Лунна диета

• 74 775
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Само питах,нямам в момента диня,но може да се направи сок от нея и да се разреди с вода...
За днес ще съм на вода с Ликуит оф/новата формула/,приготвих го в 2л.вода,цяла нощ сигурно ще ходя до тоалетна Mr. Green

# 661
Хайде, кой ял - ял, луната вече е нова.  Sunglasses

Динята по принцип има стахотен прочистващ ефект, така че според мен е много подходяща за лунуване. Повечето зрели плодове са богати на захари,  ако гледаме това, може би трябва да караме на салатки.

Успех, лунички!   bouquet

# 662
Благодаря, че ме подсетихте навреме    bouquet

Вечерята си я направих в 5 часа.

# 663
  • София
диня може ли да се яде? все пак е 99%вода....

Може и да може..но съм чела че динята не я препоръчват за диети...въпреки че има наистина малко калории...може би е доста богата на захари..както и гроздето
Знам, че не е добре дълго време да се кара само на диня, защото е силен диуретик и води до обезводняване. За ден - два - три нищо няма да стане, но 14 дни примерно само на диня /имаше някаква такава екстремна диета/ е нежелателно.

# 664
Как върви дами, на мен малко започна да ми се мота главата  Laughing , но ще издържа още няколко часа..

# 665
Aз съм на сок от ябълки и моркови и съм ОК  Peace

# 666
  • гр. Варна
Как сте дами?  Flutter
Приключих преди час с храната - сама ли съм днес?  Rolling Eyes

# 667
Не си сама, хапнах супичка в 13 часа и съм на линия Grinning.

Успех на всички!

# 668
  • София
И аз съм с вас. Само, че си го правя в денонощието на фазата, не спазвам почването от часа на фазата. Та днес съм на ментови чайчета, чак до утре.

# 669
и аз съм тук, само че този път  правя 3дни на черешки. Днес 2 ден.
Успех Simple Smile

# 670
Здравейте и честит Еньовден!   bouquet
Днес имах намерение да карам на вишни и ябълки, но такова катерене и ходене му хвърлих сутринта - уж тръгнах за билки, за да уважа традицията, но в последствие си направих един тричасов здрав хайкинг (на чист български). Та включих в менюто си и един банан. Мога да си представя какво щеше да е, ако бях карала само на чайове днес!  Shocked
Успешна лунна вечер ви желая!  Peace

# 671
аз нямах възможност последните няколко пъти да си спазвам лунната диета но другата седмица съм с вас  Hug

# 672
Здравейте,
И аз да се похваля от два месец се опитвам да спазвам лунната диета, успях да сваля два килограма през първия месец, като през втория месец успявам да ги задържа Simple Smile

ПС: Последните 2 години не можех и един килограм да сваля и задържа.

# 673
Браво Силве, успех и за напред   Hug

# 674
  • гр. Варна
Браво на  Силвия Савова  Hug

Аз приключих с храната - утре цял ден на вода  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт