Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 249

• 36 841
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
TİAMO ENGİN AKYÜREK
http://youtu.be/lrG-1JFFCUI

newsm51
Мариянче, поздравявам те и благодаря за всичко, което превеждаш и споделяш с нас.
Информационния поток тръгва именно от теб, джанъм... и се споделя от всички,
които се интересуват... бг.фейсбук на Енгин Акюрек, форуми, теми и пр.
Още веднъж, благодаря от името на всички признателни фенове.

# 586
  • Пловдив

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=528774427237749&set= … ype=1&theater

Ето статията във вестник Hurriyet- 05/02/2014. Нещата ги знаем, но все нещо ново може да научим. Превод от английски Loveofmine:

ФАРАХ ЗЕЙНЕП АБДУЛЛА:
Много съм щастлива, че се запознах с Енгин

В момента, в който прочетох сценария за героинята Ейлюл, наистина ми се прииска да изиграя тази жена. Тя е толкова самоуверена, толкова естествена. Мисля, че си казва: „Животът е оптимистичен и весел”. Тя е модерна, добре поддържана и има кариера, живее в града и е в мир със себе си.
Но във филма няма само една Ейлюл, жената в Истанбул е различна от жената след срещата си с Текин. Това е един топъл и романтичен филм и аз много се забавлявах. Енгин е изключително дружелюбен, щастлива съм, че се запознах и работих с него. Със сценариста и режисьора Керем Дерен също се работи много приятно, непрекъснато ме питаше: „Как се чувстваш?” „Нали не е проблем да го направиш?” Намерихме обща база с героинята, която играх, много ми беше приятно по време на снимките в Бозджаада, никога не съм била на такова място, не го познавах, и сега ми липсва.

ЕНГИН АКЮРЕК:
Между мен и Фарах се получи чудесна синергия

Това е един топъл и романтичен филм, зрителите ще усетят нещичко от своето минало. В него се разказва за двама души и за техните чувства, които излизат на преден план, затова трябваше да се получи синергия, да бъдем точни и мисля, че това се получи между мен и Фарах, смятам, че заедно имаме чудесна синергия. Когато избираш дадена роля, ти не я избираш поради една определена причина, от значение са сценаристът, продуцентът, партньорът ти, искаш да я направиш, да работиш, всичко това те прави част от този бизнес и от тази роля. Странно е и не може да се обясни, че един човек живее на остров и е избрал самотата, но е щастлив, припечелва като рисува комикси, така си изкарва прехраната и виждането му за света и живота е много детско.

# 587
Още една снимка от сета на "Мръсни пари и любов"

# 588
  • Пловдив

Снимка от сета - поглед от вилата.

# 589

Марианка, Любовче,  прекрасни сте момичета !  Благодаря за това, което преведохте и

постнахте.   Приятно е да прочетем  казаното от Фарах Зейнеп  и  Енгин Акюрек .

Скрит текст:
[/b]

# 590

Скрит текст:

Да се подсладим:

# 591
  • Пловдив

http://www.medyaninsultanlari.com/magazin/engin-akyurek-ve-farah … ve-ove-bitiremedi

Същот като във в-к "Хюриет" - превода от Любов. Много актуални сме вече. Не можем да смогнем да следим.

http://elele.com.tr/fotogaleri/yasam/bir-kucuk-ask-meselesi-FotoGaleriDetay-969

И тук - със стрелките надясно - са поместени много снимки и статии...

Като цяло информацията ни е известна, но си струва да се разгледа. Има снимки които не сме виждали.

Последна редакция: ср, 05 фев 2014, 18:17 от mariana51

# 592

Здравейте и от мен отново !

Оставих ви за малко и виждам, че има доста публикувани отговори което ме навежда на мисълта, че има нещо ново !

Връщам се да прочета !

Мариянка, Любовче 

Много се разписаха по пресата  и за филма, и за дизито.

Всъщност доста засилиха интереса / особено моя /

От утре остават  - наистина броени дни / само 8 / и силно се надявам, че филма часове след като е видян на голям екран ще бъде представен в едно пълно  резюме от феновете.

Тануша какво предлагаш да си правим наблюдателите - той твоя по-активен ... моя също, ама в една-две дейности.

Аз ли криво говоря - той  ли криво чува ... не зная...

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 05 фев 2014, 18:24 от Марта_49

# 593
  • Пловдив

Ето новите.... Онур Туна  и Джерен Морай.

# 594
# 595

Нещо от скицника на Текин .

"Спомен за любовта"

И двамата казват / Енгин и Фара /, че ще видим един топъл филм.

Марица ще излезе права - не може слушайки онези 11 секунди музика историята да има лош край.

Надявам се, че любовта която ще изпитат  Текин и Ейлюл един към друг да е истинска и накрая да имаме "хепи енд"

# 596

Снимката е от 2011г.
Скрит текст:
Burcu Akman ‏@bucukeeee
ENGİN AKYÜREK AHAHA 2011 DEN KALMA
https://twitter.com/bucukeeee/status/431079933704552448/photo/1

# 597
Привет.

Последна редакция: ср, 05 фев 2014, 19:09 от marytza

# 598
  • Пловдив

Новаааа. Това е журналистката Йомюр Гедик - която ще взима интервю от Енгин - така пише в туитър.

Последна редакция: ср, 05 фев 2014, 19:19 от mariana51

# 599
  • Бургас
Скрит текст:

Новаааа. това е журналистката Йомюр Гедик - която ще взима интервю от Енгин - така пише в туитър.
Марианка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт