Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 249

• 36 841
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
За мен е много важна вашата оценка-имам предвид майсторките-защото многократно сте ми хосили наслада с вашите клипове.Трябва много хляб да изям,но аз се радвам като малко дете,че все пак успях. най-важна е мотивацията,разбира се. Енгин ни прикова като магнит и ние като хипнотизирани , действаме разкривайки у себе си неподозирани възможности.

# 151
  • Пловдив

Фуркан е туитнал:
"Не може да откъснете очи от любов в КРА."

"И Туба ще се появи с нова визия в "Мръсни пари и любов", ние сме свикнали с нейната права черна коса от години, сега има друг цвят на косата и визия, подготвя се в голяма тайна, а днес е първият ден на Туба."

# 152
  • София
Мартичка,

# 153
  • Пловдив

http://vanhaberleri.com.tr/kara-para-ask-omer-engin-akyurek/

Статия от днес:
"Енгин Акюрек, Йомер, "Мръсни пари и любов"
Известният актьор Енгин Акюрек е водещо лице в сериала КРА. В поредицата ще ни представи образа на Йомер."

..................
Другото е преразказ на съдържанието....

# 154
...

Фуркан е туитнал:

...

Стана тя, каквато стана... любов на 14-и, любов след 14-и... забравете за диамантите, значи. Simple Smile)) Друго ще копаем. Simple Smile))

# 155
# 156
Фуркан е туитнал:

"И Туба ще се появи с нова визия в "Мръсни пари и любов", ние сме свикнали с нейната права черна коса от години, сега има друг цвят на косата и визия, подготвя се в голяма тайна, а днес е първият ден на Туба."

Добре, че търсиш новини и най-важното превеждаш !

Трябва доста хора да ти благодарят

Как беше приказката -  "... и наши, и ваши, близки и далечни роднини също ..."

# 157
  • Пловдив
Фуркан е туитнал:

Как беше приказката -  "... и наши, и ваши, близки и далечни роднини също ..."

Видях, видях. Разбрах, разбрах. Познах, познах.

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 22:06 от mariana51

# 158
Фуркан е туитнал:

Как беше приказката -  "... и наши, и ваши, близки и далечни роднини също ..."

newsm51
И аз споделям мнението ти, Мартичка!

# 159

Марианка  bouquet за съобщението от туитър!
Добре ще е Туба да е с различна визия. А любов ще има, но между кои
ще разберем скоро. Heart Eyes

Момичета, желая ви приятна вечер и спокойна нощ! Heart Eyes 

# 160
  • Пловдив

Красота...
 spam2
Скрит текст:

Керем Дерен го е постнал току-що в туитър: "Наистина ли е починал Philip Seymour Hoffman?"
Актьорът е починал днес от свръх доза наркотик. Ето линка: http://www.nytimes.com/2014/02/03/movies/philip-seymour-hoffman- … s-at-46.html?_r=0
]

# 161

ЕЛИ  Hug, вечерта да е приятна и спокойна и на теб!  
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 23:53 от Tanusha_

# 162

Лека на лягащите.

# 163
Здравейте,момичета! :  Hug
Марта ,за да благодариш  за положен труд и отделено време ,трябва да си проумял ,че тези хора обичат от цялото си сърце и са отдадени на 100 процента на каузата ,която защитават.  bouquet
Мисля ,че ако не можеш да си полезен на темата- със снимки ,колажи,клипове и др.-можеш да замълчиш ,или да изкажеш мнение за това ,което те е впечатлило  bouquet
Мариана ,видях ,прочетох и разбрах! Hug
Жалко ,че такива като мен ,които нямат хал хабер от къде да търсят информация  или да превеждат -копират от темата на Енгин и хич не им пука от плагиатствоато.
Последно разбрах,че имало незатворени теми на КВФ-тема 204
Разберете се ,коя да я затвори!
Коя ли  я е отгворила@

# 164
  • София
smile3525
Дилеми, мерси за колажа на Елинор - не бях го виждала, хареса ми...
И за снимката на Туба. Тя има широко лице и е хубаво косата да е пусната...Дали това е вече "новата" визия? За мен е малко кукленска...Имам чувството, че ако мръдне, гримът ще се напука. Не мога да си представя как ще стоят с Енгин, но мисля, че на него би му отивала малко по-дива, нестандартна красота...

Здравейте фенки на Енгин ! И аз харесвам Енгин,но пиша за първи път тук във вашия Кошер...Нищо лошо,но защо след като не се съмнявате във вашия фаворит Енгин,пишете с такъв негативизъм и съмнение за Туба? Ама дайте и на нея шанс и тя да покаже качества...защото сигурна съм,че ги има...Отдавна порасна и стана майка на две прекрасни момичета и едва ли вече ще флиртува с екранните си партньори...все пак е семейна жена.А що се отнася за външния й вид...Ей Богу,завиждам й благородно.Фигура прекрасна,даже се учудих за какъв кратък период се възтанови след раждането си.Опасно упорита и дисциплинирана дама и много,много красива в същото време...Израсна Туба и то много,НО НЕКА ДА ВИДИМ ПО-КЪСНО...

Общи условия

Активация на акаунт