Пациентки на ЦРЗ "Надежда"-20

• 53 738
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
  • София
И при всичките 80 позвънявания по два пъти те предупреждават, че те записват!!!!  #Crazy

# 721
Вчера обучаваха ново момиче там където е записването за часове. и при др Стаменов имаше нова акушерка която наблюдаваше. Явно назначават хора. но докато се научат зор, защото новата на регистратурата незнаеше да пипне компютъра и и показваха кое копче да натисне за да запише час.10 мин отне да ми запишат час, а бях там на място. явно затова тия дни ще е още по трудно свързването.

# 722
  • София
и по два пъти ме уведомяват, че съм се свързала с тях, пък всъщност не мога да се свържа  Joy Joy
предпочитам да дава заето, вместо да слушам всичките работи.
и накрая май няма да ми запишат час, че вече отлагат такива за деня, за който искам, ама пък ще ме е яд че не съм пробвала поне  Mr. Green

# 723
  • гр. София
Бамба, не може ли при друг специалист да запишеш, колкото да не изпуснеш месеца?  newsm78

# 724
  • София
не може, не ме искат  ooooh!

# 725
  • гр. София
Това пък е ужасно.  ooooh!

# 726
Ама как така не те искат? Започвам да се дразня ликичко

# 727
  • гр. София
Я да ви питам, че съм забравила - в понеделник ми правиха биопсия, кога трябва да е готов резултата, че да знам кога да пусна sms?  newsm78

# 728
още от миналата седмица обучаваха една женица бих казал,не момче за записване на часове...ама много зле горката ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

така че и да назначават,като гледам какви са кадри ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 729
  • София
ами записвам час за друг, отивам и ми казват че не знаят какво ще правим и си тръгвам  Rolling Eyes
няма смисъл да заемам час просто, пробвала съм.

# 730
Я да ви питам, че съм забравила - в понеделник ми правиха биопсия, кога трябва да е готов резултата, че да знам кога да пусна sms?  newsm78
петък,събота ама перси няма да я има

# 731
  • София
и по два пъти ме уведомяват, че съм се свързала с тях, пък всъщност не мога да се свържа  Joy Joy
предпочитам да дава заето, вместо да слушам всичките работи.
и накрая май няма да ми запишат час, че вече отлагат такива за деня, за който искам, ама пък ще ме е яд че не съм пробвала поне  Mr. Green

Ми, информират те, така да се каже, да не се оплакваш после от нелюбезно отношение  Joy Аз последния път така се ядосах, че като се свързах хубав запис ми направиха.... дано някой го чуе, де, че от лелята със слушалката нищо не зависи.  
Бамба, обърни се директно към лекаря си, ако имаш възможност, явно иначе няма да стане.

# 732
  • гр. София
Ама как не знаят какво да те правят.  Shocked Не събирате ли на естествен цикъл или съм се заблудила?  newsm78

# 733
  • София
не съвсем, ще решаваме и за стимулация някаква, поне първия път си ми трябва доктора, после може и при друг, като има яснота.

# 734
Аз пък отидох с резултат на флашка / не успях да си го принтирам, нямам наблизо къде , пък лежа Embarassed / и помолих на регистратура дали може да го принтнат, че да го нося на д-р Михова. Очаквах, че може да ми откажат , ако ги е страх да няма нещо вируси. Момичето /явно ново беше/ пита колежката и дали може и тя дойде да и показва. Изобщо не знаеше как се раб. с флашка. Confused Свършиха ми услуга де!

Общи условия

Активация на акаунт