Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 249

• 36 842
  • 745
  •   1
Отговори
# 375

Добро утро мили момичета,  Hug

Добро утро и на ранобудните Марица, Марта, Марианка и Любов.    newsm51

Да посрещнем и този студен, зимен ден с добро настроение в компанията на Енгин
и да ни бъде топло във виртуалното ни кътче.

ГолЕм  купон снощи. Ако и днес има пак нови снимки, не знам, какво да очаквам.
Хубаво е, че в повечето постове има елемент на хумор и забава. Нали затова е темата -
да разтоварва, не да натоварва с отрицателни емоции.

В очакване на Текин.

# 376

Малко е!
Първо: трябва да се съблече и да позволи да го ощракат от вси страни, за да се види - секс-символ ли е, или не!
Второ: след като си свали дрехите, трябва да си оголи и душата и да изпее и майчиното си мляко, за да се разбере - Е ли достоен за харесване, или не.
Трето: трябва да се фотне лично с всяка своя фенка и антифенка, да я прегърне и целуне (желателно е при това още да не се е облякъл!), за да може после да разказват и доказват мнението си. Simple Smile))

newsm62 newsm62 newsm62 rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
Ох, ще си го препиша това! Може ли да добавя четвърто? - трябва да позволи на всички да си отскубнат по един кичур коса за спомен (като свърши косата, да скубят откъдето завърнат). Уби ме, Марица!  smile3501 newsm51

Embarassed Embarassed Embarassed
Много съжалявам. Не се сетих за други сувенири, освен снимките... мдам... има какво още да уча. Simple Smile))

Ееее, браво!  thumbsup Изключително "конструктивни" предложения!  #Crazy Горкият чичко Фройд, едва ли е предполагал, колко пророческа ще се окаже неговата Теория за силата на подсъзнанието...  Joy И с удоволствие ще възкръсне, за да си допише "Психоанализата...".  Joy Joy Joy
    А, наивният Енгин, по нещастно стечение на обстоятелствата, все още си мисли, че за публиката е актьор, а не сексуален фетиш...  newsm78

Боже, Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже! - казал Моканина и се налага да го цитирам, че не мога да намеря по-изразителни думи. newsm45
   Наистина е трудно използването на чувство за хумор в присъствието на хора, които бъркат irony с iron. (Демек, на които иронията им е като ютия.)  rotfImbo
   И откога сексуалните мераци са ви чужди, дами? Blush Blush За какви признания става въпрос и защо вече нищо няма да е същото? newsm78 Не ми се вярва чак на тази почтена възраст да сте се осъзнали сексуално. Аз лично съм се осъзнала някъде в началото на пубертета и слава Богу, не губя женското си самосъзнание до ден днешен - т.е. падам си по мъже (но май цитирам някого). А по Енгин съвсем откровено си падам (Ужас! Да се докладва! censored). Това и мъжът ми го знае. Просто Енго съвпада с моите лични вкусове за мъжка хубост. Възражения? Wink
   Но това, че си "падам", не означава, че ще го причакам в някоя тъмна доба да го заклещя на стълбището, нито че ще се опитам да го напия, за да го снимам после в кревата си. newsm25 Просто му се кефя най-искрено и толкова.
   А ироничния пост на Марица беше рядко попадение! thumbsup Просто извади на показ абсурдното отношение към Енгин, което демонстрират някои - за да сме доволни, той трябва да стане на маймуна. Още веднъж адмирации, Марица! newsm51
   Енгин и грозен, и дебел да е, пак ще си остане велик актьор - бих го сравнила с Марлон Брандо (спомнете си как изглежда малко преди да умре) - остана си велик до края. Но докато е млад и хубав, нищо не ни пречи да се радваме И на това. Щедър бонус към нас! love001

# 377
Скрит текст:

Май повечето фенки са във възторг от новата визия на Енгин... не спират да тиражират снимките от Космо във всякакви колажи. Simple Smile) А пък аз, четейки ви, се запитах дали не се опитват да лансират Енгин като новия секс-символ, поръчвайки интервюто именно в Космо?  newsm78 Как мислите? Имамше много изказвания на почитателки, че той е създал нов стандарт за мъжка красота... даже едно дъългичко мнение имаше по този повод... ще го потърся - да си го примомним.
[/spoiler]
о като на секс-символ с тази негова нестандартна красота и загадъчност! На много хора вече им омръзнаха епилираните гладки като голи охлюви тъй наречени "идоли", дето не можеш да разбереш какво точно са: мъже или хермафродити...намери този материал, ще ми бъде интересно да го прочета...  [/b]

loveofmine след многобройните ти изповеди в темата, моето впечатление е, че гледаш на Енгин Акюрек не като на секс символ, а като на сексуален обект.
Оооо, не е толкова просто. Енгин е красота. А красотата е в очите на гледащия...но ако нямаш очи... трудна работа... Така забравяш едната дума от словосъчетанието...а понякога и двете...

