Лунна диета

• 74 770
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте:)

Може ли някой да ми помогне....  Blush
Искам да я правя, като я съчетавам с 90-дневната (където не съм много стриктна, де)....та - на 16.03. я направих 24часа, изкарах на 1л фреш, вода и чайове.....на 24.03. попропуснах  Embarassed нещо съм се заблудила, май..
Сега искам да направя при новолуние ...доколкото разбирам от първа страничка: трябва да започна от 18ч на 29.03. и да продължа 36часа, така ли?!
А пак само на течности ли трябва да съм - фреш, чай, вода, кафе????

Благодаря ви!

# 91
Здравейте:)

Може ли някой да ми помогне....  Blush
Искам да я правя, като я съчетавам с 90-дневната (където не съм много стриктна, де)....та - на 16.03. я направих 24часа, изкарах на 1л фреш, вода и чайове.....на 24.03. попропуснах  Embarassed нещо съм се заблудила, май..
Сега искам да направя при новолуние ...доколкото разбирам от първа страничка: трябва да започна от 18ч на 29.03. и да продължа 36часа, така ли?!
А пак само на течности ли трябва да съм - фреш, чай, вода, кафе????

Благодаря ви!

Аз също я съчетавам с 90 ДД, която спазвам на 70-75%.
30 март - 21:45 часа е следващата - карам я по 24 часа, но пак зависи кога е началото й  ... -
30 март - вечеря около 19-20 часа
и след това закуска на 1 април около 8 часа -  и се събират около 36 часа ... Simple Smile ...
Аз лично ще пропусна закуската и ще обядвам салата  ... Simple Smile
Успех ...

# 92
Не искам да се меся, но като създаваща темата за 90ДД ще кажа че тя има нужния ефект при точно спазване, а то не е съчетаемо с луната. Става само ако сте на плодове и карате и на фреш или сте на вода, айде на белтъчен бива на айрян, но иначе не Peace

# 93
  • Варна
Потвърждавам мнението на tinki_15 Peace
Както споменах преди няколко поста,последно я правих доста "лабаво" и ефектът определено не беше както предните 3 пъти.Освен това е от значение и колко кг-ма има за сваляне де.При мен бяха много малко,че и под нормалното тегло-е,не успях.
На 30-ти съм на линия  тук Sunglasses

# 94
Истината е, че ми е трудно да спазвам 90ДД на 100% Sad, но пък се храня вече 3 пъти на ден Simple Smile. Ако има ефект от съчетаването на 90ДД и Лунната добре, ако няма - не е фатално.

# 95
  • София
Сигурна съм, че при спазване на какъвто и да е режим на 100% ефекта е налице  Peace
Аз имам доста за сваляне, но нямам воля....и се изкушавам лесничко.  Embarassed
Затова казах, че не я спазвам на 100%, но пък ми действа добре, защото поне до някаква степен ме контролира  Rolling Eyes
Именно затова я съчетавам (или поне се опитвам да съчетавам) с Лунната....и както е написала СГГ: ако има ефект от съчетаването добре, ако няма - не е фатално Simple Smile

# 96
  • София
Днес е денят- 21:45.  Grinning

# 97
И аз се записвам за довечера

# 98
Успех, момичета, в готовност съм и аз! Hug

# 99
Успех ...

# 100
  • София
Отчитам успех. Днес обичайните- фреш, чай, минерална вода и една ябълка на обяд... вечерта чаша вино и шепа сурови ядки.
Утре по обяд ще хапна домати със сирене (преди това пак фреш и пак чай).
Много ми е добре!

# 101
И аз изкарах на фрешчета и чайчета. Този път се чувствам по-добре след течния ден. Надявам се все по-леко да се получават нещата. Simple Smile

# 102
  • Варна
И след този глад оживях!Вчера бях на чай и ябълков сок..Вечерта прочетох,че mamicata е хапнала ядки и аз да не остана назад изядох няколко орехчета,и един морков  Mr. Green
Не съм се теглила,че батериите на кантара свършиха(отдавна).
Успех и следващият път(7-ми 11:31:55ч.-първа четвърт) thumbsup

# 103
Запис и от мен  Simple Smile
Моля обяснете ми на 7 започва и колко дни трябва да се гладува? Това първа четвърт ли е?

# 104
И аз не разбрах... гледаме кога започват първа и втора четвърт, пълнолуние и новолуние и от този час насетне при краткия вариант караме 24 часа на течностите?

Общи условия

Активация на акаунт