Лунна диета

• 74 775
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
  • BG-DE
Дотук добре, три чаши портокалов сок и н- на брой чаши чай без захар. Дано само утре не ме обземат опустошителни страсти newsm55

# 316
Здравейте и от мен мили дами  Simple Smile Simple Smile Simple Smile и аз  се включвам в лунната диета. Фазата днеска е до 15:00 часа и ще издържа, понеже съм на работа и нарочно не си взех нищо за ядене  Peace Peace Peace . Кантара показваше 70.00 кг, когато я почнах вчера. Надявам се днеска да има резултат. Бях стриктна,само съм пила две чаши фреш от диня   chef  chef Отделно от около 1 седмица ям уш диетично, салати, яйца, пилешко на скара и т.н..  Имам да свалям около 10 кг, за 1 месец съм свалила около 4 кг, като само от една седмица спазвам режим,другите килца явно от жегата се стопиха   Laughing Laughing LaughingЩе следя темата с интерес и успех от мен  newsm76 newsm26 sun

# 317
  • София
Аз пропуснах фазата - нещо не набрах мотивация.
Но за утре съм купила една диня и ще разтоварвам.

# 318
И аз обмислям да слабея с диня или поне на работа да ям диня през деня (мога да си позволя в офиса да хрупам). Пък като се прибера да ям салати. Четох много хубави неща за динята,хем за диета,хем за пречистване Stop Party Wink Grinning Но най-вече искам да спазвам лунните фази  smile3508

# 319
  • Пазарджик-Панагюрище
Здравейте момичета,
Мисля да започна лунната диета,защото имам да свалям 20 кила след двете раждания. Кърмя и  въпроса ми е дали няма да ми спре кърмата ако започна да гладувам за по 24 часа? Ако някой го е правил, моля да ми отговори!

# 320
  • София
По-добре недей, не си заслужава да рискуваш. Не мисля, че ефектът е много голям от едно гладуване, а рискът същестува.

# 321
  • София
И моето мнение е да изчакаш, valary. Организмът се чисти и отделя токсини, които могат да минат в кърмата.
Ако много ти се гладува опитай този ден на плодове (или фреш), сурови ядки, чай с мед. Ако поемеш достатъчно течности няма да ти спре кърмата.

# 322
  • Пазарджик-Панагюрище
Много ви благодаря момичета! Но трябва доста да почакам,че аз каквато съм запалена кърмачка. Първото дете го кърмих до 2г и 1 месец.Сега малкия е на 7 месеца. Пробвах с фитнес, ама нищо не отлепих без диета,не става. Хапвам си доволно и исках да пробвам с това,защото съм голям инат.Ако кажа ,че ще гладувам 1 денонощие,не е проблем,правила съм го преди.Ама ако кажа ще намаля или ще ям еди какво си,най вероятно няма да успея. Някога така съм се ограничавала,а сега толкова много ми се ядат въглехидрати.

# 323
И аз мисля да пробвам тази при пълнолуние,за 3 дена,но дали ще издържа,не знам  Rolling Eyes Досега не съм пробвала,но винаги има първи път. Мисля,че на 12-ти този месец се пада пълнолуние,аз ще започна от 11-ти,освен ако не бъркам нещо  Sunglasses

Диета 3 дни:
Диетата при пълнолуние може да се ограничи до три дни:

◦първи ден - сурови или варени зеленчуци
◦втори ден - само течности
◦трети ден - само ананас и гъби.
Резултатът - ефективно почистване на тялото и намаляване на теглото с 1-3 кг в зависимост от продължителността на диета.

# 324
И аз мисля да пробвам тази при пълнолуние,за 3 дена,но дали ще издържа,не знам  Rolling Eyes Досега не съм пробвала,но винаги има първи път. Мисля,че на 12-ти този месец се пада пълнолуние,аз ще започна от 11-ти,освен ако не бъркам нещо  Sunglasses

Диета 3 дни:
Диетата при пълнолуние може да се ограничи до три дни:

◦първи ден - сурови или варени зеленчуци
◦втори ден - само течности
◦трети ден - само ананас и гъби.
Резултатът - ефективно почистване на тялото и намаляване на теглото с 1-3 кг в зависимост от продължителността на диета.

Замислям се, да се пробвам с Вас ...  newsm78, моят рекорд е 56 часа само на течности /вода, чай без захар и мед/ и 2 бр. киви.

# 325
Пълнолунието започва на 12-ти нали? Кога трябва да се започне само на течности?

# 326
НАЧАЛО - 12 ЮЛИ 2014г.  - 14:25ч.
КРАЙ - 13 ЮЛИ 2014г. - 14:25ч.
- ПЪЛНОЛУНИЕ

Пълнолунието започва на 12-ти нали? Кога трябва да се започне само на течности?

# 327
Здравейте Simple Smile за първи път ще правя лунна диета. Ще опитам с 3-дневният вариант.Успех на всички и да се отчетем с минусчета след фазата  newsm10

# 328
  • София
Здравейте Simple Smile за първи път ще правя лунна диета. Ще опитам с 3-дневният вариант.Успех на всички и да се отчетем с минусчета след фазата  newsm10

Щом ти е за пръв път пробвай 24 часа и ако ти "хареса"- продължи.

# 329

Щом ти е за пръв път пробвай 24 часа и ако ти "хареса"- продължи.

Peace 

3 дневната кога трябва да започне? - Аз смятам да я започна 24 часа преди началото на пълнолунието, но дали е правилно  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт