Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 249

• 36 841
  • 745
  •   1
Отговори
# 615

Новаааа. Това е журналистката Йомюр Гедик - която ще взима интервю от Енгин - така пише в туитър.
Ма тая журналистка много й къса полата, беееееее! И много засукана, беееее! Ту, ту, машалла!  hahaha hahaha hahaha hahaha
И комисар бей хич не се дърпа... rotfImbo rotfImbo rotfImbo
newsm51
Ей с такива интересни, нестандартни мацки искам да го виждам Енгин в живота, а защо не и комисар бей? Не е задължително да са лъскави красавици, стига да са чаровни, с по-разчупено излъчване, да има живот в тях, страст, абе някакво чувство... Ама кой ли ме пита...

# 616

ENGINcilerr (Engin Akyürek)

Тази мелодия дали не е от сериала, това се питат и други фенове.
Обаче откъде ще се появи, и то преди трейлъра.

# 617
На някого да му се привижда между тях сянката на пиарката Йозлем Дурак? Или пък дългата ръка на Чатай? На мен не...Но може би някой ще ме научи как се правят интервюта...[/b]
Разбира се, че тая серия интервюта  е ПР стратегия.  Да реанимират интереса към ЕА, защото две години не е снимал. И хората са го забравили.   Нямам предвид фенките му. Те се събуждат и заспиват с него. А милионите зрители, които правят рейтинга на един сериал. Да не цитирам пак случката в Одрин.

# 618
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=EZkfw87MHw0

Изстрели.... дали, ама ще почакаме... Догадка все още.

# 619
Здравейте,момичета Hug
Мацката до Енгин с този чеп ,който държи и се опитва да полегне на рамото му-нея ли харесахте?
Направо ме убихте  от смях Joy Joy
Как го виждате до тази проскубана перхидролка с два проскубани косъма завити на дясно,като на плешивец ! newsm78
Надявам се ,че Енгин има здрав разум!

# 620
Вие тук сте още на темата за хонорарите,  а аз попаднах на много хубави снимки на Мустафа като се бръсне и направих сравнение с Керим и Текин.

# 621

Желая приятна вечер на всички. Hug

Да си призная и аз се радвам на Йомер, но ми е мъчно, че  сякаш  се разделяме с Керим.
    Затова го слагам да му се порадваме.

# 622
  • Пловдив

Сема Ергенекон туитна:
"Гледайте "Мръсни пари и любов". Ще ви хареса."
...................
Върви навсякъде новината - Утре в 21,00 часа, 1 минута - първият анонс ще бъде пуснат.
Скрит текст:
Yarın saat 21:00 de 1 dakikalık ilk teaser yayınlanacakmış

И Ейлем Джанполат:
"Първият анонс на "Мръсни пари и любов" - много скоро."

Последна редакция: ср, 05 фев 2014, 22:57 от mariana51

# 623
  • София

Да си призная и аз се радвам на Йомер, но ми е мъчно, че  сякаш  се разделяме с Керим.

Скрит текст:
    [/b]

Комет, мисля че разбирам как се чувстваш, но нима като страдахме, плакахме и се радвахме на Керим забравихме Мустафа Булут? И Керим, и Мустафа  ще имат особено място в сърцата на много от нас, сигурна съм!

# 624

Желая приятна вечер на всички. Hug

Керим със сигурност ще остане още дълго в нашите коментари.

Но вървим напред - ще  приемем в сърцата си и комисар Йомер.

Всъщност преди Йомер е Текин.

Без да сме гледали повече от 2 минутки от "ВКЕМ" ние харесахме и Текин, харесахме и Ейлюл.

Всъщност май най- очакваме срещата си с Енгин, защото знаем, че ще ни омагьоса за пореден път.

# 625

Сема Ергенекон туитна:
"Гледайте "Мръсни пари и любов". Ще ви хареса."
...................
Върви навсякъде новината - Утре в 21,00 часа, 1 минута - първият анонс ще бъде пуснат.
Скрит текст:
Yarın saat 21:00 de 1 dakikalık ilk teaser yayınlanacakmış

Марианка Hug  bouquet  ще гледаме, нали ги чакаме от толкова време Simple Smile Simple Smile

Сигурно до утре вечер пак ще ни напомнят, да не забравим newsm08

# 626

Скрит текст:
    [/b]

Комет, мисля че разбирам как се чувстваш, но нима като страдахме, плакахме и се радвахме на Керим забравихме Мустафа Булут? И Керим, и Мустафа  ще имат особено място в сърцата на много от нас, сигурна съм!

newsm10  Дилеми Hug  bouquet   Комет Hug  bouquet
не може да забравим Керим и Булут, и емоциите, които сме изпитали. Heart Eyes Heart Eyes

# 627
  • Пловдив

В този колаж - коя актриса са сложили - не я разпознавам добре.

# 628

Аз нали съм на Св. Валентинска и комисаро-полицейска  вълна .

Пък тя върви в комплект с  чооок много сърчица

Kerim & Fatmagül "Bim Bam Bom"

# 629

Дилеми, newsm51 Марта, newsm51 Елинор, newsm51

Напълно сте прави. Първата любов не се забравя,  а моята първа среща с Енгин беще
ролята му на Керим. Затова ми е най-скъп. Въпреки, че мисля, че който не го е гледал, като Мустафа Булут не може  да има реална представа за големия му талант.
    Но Керим си е  Керим.
    За вас.

Скрит текст:
[/b]

Общи условия

Активация на акаунт