Един по-специален крем за ръце

• 12 323
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
Аз имам огромен проблем с ръцете от много години. Уж домакинска екзема. Влошава се, подобрява се, но си стои. Измазах де що кортизонни кремове имаше, предписани ми от всички светила в дерматологията. Нищо! Засега ползвам Нютроджина. Няма значение кой от видовете. Вечер мажа и спя така. Това поддържа положението в прилично състояние. Сега ще пробвам лидъл-ския.

# 31
Искам да споделя ефективен начин за поддържане на ноктите и кожичките през зимата, който открих почти случайно - мазане с кокосово масло. Ноктите се заздравяват и изглаждат, а кожичките омекват.

Само по себе си маслото обаче не е достатъчно за хидратиране, поне при мен. За навън ползвам концентрата на Neutrogena без парфюм, който е най-добрият зимен крем за мен. Попива бързо и в същото време образува дълготраен защитен слой.

# 32
И аз се замислих за този крем на Cien. Чета положителни отзиви в темата, най-вероятно ще ми помогне.
Козметика на Avene е хубава. Бях се спряла на този:http://www.eau-thermale-avene.bg/tyalo/ezhednevni-grizhi/cold-cr … cream-krem-za-rce
Ако Cien в действителност е с толкова мазна текстура, ще е най-добре да го използвам преди лягане, а другият като дневен.

# 33
харесвам крема на Авен, но определено не е лек и избягвам да го слагам денем

# 34
Аз имам огромен проблем с ръцете от много години. Уж домакинска екзема. Влошава се, подобрява се, но си стои. Измазах де що кортизонни кремове имаше, предписани ми от всички светила в дерматологията. Нищо! Засега ползвам Нютроджина. Няма значение кой от видовете. Вечер мажа и спя така. Това поддържа положението в прилично състояние. Сега ще пробвам лидъл-ския.
И аз съм така, доволна съм от липобазата-помага, от Авен-Циклафат. Сега ми препоръчаха EXCIPIAL repair щвейцарски. Бяха дори на промоция 2 на цената на 1 и си взех ще видим как е и той.

# 35
Дано на теб ти помогне Екципиал-а. Че при мен ефекта беше 0! Наскоро открих как се казваше крема, който ми помогна най-много навремето - Флуцинар Н. Ако имаш домакинска екзема може да го пробваш. Аз сега съм на хомеопатично лечение. Съществена разлика засега няма ще видим как ще е след още няколко седмици. Ако не стане - купувам пак Флуцинара.

Общи условия

Активация на акаунт