Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 249

• 36 841
  • 745
  •   1
Отговори
# 510

А аз реших, че любимата Енгинова мениджърка си е написала въжделенията, предвид това, че е компилирала отговорите на въпросите.  

[/quote]Стига де! Stop Тая мениджърка може да му е майка по години и е омъжена, доколкото съм чувала. Плюс това строго седи на сянка и не се показва. Как можа да ти хрумне, че ще напише такова нещо???? smile3555

# 511

Перфектен!

# 512

Виждам, че нямате намерение да спите и се разприказвахте.

Комет появи се за кратко, колкото да ни покажеш, че си с комисар Йомер ... и хитро-хитро се оттегли

Лека нощ на теб и да сънуваш нещо красиво.

За останалата компания ...  време е за бонбонче ...

Скрит текст:

# 513

А аз реших, че любимата Енгинова мениджърка си е написала въжделенията, предвид това, че е компилирала отговорите на въпросите.  

Стига де! Stop Тая мениджърка може да му е майка по години и е омъжена, доколкото съм чувала. Плюс това строго седи на сянка и не се показва. Как можа да ти хрумне, че ще напише такова нещо???? smile3555

Така ли, аз нищо не знам за нея.
 Hug Разкажи по-подробно, плийз!

# 514
Когато някое малко дете употреби  обидна дума,другите деца му викат :"който вика на себе си го вика".Това в пълна сила важи и за нашата тема.От начина на изказване съдя за пишещия .Който охулва другите ,сам обрисува образа си с черни краски.

Ето ви един усмихнат Керим за настроение.

# 515

Едно клипче за разсънване, ако на някой му се е доспало newsm03

# 516
  • Пловдив
Пръщи, дори трещи. Като бомба се взриви невероятното му завръщане. Филм и сериал.  Няма по-интелитентно интервю от това. Зрители от всички континенти го чакат с огромно нетърпение. Новите, различни герои, пресъздадени от Енгин - Текин и Йомер.

offtopic
Скрит текст:
Малко оффтопик, ама е много уместно след горенаписаното..... Joy

Цитат
Здравейте,нуждая се от вашата помощ.

Искам да сменя и трите си имена: Собствено,бащино и фамилно.
Не съм пълнолетна,под 18 години съм,но и двамата ми родители са съгласни.

Името обаче не е българско,виждате името на профила ми: Дам Йе Ул.
Искам да се казвам така,но се боя,че ще възникне проблем ..

Въпросната Дам Йе Ул била героиня от корейски сериал.
Да видите какво значи истински фен  Joy Joy Joy

spam2
Скрит текст:
Току що получих покана за приятелство.

# 517

Стига де! Stop Тая мениджърка може да му е майка по години и е омъжена, доколкото съм чувала. Плюс това строго седи на сянка и не се показва. Как можа да ти хрумне, че ще напише такова нещо???? smile3555

Сори, но не мога да посоча източник. Не съм си създала добрия навик да пазя в компа разни неща. Виждам, прочитам и заминавам. По времето на КВФ се изплюха доста плюнки по неин адрес (вече не помня повода) от недоволни фенове и тогава някой беше качил инфо за нея. Но не мога да гарантирам, че не са били някакви фенски глупости. Пишеше горе-долу това, което казах - че е с него от времето на БЧ, че той не е имал друг мениджър, че е омъжена и е доста по-голяма на години от него. Даже и снимка някаква се подвизаваше, но аз лично на такива снимки не вярвам. Току пишат - това е майка му, това е чичо му, това е баба му... Може и да е имало още нещо, но не съм запомнила - явно не е било впечатляващо. Пак ти казвам - не давам никаква гаранция за достоверност! По-добре авторите на темата да кажат.

# 518

spam2
Скрит текст:
Току що получих покана за приятелство.

Joy Joy Joy
 newsm10 Марияннка!

# 519
Когато някое малко дете употреби  обидна дума,другите деца му викат :"който вика на себе си го вика".Това в пълна сила важи и за нашата тема.От начина на изказване съдя за пишещия .Който охулва другите ,сам обрисува образа си с черни краски.

За първи път съм абсолютно съгласна с вас.
Цялата "Ваша" тема е пример за това.  Peace

# 520

Залез ли е, изгрев ли - не знам... Ама скоро не сме я поствали... а си заслужава да се види - многократно. Simple Smile Красива снимка.

# 521

Сори, но не мога да посоча източник. Не съм си създала добрия навик да пазя в компа разни неща. Виждам, прочитам и заминавам. По времето на КВФ се изплюха доста плюнки по неин адрес (вече не помня повода) от недоволни фенове и тогава някой беше качил инфо за нея. Но не мога да гарантирам, че не са били някакви фенски глупости. Пишеше горе-долу това, което казах - че е с него от времето на БЧ, че той не е имал друг мениджър, че е омъжена и е доста по-голяма на години от него. Даже и снимка някаква се подвизаваше, но аз лично на такива снимки не вярвам. Току пишат - това е майка му, това е чичо му, това е баба му... Може и да е имало още нещо, но не съм запомнила - явно не е било впечатляващо. Пак ти казвам - не давам никаква гаранция за достоверност! По-добре авторите на темата да кажат.
smile3525
Благодаря ти!

# 522
  • Пловдив

Сценаристката Ейлем Джанполат туитна току що:
"Много скоро анонса за КРА"

# 523

Още един прекрасен Енгин-Керим.
Лека нощ,момичета,ако откриете родословното дърво на мениджърката на Енгин, пишете ми  на лични.Приятни  сънища.

# 524
  • Пловдив

Страхотни са универсалките.

Общи условия

Активация на акаунт