Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 249

• 36 841
  • 745
  •   1
Отговори
# 90

Тази снимка ми е любима от цялата серия на Космо...

newsm51
Желая хубав ден на всички Енгинки!

Подозренията, които някои изказват, че интервюто е „режисирано”, за мен са безпочвени и омаловажават Енгин Акюрек като творец и личност. Извинявайте, но наистина не ми „мирише на пари” – просто едно нормално, човешко интервю. Че е дълга ръката на продуцента, по това спор няма. Но едва ли ще стигне дотам да слага и да маха думи от устата на интервюирания.  В договора със сигурност има точка – участие в промотиране и толкоз. Системата е следната: когато ще гостува в предаване или списание, въпросите се изпращат на мениджърката /ПР-ката/, обсъждат се с Енгин, решава се докъде може да стигне в нездравословното си любопитство водещата, за да се избегнат конфузни ситуации. Останалото е Енгин Акюрек и собствените му сили и възможности. Да не го подценяваме  – той отива на интервю със собствения си багаж – мисли, чувства, интелект. Сам решава колко и кога да покаже от тях. Никой не му виси на главата и не му казва „Ще кажеш това или онова”.
За мен Енгин Акюрек поддържа една линия – без да е надменен той иска да го запомнят с героите, не държи да бъде по-интересен от тях като личност, защото това ще ги засенчи. Не желае да „яхне вълната” и това е пределно ясно. Просто няма нужда. Та малък удар ли е един игрален филм и една серия? Показва за пореден път, че не е „евтин”. Няма нито една излишна дума, всичко е премерено. Защо не допуснете, че си е просто такъв? Уникален в своята естественост. И точно с това събужда въображението ни и желанието ни за още. Оттам идва неудовлетвореността, че не казва „много”. Мисля, че ние, феновете, трябва да приемаме любимците си такива, каквито са…

newsm51
Нямам никакъв проблем с това. Абсолютно!

# 91

https://www.youtube.com/watch?v=PxAYgLlo7pQ

Здравейте Енгинки. За всички които не са успели да си купят списание "Космополитан" с Енгин, нека да го разлистим заедно. Приятно гледане.

.................................
И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/289343
Голям майстор си, Мариянче! Сега вече всеки спокойно може да си разлиства книгата "Енгин Акюрек", да чете и да се наслаждава. А и с тази космическа музика наистина ни пренасяш във висините, където е той - толкова земен, че просто нереален...

# 92

Любовче,  newsm10

Напълно съм съгласна с теб относно интервюто. И аз мисля, че сигурно продуцента има изисквания към актьора-  главен герой във филма при неговото промотиране.
Но да слагаш думи в устата на този интелигентен и образован човек  -  не вярвам.

Въпросите в самото интервю вероятно са съгласувани с ПР - му, но отговорите са на ЕА.
В договора между продуцентската компания и актьора  все  пак  има  две страни и щом е
подписан, значи е постигнат консенсус.

Аз не мога да допусна, че Енгин няма собствено мнение и изисквания и се подчинява
безпрекословно.  Не ми прилича на безпринципен човек,  точно обратното.

А, колкото до мен, отдавна съм го приела такъв, какъвто е и точно затова му се
възхищавам.

# 93

Любовче,  newsm10

Напълно съм съгласна с теб относно интервюто. И аз мисля, че сигурно продуцента има изисквания към актьора-  главен герой във филма при неговото промотиране.
Но да слагаш думи в устата на този интелигентен и образован човек  -  не вярвам.

Въпросите в самото интервю вероятно са съгласувани с ПР - му, но отговорите са на ЕА.
В договора между продуцентската компания и актьора  все  пак  има  две страни и щом е
подписан, значи е постигнат консенсус.

Аз не мога да допусна, че Енгин няма собствено мнение и изисквания и се подчинява
безпрекословно.  Не ми прилича на безпринципен човек,  точно обратното.

А, колкото до мен, отдавна съм го приела такъв, какъвто е и точно затова му се
възхищавам.

newsm51
Привет!

# 94
Здравейте  Hug

Малко инфо от twitter

Цитат
Limonlu Popkek ‏@maideozturk
#karaparaask #enginakyurek (@ Mayadroom Cafe w/ 4 others)

Изглежда в момента ЕА снима в квартал Ортакьой, Истанбул  thumbsup
Може да е някое кафене на брега на Босфора  smile3530

# 95
Здравейте  Hug

Малко инфо от twitter

Цитат
Limonlu Popkek ‏@maideozturk
#karaparaask #enginakyurek (@ Mayadroom Cafe w/ 4 others)

Изглежда в момента ЕА снима в квартал Ортакьой, Истанбул  thumbsup
Може да е някое кафене на брега Босфора  smile3530
newsm51
Благодаря, АлбаМар!

