Нашите кухни - тема 52

• 112 959
  • 790
  •   1
Отговори
# 345
  • Балчи-Варна
D_ana мивката се продава със смесител с изтеглящ се чучур в същия цвят като нея +голяма дъска.А аз бях купила висок смесител с изтеглящ се чучур от Амазон и сега ще я продавам.А котлони индукция в бяло поне аз не видях.Цялата стая е боядисана в жълто,бели горни и долни шкафове и исках малко цвят за плот и гръб.Още не съм я поръчала.До 10-15 дни ще дойдат да монтират детските стаи и тогава ще решаваме за последно за плота и гърба.След като веднъж отказах,върнах на една друга фирма мебелите за детските стаи,защото бяха дефектни,сега докато не видя тези мебели не поръчвам кухня.

# 346
  • Пловдив
значи стаята ти е жълта, кухнята бяла, котлоните черни, а плота се чудиш за зелен, още не е поръчано? Сега е времето да кажа - направи плота бял и гърба му също! Цвят винаги ще имаш, я килим, я натруфените неща по самия плот, украса, наоколо, а и ти вече имаш жълто!

преди няколко страници сложих снимки на полуготовата си кухня, без да сме живели още с нея,с липсващи чекмедже под фурната, кутия над аспиратора,удължена врата до мивката,нямаше шкаф до хладилника, сега след повече от 2 години я слагам готова, за да видите, че няма нищо страшно и трудно за поддържане на бял лак с малко дете (е, може да е леко надрано някъде, но не си личи). По-подредена трудно става, така, че реални снимки.   Laughing Масата до кухнята също ми е бял лак мдф.

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 19:25 от Josefin

# 347
  • София
Josefin, чудесна бяла кухня, с удоволствие да си я ползвате, може ли малко инфо за мивката - каква е и от къде? Аз харесвам изчистените линии и си я запазвам в архива, ако реша и аз да правя кухня в бяло. Щото ми предстои.

# 348
  • Раковски
Когато плота е камък помислете за мивка под плот, мисля, че е по-доброто решение от мивка над плота.

# 349
  • Пловдив
мисля, че това ми е мивката, но ще попитам и мъжът ми, че уж избирахме между тези, тека и франке...помня ли какво купихме! На смесителя ми пише Тека, така, че тук съм подготвена! Laughing

http://www.pyramis.bg/default.aspx?lang=bg-BG&loc=11&&am … 1&prodid=3587

shadowman, почти си прав, но има много условности, къде точно ти е мивката, слепката и какво ли не, първото ми  решение беше мивка под плот, даже най-добре излята мивка (каквато "монолит" не правят), но...моята мивка е малко забита там в края...а и с монолит толкова рискове, не стига, че толкова метри камък рискувах и слава богу не орезелиха  Laughing  
за някоя италианска фирма може би е лесно тези мивки под плота, но за бг фирмите си е риск, те все пак стоят залепени, като думнеш тенджерите и чиниите и като ти е двойна мивката..мазало. Joy

п.п това като с тоалетните, които са окачени и не стъпват, ок, красиво е, но като си представиш 100 кг как сядат там, уж издържали..айде мерси за у нас  Laughing

# 350
# 351
  • Раковски
Има условности, в мивката има дюбели за монтаж за плота ама май не ги ползват и лепят, казват, че като се дупчи може да се чупи камъка. Инак излята мивка с плота може да се направи от ... (тоя материал все го забравям).

# 352
D_ana мивката се продава със смесител с изтеглящ се чучур в същия цвят като нея +голяма дъска.А аз бях купила висок смесител с изтеглящ се чучур от Амазон и сега ще я продавам.А котлони индукция в бяло поне аз не видях.Цялата стая е боядисана в жълто,бели горни и долни шкафове и исках малко цвят за плот и гръб.Още не съм я поръчала.До 10-15 дни ще дойдат да монтират детските стаи и тогава ще решаваме за последно за плота и гърба.След като веднъж отказах,върнах на една друга фирма мебелите за детските стаи,защото бяха дефектни,сега докато не видя тези мебели не поръчвам кухня.
Може ли снимка на смесителя, който ще продаваш. Аз оглеждам тези дни смесители и реших че ще поръчвам от английските сайтове защото цените ми се видяха наполовина. Даже си мислих дали някой от тук няма да прави поръчка към която да се включа. Ако ми хареса поне да  не се занимавам с поръчки. Може и на лични. А има ли някой поръчвал гранитна мивка от ebay?

