер ми отвори очите за интересни техни рецепти.

Нощни - имаме тема-победител! Три пъти ура! Е, не е перфектна, ще й трябват някои и други плъгини, а и малко да се пипне началната страница, ама ма мм колегата ИТ ще идва в събота, той програмира на няколко езика и е много добър, ще се опита да ми помогне с началната страница.

Тити - какво стана с телевизията? От бурята ли е била спряла?

Коконче - мисля за теб....

Скоро пак ще дойда, цАлуфкиии:)))

# 671
Пия кайве с курабета и чакам последните две тави. Седя и си мисля - мамка му, колко е хубаво когато е здрав човек. И как докато се разболее не го осъзнава.
Смърф, ти кафе не пиеш ли?
Мастер, що си яхнала метлата от сутринта?

# 672
Не, Хортензия (ама много е дълго и официално, дай предложение как галено да те наричам:), от няколко месеца минах на чай. Не че не обичам кафе, ама ми дразни корема и го избягвам. Но никога не отказвам на хубаво италиянско еспресо.

# 673
  • ул. "Мечтание"
Ей ме, прибрахме се!
Чудесно си изкарахме. Едно слънце пекна и след кафенцето излязохме навън на площадката да поиграят малко. Ама аз много се изморих. Чудя се сега да си легна ли, да не си ли легна... Хубаво е да се изкъпя. А от 6 часа съм на Боуен и се чудя има ли смисъл. Надявам се душачето да ме освежи обаче.

Вчера така и не сготвих. Бях ужасно разтроена и вкисната когато се прибрах. Даже не вечерях. Мъж ми направи някакви сандвичи на децата...
Сега като гледам и днес няма да сколасам да сготвя. Вероятно навън ще хапнем. Thinking
Булгура явно ще остане за утре.  Mr. Green Благодаря за идеят за булгур с доматено.  Peace

Смърфи, радвам се, че си си харесала дизайн. Дано човека да може да ти помоне с каквото е нужно.  Hug иначе плъгините са си нужни така или иначе, дори да е перфектната тема по поръчка. Simple Smile

Коконче, тук сме... Не си таи мъката, позволи си да си я изживееш пълноценно.

Толкоз от мен за сега... май ще си полегна...  Whistling

# 674
  • при късмета
Мастър, пак ти казвам да не се тревожиш непрекъснато кой как те разбрал. Не се тормози излишно, бе жена, разбираме те.
Защо ти е криво, кажи сега  Hug
Смърфи, нямам търпение да ти стане блога. Досега не съм следила блог, но щом там ще са ти всички снимки от пътувания и описание, ще ми е много интересно.
Мушкатова, няма нищо по-хубаво от това да сме здрави. И децата и ние
И аз като Нощни май ще легна малко. Няма да мога да заспя, обаче ще се завия през глава, че да постоя на тъмно. Яко ме тресна главата и то мигренозо и този път не го овладях  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт