Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)-4

• 103 171
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
все някога ще излезе отпуск, нормално е  Rolling Eyes

Това искрено ме развесели. Въпросът е дали отпуската ще е на 1 март или на 1 август Simple Smile

# 361
  • Абсурдистан
Така като гледам ситуацията, си мисля, че Сигридов е дал шанс за преглед на определени пациентки, избрана аудитория, които са били уведомени за това.

# 362
Зравейте !Имам един въпрос към вас Hug.Бременна съм в 11 сед.при последния ми преглед при др.Стаменов ,той ми написа на картончето скрининг при др.Георгиев.Бихте ли ми дали повече инфо.за този доктор никъде нищо не намирам а и съм от Бургас.Благодаря ви предварително

# 363
  • София
Нека някоя бременна дама се обади на регистратура и да попита как стоят нещата за преглед при него, начин за записване,цена, дни в които преглежда/ ако вчера не е било просто еднократно newsm78/ и да сподели после тук.
Ми нали звънях сутринта и споделих Mr. Green

# 364
  • София
Да бе, затова кифлата от рецепция потвърди, че е преглеждал Mr. Green ooooh!
Да казват ВИП тарифата егати ooooh!
Сега и Михова като излезе отпуска ще стане съвсем забавно Mr. Green

Ivankaka, Михова наистина ли ще излиза отпуска? Или на майтап го казваш заради лекарската драма  Thinking
Съвсем наистина..

# 365
Някой знае ли какво АМ дават на бебетата в Надежда?

# 366
  • София
Някой знае ли какво АМ дават на бебетата в Надежда?
смянат ги.
на нас даваха хип, после нан, после някой писа за фризо нещо си.

# 367
И аз да се поядосам малко  Mr. Green обадих се преди месец за час около 24 февруари и ми предложиха Игнатов и Георгиев,че графика на Михова бил пълен,а Паттити казваш,че са ти предложили  за 25-ти  ooooh! малииии...изчезвам на разходка.

# 368
Зравейте !Имам един въпрос към вас Hug.Бременна съм в 11 сед.при последния ми преглед при др.Стаменов ,той ми написа на картончето скрининг при др.Георгиев.Бихте ли ми дали повече инфо.за този доктор никъде нищо не намирам а и съм от Бургас.Благодаря ви предварително

hahaha няма кой да ти даде инфо, никой нищо не знае за него, господин Х е. Сега ще се опитват да го пробутват на всички новобременни. При положение, че си плащаш не разбирам защо ограничават пациентите си при избора.

ZVEZDA *, много лъжат за графика на Михова, много  Sick мен ме излъгаха още януари, че за март нямала часове  hahaha

# 369
Аз днес точно това ги питах - защо ни лишават от избор, след като си плащаме всички еднакво. Още не са отговорили. А за Михова- първия път като се опитах да си запазя час при нея нямаше проблем до момента в който ме питаха дали съм нейна пациентка. Трябваше може би да излъжа. Имам чувството ,че пациентите на Сигридов сме целенасочено дискриминирани.
И друго се чудя. Така като гледам по темите голяма част от пациентките на Сигридов изведнъж се оказахме с увеличени води. Ако Игнатов не му е настроен апарата, как да съм сигурна в останалите мерки и теглилки?

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 10:16 от BettyBoop

# 370
  • София
Няма как да излъжеш, щото гледат в системата, при кой си била на преглед преди това... Mr. Green

# 371
Пиша съвсем официално, за да не продължават спекулациите по въпроса "д-р Сигридов".
Д-р Сигридов не работи в МБАЛ Надежда от месец февруари. Решението да не работи в нашият екип е лично негово, породено от лични причини. Прегледите, които е провел в събота са след уговорка с ръководството за избрани и повикани лично от него пациенти, и други такива няма да има.
 Д-р Даниел Георгиев, д-р Марина Михова и д-р Петър Игнатов са лекарите в кабинетите за пренатална диагностика. Предстои разширяване на дейностите и с други специалисти от страната и консултанти от чужбина. За това ще публикуваме допълнително информация.
Сайтът на МБАЛ Надежда е в процес на разработка и доизграждане и за това информацията в него е непълна.
От следващата седмица в болницата на разположение на пациентите ни ще е EPIQ 7 Ultrasound System - най-новият модел на PHILIPS апарат за ултразвукова пренатална диагностика.
Целият екип на МБАЛ Надежда е денонощно на ваше разположение.

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 00:51 от nani_

# 372
Най-после някаква яснота! thumbsup

# 373
Момичета, разбирам ви притесненията и недоволството, относно д-р. Сигридов, но нека все пак не забравяме, че темата е  : Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов), а  не за д-р Сигридов.Все пак тук не са само пациенти на Сигридов.Не разбирайте погрешно, но новите момичета които се интересуват от темата  и всички останали, които не сме пациенти на  д-р Сигридов ,се плашат от  прочетеното тук, защото излиза така, че един лекар си е тръгнал и болницата ще се затваря.
Не искам да приемате думите ми негативно, много добре разбирам притесненията ви, но в болницата има  и други лекари, и все пак, повечето от присътстващите в болницата цял живот ще са благодарни на този невероятен екип, който ни кара да се чустваме пълноценни семейства, и прави всичко възможно да е така. Нека не го забравяме!
Лек ден на всички! повече усмивки и положителни емоции, защото в момента всички се нуждаем именно от това!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 374
ericka, точно защото темата е "Информация за новата МБАЛ Надежда" искаме да ни бъде обяснено защо бившите пациентки на д-р Сигридов нямаме право да отидем на преглед при д-р Михова. Д-р Игнатов може да е много добър, но не е моят лекар. И след като съм избрала да раждам в клиниката и то по една единствена причина- защото съм благодарна на д-р Персенска при която забременях, нужно ли е да търся лекари извън клиниката в последния момент, за да не родя преждевременно от притеснение?
И аз не искам да се заяждам, нито да се държа като изтерясала бременна, но само аз си знам какви зверски контракции имах три дни след прегледа си при д-р Игнатов.

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 16:06 от BettyBoop

Общи условия

Активация на акаунт