# 96

Двете нови превъплъщения на Енгин - Текин и Йомер.

Няма начин - вървим напред заедно с него и героите му.

Момичета оставям ви в приятна компания.

Да имаме и днес някоя хубава новина, пък защо не и снимка ...

# 97
  • Пловдив

"Най-доброто интервю, помествано някога в "Космополитан"...Знаем колко е скромен и какъв чудесен човек е в реалния живот и го уважаваме като личност и актьор.
Кое е най-невероятното нещо, което харесвате в това интервю и най-прекрасния отговор на Енгин?"
Скрит текст:
The best interview ever of Cosmopolitan Magazine .... We know how much he is humble & nice person in real and we respect him as a person & an actor. WHAT'S THE MOST INCREDIBLE THING YOU LIKE IT IN THIS INTERVIEW & THE MOST WONDERFUL ANSWER YOU LIKE IT FROM ENGIN
Феновете на Енгин по света си приличат. Уважават го, обожават го, разбират го - коментарите говорят за това....
...................

Ще събера нашите размисли и впечатления за интерюто на едно място - чакам ви..... Нека кръстим рубриката така: "Аз за интервюто на Енгин от сп. "Космополитан..."

# 98

Здравейте,здравейте!Днес вятър ме вее на бял кон-хвана едно,пусна друго.Мразя такива дни,когато не ми спори,затова идвам при вас да си събера мислите,т.е.да се концентрирам в любимия образ.От мен един естествен,земен,концентриран ,дисциплиниран работохолик или просто Енгин.

# 99
Принципен си е, Комет, принципен... Имаме интерютата му още от времето на БЧ... някои от въпросите се повтарят, отговорите остават неизменни... Нали знаете - кгато човек лъже, забравя какво е излъгал, когато казва истината, вариации няма - тя е една. Simple Smile))
Аз нали от вчера съм на вълна сравнения, ще постна въпроси и отговори за сравнение. Simple Smile)

Енгин относно любовта и жените:
ЕА (2006): „Не знам, не мога да кажа с каква жена бих искал да живея в бъдеще. Тя може да е прогресивна, традиционалистка, умна, грижовна, ниска, висока. Не робувам на клишета. Мисля, че в една връзка трябва да има химия. Но не, не съм намерил още тази жена. Ако ме питате, в момента съм ерген.”
ЕА (2009): "Любовта те кара да вършиш противоречиви неща. Поради тази причина не би било достоверно каквото и да е определение за любовта."
ЕА (2014): "Никога не казвай никога в любовта. Защото любовта те кара да правиш неща, които си мислил, че никога няма да сториш. Разбира се, хората могат да имат определени ценности, когато двама души се обичат, те трябва да се срещат някъде по средата. "

Енгин за себе си:
ЕА (2012): "На  мен  ми харесва това... по-добре да остана като герой /от филм/ в съзнанието на хората.""С цялото си сърце благодаря на всички, които ме обичат - и аз ги обичам. Аз съм тук, но не обичам да излагам на показ личния си живот. Ако имате въпроси относно работата ми, ще бъда повече от щастлив да Ви отговоря, но повечето хора се интересуват от лични неща. Това пък аз не го обичам. А аз искам да зачитат моята неприкосновеност."
ЕА (2014): "Нямам Facebook, Twitter, нито  акаунт в Instagram. Не обичам да живея в този свят, но ги следя чрез моята агентка.""Никога не съм се чувствал неудобно от това, че съм известен. Доволен съм от живота си."

Енгин относно ролите си:
ЕА (Кадир и БЧ): "Това, което най-много ми хареса, когато взех сценария в ръцете си, беше, че всички герои, дори и лошите, „са лоши, но с кауза”, с дълбочина. Те са стабилни характери.” "...мисля, че сценаристите са се опитали да видят хуманната страна, баланса, да бъдат справедливи и към двете страни."
ЕА (Джеват и Съдба): "Ако аз съм актьор, тогава моят собствен характер и личност трябва да са над това, което правя."
ЕА (Текин и МСП): "Героят, който играх, притежава много невинна и детска страна. Той ме накара да си спомня, че в живота има и такива чисти неща. Но в нашето забързано всекидневие ние просто ги забравяме."
ЕА (роли, избор): "Нямам такава роля. Когато видя проект и ми хареса, играя. Особено тв сериите са дългосрочен проект и аз предприемам пътешествие с героя. Тъй, че се интересувам повече от чувствата на героя. (...) Мисля, че актьорите не бива да казват такива неща. Можеш да кажеш „Аз не играя такъв и такъв герой” Един ден виждаш проект и роля, която ти харесва много и приемаш предложението.""Смятам, че героят, който съм играл, съществува и е жив. Ние заедно тръгваме на пътешествие и аз научавам нещо от този герой. Когато проектът приключи, трябва да приема реалността и да му кажа „Сбогом”. След това срещам друг герой и продължавам моето пътешествие с новия герой."