# 353
Някой може ли да ми каже от къде мога да си взема врата за готварска печка NEO NOB-42 TURBO?

# 354
  • Пловдив
Има условности, в мивката има дюбели за монтаж за плота ама май не ги ползват и лепят, казват, че като се дупчи може да се чупи камъка. Инак излята мивка с плота може да се направи от ... (тоя материал все го забравям).

да, дюбелите не са за камъка!

ние сега с гранитените стълби имаме същия проблем, нямаме парапет още, всички фирми искат да дупчат гранитените стълби, за да поставят парапета, хем да ми пукнат нещо, хем да ми скъсят разстоянието на самите стълби...как не се намериха едни с тръбогибка или както там се нарича тоя уред!  ooooh!

# 355
  • Балчи-Варна
http://www.aliexpress.com/item/pull-out-kitchen-faucet-Kitchen-m … t/1336293680.html
долу горе такъв е смесителя,но без черното на врътката.Купен е от Амазон.ук чрез превозвач.Отворих го само да го видя и го занесохме на къщата.

# 356
Някой може ли да ми каже от къде мога да си взема врата за готварска печка NEO NOB-42 TURBO?

Какъв е проблема на вратата?
( стъкло, панти, дръжка)
Стъкло търси по размер. http://www.4asti.eu/index.php?cPath=240_797&osCsid=c5ee4e126 … b99695fa670051edb

# 357
  • Балчи-Варна
Момичета,пиша тук.Докато не ми направят кухнята за да преценя кой смесител да сложа,няма да продавам високия.А и още не съм купила мивката,а може в последния момент да реша друг модел мивка да купя и да използвам този смесител.Понеже получавам доста запитвания на лични и за да не отговарям поотделно пиша тук.

# 358
  • София
ние сега с гранитените стълби имаме същия проблем, нямаме парапет още, всички фирми искат да дупчат гранитените стълби, за да поставят парапета, хем да ми пукнат нещо, хем да ми скъсят разстоянието на самите стълби...как не се намериха едни с тръбогибка или както там се нарича тоя уред!  ooooh!
При този парапет няма дупчене на гранита, показвам принципно монтиране на парапета отстрани на стъпалата
https://plus.google.com/photos/111067960285284143499/albums/5838 … 67960285284143499

# 359
  • Пловдив
ние сега с гранитените стълби имаме същия проблем, нямаме парапет още, всички фирми искат да дупчат гранитените стълби, за да поставят парапета, хем да ми пукнат нещо, хем да ми скъсят разстоянието на самите стълби...как не се намериха едни с тръбогибка или както там се нарича тоя уред!  ooooh!
При този парапет няма дупчене на гранита, показвам принципно монтиране на парапета отстрани на стъпалата
https://plus.google.com/photos/111067960285284143499/albums/5838 … 67960285284143499

извън темата за кухни е, но благодаря за предложението.
да, аз снимки имам, само, че в Пловдив да знаете кой го прави!? Всички досега предлагат да дупчат, а ние търсим тези, които имат уред да извият тръба (защото искам парапет от инокс или в краен случай там някакъв друг материал, алуминии или?!)..Тези снимки като ги разгледах малко нескопосано и сглобено изглежда https://plus.google.com/photos/111067960285284143499/albums/5838 … 67960285284143499
както и това е единственият им опит да не дупчат, всички останали снимки са им на надупчени стълби

това ме устройва, не претендирам да разбирам, просто като визия! http://www.google.com/imgres?start=86&biw=1280&bih=697&a … age=5&ndsp=22

Общи условия

Активация на акаунт