Лунна диета

• 74 775
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Диксиии, аз те разбрах. На мен ми изглежда по-логично да я направиш 13,14,15-ти, но не съм много сигурна.. И аз имам някакво такова чудене сега, но в крайна сметка мисля да ям колкото се може по-малко тези дни и то предимно зелечуци, а на 14ти водичка само и така Simple Smile Успех!

# 181
Благодаря.Успех и на теб.Аз вече съм изпробвала да бъда на ябълки и съм много доволна. После ще мина на безвъглехидратна  и така ще продължа.Шапка свалям на хората,които издържат само на вода,аз не че не мога,но не искам-вече познавам тялото си горе долу и знам от какво има нужда.Отделно си тренирам вкъщи и започвам да достигам това,което желая.Успех на всички и моля ако някой знае,да ни отговори на мен и  arch.mae,защото днес е 12-ти и няма време.Благодаря.

# 182
  • София
Когато се прави тридневна диета, се започва 24 часа преди началото на фазата. Прави се при пълнолуние или новолуние. Поне вторият ден трябва да се изкара само на течности.

# 183
Тоест утре трябва да започна?Моля да се уточните какво имате в предвид само течности(дайте ми примери)?Пак се извинявам за въпроса.

# 184
  • София
По принцип се кара на вода, но може да се включат чайове и прясно изцедени сокове.

# 185
Аз ще започна от утре 13.05. и да но издържа до 16.05.

# 186
По принцип се кара на вода, но може да се включат чайове и прясно изцедени сокове.

За течностите попитах,защото ако може прясно изцедени сокове, предполагам че може да се замени със самия плод.По добре да изям една ябълка отколкото да я правя на сок(ябълките които ям аз са сладко киселите-зелените).

# 187
  • София
Ако искаш да е по правилата и да има ефект - не може. Трябва да са прясно изцедени сокове.

# 188
Ако искаш да е по правилата и да има ефект - не може. Трябва да са прясно изцедени сокове.

Каква е разликата между сока на една ябълка и самата ябълка?Не се заяждам  bouquet,уважавам всяко мнение и за това ми е интересно.Събирам инфо,което рано или късно си върши работата.  bouquet

# 189
Разлика реално няма, но нали лунната диета е на принципа на прилива и отлива, който се случва по време на фазите..Та..идеята е да се слееш един вид с природата и да изкараш токсините си с помощта само на течности - вода, сок, чай.. Peace

# 190
Разлика реално няма, но нали лунната диета е на принципа на прилива и отлива, който се случва по време на фазите..Та..идеята е да се слееш един вид с природата и да изкараш токсините си с помощта само на течности - вода, сок, чай.. Peace

Ок...благодаря  bouquet

# 191
Тъй като пълнолунието е на 14-ти в 22:17:01 и се започва 24 часа преди това трябва да започна утре в 22ч?

# 192
  • София

Каква е разликата между сока на една ябълка и самата ябълка?Не се заяждам  bouquet,уважавам всяко мнение и за това ми е интересно.Събирам инфо,което рано или късно си върши работата.  bouquet

Малко информация

# 193

Малко информация
[/quote]

Страхотна информация.Благодаря.Понеже аз се насочих към ябълките и винаги визирах тях съм съгласна с информацията,но аз имах друго в предвид.Ако става въпрос за целулозата,ябълката може да се обели и пак да се изяде за да не дразни червата,но самата целулоза забавя храносмилането и така усвояването е по бавно,тоест се изразходва  енергия и се засищаш повече.Бях чела някъде че за изяждането на една ябълка се изразходва повече енергия отколкото може да поемеш от нея.Другото което имах предвид е че по лесното усвояване води до консумиране на по голямо количество. Не е ли по добре да изям една ябълка и да ме държи повече,отколкото няколко в една чаша и след малко пак да огладнея.  bouquet

# 194
  • София
Тази диета е на основата на течности. Целта е, не да се подтиска глада или да се засищаш, а да се гладува, като през това време се приемат максимално количество течности (предимно вода). Сок се пие, за да подсили организма. По този начин организмът се пречиства от токсини и се подобрява обмяната на веществата.

Общи условия

Активация на акаунт