Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 249

• 36 840
  • 745
  •   1
Отговори
# 15

Хареса ми този колаж - споделям. Споделям и мнение от РФ:

Скрит текст:
Заметила Энгиша частенько и в жизни держит руки в карманах таким образом...
Че нашла...
Люди с сильным характером, вкладывая руку в карман, оставляют большой палец снаружи.
И вот...
Человек, который положил таким образом обе руки в карманы, часто покачивается взад и вперед на каблуках, что свидетельствует о взрывном характере.

"Забелязвам, че Енгин честичко и в живота държи ръцете си в джобовете точно по този начин...
Ето какво намерих (за това - б.м.):
Харата, притежаващи силен характер, слагат ръце в джобовете си, като оставят палците отвън.
И още:
Човек, който слага ръцете си в джобовете по този начин и често се поклаща напред-назад, свидетелства за избухливост на характера."

Simple Smile Вярно или не, момчето обича да си държи ръцете в джобовете по този начин, а на фотосесията се поклащаше от крак на крак... Simple Smile))

# 16
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=Frx-N90lWX8

Да проверим и потвърдим....

# 17

Така е - документирала съм го...

# 18
Оф, яаааа! Направо не мога да ви смогвам на темпото!  newsm39 Снощи като ви оставих, не бяхте завършили темата, сега сте подхванали новата! То човек трябва да си вземе отпуска, за да ви издържи на скоростта!  Hug
Само се записвам. И аз като вас нямам търпение да видя новите работи, ама и да имам, и да нямам - те ще си почнат все на същите дати.  Sad
Много ми хареса анализът на рускинята за ръцете в джобовете и поклащането напред-назад. Това какво значи? Ами, внимавайте, демек! Опасен съм! Скрита лимонка!  buria
В предишната тема някой беше постнал едно много сладко стихотворение, в което го сравняват с коняк (на руски). Предполагам, че всички сте на "ти" с руския, но ако все пак някой се е почесвал по главата, докато го чете, може да го постнете пак. Ще се опитам да запаля лампите в тунела.

А, щях да забравя - последната седмица на февруари съм в Турция - днес научих!  smile3534 Е, по работа, но все пак... Не ми завиждайте, няма да ходя на кино. Щото и да ида, няма да разбера половината реплики от филма. Ще чакам някой милостив фен да го качи със субтитри. Но за утеха ще си пийна едно чайче и едно кахве.  yesyes

# 19
  • Пловдив

Отляво и отдясно.... Коя от дамите е по-добре?

# 20

newsm51
Естествено, че отляво... Уууупс... Сори...

# 21
Скрит текст:
Оф, яаааа! Направо не мога да ви смогвам на темпото!  newsm39 Снощи като ви оставих, не бяхте завършили темата, сега сте подхванали новата! То човек трябва да си вземе отпуска, за да ви издържи на скоростта!  Hug
Само се записвам. И аз като вас нямам търпение да видя новите работи, ама и да имам, и да нямам - те ще си почнат все на същите дати.  Sad
Много ми хареса анализът на рускинята за ръцете в джобовете и поклащането напред-назад. Това какво значи? Ами, внимавайте, демек! Опасен съм! Скрита лимонка!  buria
В предишната тема някой беше постнал едно много сладко стихотворение, в което го сравняват с коняк (на руски). Предполагам, че всички сте на "ти" с руския, но ако все пак някой се е почесвал по главата, докато го чете, може да го постнете пак. Ще се опитам да запаля лампите в тунела.

А, щях да забравя - последната седмица на февруари съм в Турция - днес научих!  smile3534 Е, по работа, но все пак... Не ми завиждайте, няма да ходя на кино. Щото и да ида, няма да разбера половината реплики от филма. Ще чакам някой милостив фен да го качи със субтитри. Но за утеха ще си пийна едно чайче и едно кахве.  yesyes

Леле... не мога да повярвам - да отидеш в Рим и да не видиш папата. Simple Smile)) Че аз нашето момче и без превод го разбирам. Simple Smile)) Бих го гледала всякак. Simple Smile)) Ако имах твоята възможност, щях да си го изгледам в оригинал, на голям екран, а после да му се насладя многократно с превод... на малък. Simple Smile)) Ти си знаеш, де.  Hug Само споделям... Simple Smile

# 22
  • Пловдив

"Зрителите ще се срещнат с Фарах Зейнеп Абдула и Енгин Акюрек в кината на 14 февруари - Св.Валентин"

# 23
Скрит текст:

По-симпатична ми е Небахат, но пък се надявам Туба да ме впечатли с талант... дано.

# 24
  • Пловдив

http://instagram.com/p/j2zaQRhzGc/

Йозлем Котан е пуснала в инстаграм този колаж с надпис: "Надявам се, че ви харесва"

# 25
 Joy Ама тя още ли се съмнява, че ще ни хареса? Simple Smile Нима до сега не и стана ясно, че всичко, що е Енгин ни харесва? Simple Smile))

Я и един великолепен Булут на колаж...  Heart Eyes

Но не ми харесва грима на Фара тук:

Скрит текст:

Така са я гримирали за GQ Türkiye, че са и сложили поне 10 г. отгоре. Sad

# 26

Уау, кеф! Поглед към сцените на действие... пак от онова списание...

Joy Joy Joy Почувствах се почти
Скрит текст:
като след "Властелина на пръстените" - тогава колекционирах де що имаше снимки с интериор, екстериор и костюми. Simple Smile))

# 27
  • Пловдив

Вижте как Йозлем Дурак, мениджърката, с която Енгин Акюрек, работи от 10 години, описва успелия актьор:
"Преди 10 години го видях на снимките на "Брак с чужденец". Тогава си казах: "Кой е той". Мониторът се завъртя и не можах да откъсна очи. Веднага забелязах неговите възможности и колко е специален. След известно време ние започнахме да работим заедно. Имам невероятния шанс да работя с такъв човек като Енгин. Дисциплиниран, трудолюбив и много талантлив, като човек е невероятно забавен и е дошъл на този свят за да бъде актьор."

# 28
  • Пловдив

Уау, кеф! Поглед към сцените на действие... пак от онова списание...

Joy Joy Joy Почувствах се почти
Скрит текст:
като след "Властелина на пръстените" - тогава колекционирах де що имаше снимки с интериор, екстериор и костюми. Simple Smile))

Под снимката пише: "В къщата на Текин е много хубаво"
Скрит текст:
tekinin evi çok güzel

# 29

ЕА: "Ще гледаме един топъл филм в мразовит ден."

Общи условия

Активация на акаунт