И впечатленията на интервюиращите за него:

гръцката журналистка:
Много слаб, висок и добросърдечен. Има дълги и тънки пръсти на интелектуалец и момчешки чар, в противовес на бруталния му образ по телевизията.  ... С две думи, той не е звезда, „опасно чаровен” или нещо подобно. Той е просто един много красив и мил младеж, който е щастлив от това, което се случва с него. (...)
А когато е „там” / в Турция/, какво прави? Разхожда ли се като секссимвол? Позира ли пред фотографите? Бяга ли от подивелите фенове, които искат да разкъсат дрехите му? Разбира се, че не. Не е чак толкова драматично. Току-що е завършил снимките на филм, играе във втория сезон на „Брак с чужденец” и си търси работа в театъра. Когато заговори за театър, черните му очи „грейват”. Единственият път, когато естествената му интровертност го „изоставя”. Да, той обича театъра, гледа пиеси и филми. Няма социален живот. Седи си вкъщи, хапва с приятели и мечтае -  предполагам, макар и да не го казва – за големите роли. Онези, които ще го оставят „гол” и без дъх

Турската журналистка:
"Енгин Акюрек – без съмнение голям актьор, в действителност актьорското му майсторство в „Ако бях облак” беше легендарно. Нямах никаква външна информация за него и по време на дългата фотосесия си мислех, че ще видя един човек, изтъкан от мистерии зад кулисите, но не беше така, както смятах, не беше и както си го бях представяла.
В резултат видях един висок красив мъж, с много впечатляващ тембър на гласа, много весел, с прекрасни усмихнати очи. Той е изключително скромен и получава цялата фенска любов и вярност."

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 13:15 от marytza

# 100

Маричка,  newsm10 newsm51

# 101
 newsm51
Маричке, благодаря ти, че си си направила труда да ни припомниш.
Така най-добре си проличава, че няма противоречия и фалш в поведението на Енгин. Няма кокетничене и подхвърлени думи, изпразнени от съдържание . Железен...

# 102

Марианка, не държа да ме поставяш никъде, затова.....

Ще бъда лаконична и забавна. Joy Joy

Аз съм изключително доволна, че имах късмет да прочета интервюто на Енгин Акюрек
за Космополитън.

В него за пореден път се срещнах с един впечатляващ, великолепен, дипломатичен,
дисциплиниран, естествен, земен , интригуващ МЪЖ,  който е истински, неподправен,
невероятен, откровен, професионалист, перфекционалист, принципен, стилен, стабилен
съвършен, талантлив, уверен, уникален, харизматичен  човек на когото се възхищавам
искрено.

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 14:24 от komet

# 103
Знам, че всеки си съставя мнение, пречупено през собстваната му призма. Но все пак има някои неща, които са общи за всички и те се основават на преките впечатленея от актьора, каквито ние нямаме. Затова пък имаме многобройни описания на срещи с него от страна на фенове, колеги, журналисти... Всички те са единодушни: скромен, красив, очарователен, мил, добросърдечен, искрен. Аз поне не се натъкнах на нито едно мнение от човек, срещнал го на живо, което да не съдържа тези определения или поне част от тях. Тъй че, четейки материалите за Енгин и съставяйки си собствено мнение за него, аз отчитам както споделеното от него, така и споделеното от други за него. И изводът се налага от самосебе си. Да се търси скелет в гардероба може да е интересно, но безпредметно за мен. Естествено е той да има недостатъци (като всеки друг човек) и това да не е само склонността му понякога да е разхвърлян Simple Smile)) но до тук той се е доказал като изключително стойностен човек и извън екранното си присъствие. А за въздействието му от екрана... и томове да изпишем, пак ще е общо едно - той Е велик актьор, въпреки младата си възраст.
Това са фактите за мен.

Е, дотук всички сме на едно мнение. Simple Smile) Комет, Любов,   bouquet Hug
Тези, които не са, обикновено говорят без каквито и да е доказателства за "интуитивните" си усещания, които пък, от своя страна, включват какво ли не, но едно НЕ включват - актьорския талант на Енгин. А всъщност, именно талантът е причината да го забележим, обикнем и следим. Той е най-важното качество на Енгин и това качество е абсолютно доказано - черз всички негови герои.

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 13:31 от marytza

# 104

smile3525

Всичко ми прави впечатление у Енгин, защото ми връща вярата във вътрешната красота на човека, но най-вече ме порази това, че в този бездушен днешен свят той търси чувства у героите си...защото знае, че може да ги пресъздаде и да ги върне обратно на нас, зрителите...

Общи условия

Активация на акаунт