Лунна диета

• 74 771
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
правих 6 дена с кленов сироп+6 дена "захранване"(слагам го в кавички,защото пак си е голям глад).

smile3501

# 151
  • София
След вчерашния ден (без нито едно прегрешенийце) се чувствам перфектно. Продължавам и днес.
А вие къде сте, лунни момичета?

# 152
И аз съм на линия. Peace Направих си и аз вода с лимон и кленов сироп за да мога да почувствам чисто психологически, че ще "обядвам" с другите Grinning Ако мине добре може да поудължа с 2-3 дни ама ще видим Simple Smile

# 153
  • София
И аз съм тук, дано издържа.  Praynig

# 154
Аз четох в групата във Фейса,че понеже е новолуние,било подходящо за тридневка.Някойх да знае защо Rolling Eyes

Как се казва групата, бих се радвала да се присъединия Hug

# 155
  • Варна
Londra заповядай https://www.facebook.com/groups/657945527575513/?fref=ts,отворена група е  Peace
И аз съм тук,снощи смятах да съм на салата,но по-късно прегреших.
За днес съм на кафе още,че доста късно станах.Смятам на кленов и аз да изкарам+няколко чая с мед.Може да се пробвам и утре,но ще видим,всичко е в главата.
Успех и минусчета от мен!

# 156
  • Варна
И аз съм тук, но не знам до кога. За първи път, от доста време, чувствам глад още след като станах. По-късно отивам на тренировка и не знам дали ще успея да издържа. Може би като се прибера и още съм гладна, ще хапна някой плод  Tired
Успех на всички!

# 157
Много благодаря!  Hug

И друг път съм лунувала, но този път ми причерня за сефте и се наложи да сложа чаена лъжичка мед в чайчето си.. Предполагам защото от 7 дни съм на Японско Чудо  и реших да спазя и луната за по-задълбочен Wink резултат.

В последно време открих невероятното действие на кокосовата вода и този път карам на нея, чайче и изворна вода.

Успех и да се отчетете утре   bouquet

# 158
  • София
Вчера изкарах целия ден на чай и фреш. Днес имах тежък ден и хич не ми беше до ядене, та не беше проблем да продължа с чайчета и фреш. Сега ми прималя (след 48 часа) и хрупнах малко сурови ядки.
След малко ще пийна чаша вино и ще се отправям към покойте си  Laughing

# 159
Вчера си бях нормално на грейпфрут и вода. Следобед обече ходих на тренировка и..... толкова ми меше зле вечерта, гадеше ми се, бях отпусната, болеше ме глава, ужас! И затова хапнах половин препечена филийка, иначе щях да повърна просто. Отдавам го на тренировката, друг път няма да съчетавам с гладуване. И сега даже закусвам кисело мляко с банан.

# 160
  • Варна
Избутах и този път с 3 коктейла кленов сироп-вода/лимомов сок/2 с.л. кленов сироп/щипка червен пипер и 2 кафета.
Сега хапнах банан,кафенцето чака.
Хубав ден Simple Smile
П.С Поздравче HugДа не се "оливаме" през почивните дни,чее цък
 Mr. Green

# 161
Момичета, вчера имаше слънчево затъмнение. Аз също се чувствах супер отпаднала, особено вечерта, затова ядох домати, защото просто ми беше зле. Днес също ми е отпаднало и мисля да си поръчам нормален обяд този път (а не само на салата както обикновено). Май попрекалих с диетите тези дни...

# 162
Здравейте,
Вчера (29)  успях да издържа само на сокове и вода Simple Smile горда съм, но искам да попитам дали всеки път ще е бъде - вълчи глад, който ме кара да мисля само за ядене и направо ме побърка ???
Признавам, вчерашния ден мислих само и единствено за ядене, с кански усиля се държах на страна от хладилника, дайте ми съвет, какво да направя за да не се чувствам така. Ако и другите  предстоящи пъти положението е такова, за себе си предричам провал на моята лунната диета.

# 163
  • Варна
Пий повече топли напитки(чай,кафе,което не е препоръчително,но аз си пия),дават чувство на засищане.Може да пиеш и фрешове,те също помагат PeaceНо чувството на глад и особено мисленето за храна,няма как да се премахне.И надругия ден не се нахвърляй на храната като невидяла,че всичко отива по дяволите Naughty Hug Лесно няма-"Трай бабо за хубост" Grinning

# 164
ФИНАЛЛЛ ... на 48 час  - вода, вода с лимон, 400мл. чай + 1 ч.л. мед, 1 банан и 1 обик. бисквита ... - приятни почивни дни и "среща" с Луната след тях ... Simple Smile ...

Общи условия

Активация на акаунт