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 11:38 от loveofmine

# 378
  • Бургас
Добро утро Laughing

barisea  newsm10

# 379
  • Пловдив

Аз си избрах Енгин за обект на вдъхновение. С любов......

# 380
  • Бургас

Още 2 дена и ще видим комисар Йомер в трейлъра  Simple Smile

# 381
  • Пловдив

Тази седмица трейлър, другата промоция... Между тях снимки и новини...

# 382

Любимата ми снимка от цялата фотосесия...
 newsm51
Бързам да кажа и добро утро на всички момичета, че имаше много за четене! Страхотна тема – секс до дупка! Бентът е прелял… Само така – няма да говорим за жени я! Така де, то емоциите трудно се сдържат, човек може да експлодира. Някои не си признават, че им е хубаво, ама нейсе – пак са тук, къде да отидат, милите.  
Очарована съм от постовете ви, момичета – вие си знаете кои сте…
Да е жив и здрав Енгин, че без него…отиде ни радостта. И младостта…За едни сексуален, за други емоционален, а пък за трети -  само обект. Всеки сам си избира според потребностите… А момчето има какво да даде…
А ако питате какво е за мен, ще ви отговоря честно: празник за човечеството!
Желая ви хубав ден…както винаги…

# 383
 Hug Привет!

# 384

Броени дни до премиерата.

# 385

Любовче, моята любима снимка от фото сесията е ето тази. Heart Eyes

# 386
  • Бургас
Да онагледя и аз моите любими фотоси и асоциацията ми от тях newsm03

# 387
  • Пловдив

Печелившият фен вече е избран от bi küçük Eylül Meselesi. Уикенд на о-в Бозджаада. Благородно завиждам.
1. "Нашият конкурс приключи. Поздравяваме победителя @caglafeyzioglu /това и ника в туитър/. Ние сме в очакване да се свържете с нас за информация."
2. "Ауууу, какъв късметлия съм. Урааа."
3. "Не завиждайте, опитвайте късмета си отново! Спечелих от лотарията почивка в Бозджаада!"

Керем Дерен продължава да ни информира. Представям си как се вълнува той.

# 388

newsm51
 О, и тази е много хубава, Комет, но в другата ми напомня на le garcon terrible /лошо момче/ - див, небрежен, над нещата, малко ала Джеймс Дийн…Мит и култова фигура на 20 век…
Ето една негова мисъл: "Да улови значителността на живота е дълг на актьора, да го разясни - негов проблем, да го изрази - негово посвещение. Да бъдеш актьор е най-самотната професия на света. Оставаш сам със концентрацията и въображението си, и това е всичко което имаш. Да бъдеш добър актьор не е лесно. Да бъдеш човек е дори по-трудно. Аз искам да бъда и двете преди да умра."
Мисля, че тя важи с пълна сила и за Енгин Акюрек...

# 389
  • Пловдив
Скрит текст:

newsm51
 О, и тази е много хубава, Комет, но в другата ми напомня на le garcon terrible /лошо момче/ - див, небрежен, над нещата, малко ала Джеймс Дийн…Мит и култова фигура на 20 век…
Ето една негова мисъл: "Да улови значителността на живота е дълг на актьора, да го разясни - негов проблем, да го изрази - негово посвещение. Да бъдеш актьор е най-самотната професия на света. Оставаш сам със концентрацията и въображението си, и това е всичко което имаш. Да бъдеш добър актьор не е лесно. Да бъдеш човек е дори по-трудно. Аз искам да бъда и двете преди да умра."
Мисля, че тя важи с пълна сила и за Енгин Акюрек...

Прекрасно казано от Дийн. Любов, страхотно е.

Общи условия

Активация на акаунт