Аз съм на вълна ВКЕМ 
Дилеми, аз също не преставам в опитите си да подредя пъзела ВКЕМ.
Силно съм заинтригувана заради славата на Керем, че е нестандартен сценарист... И понеже много ги харесах тези сладури - Ейлюл и Текин, искам всичко при тях да е с хубав край.
Затова си търся подсказки в тази посока.
) Това, което ми дава най-голяма увереност, че филмът няма да е с лош край, си остава саундтрака, който чухме наскоро. Няма начин това да е песен към тъжен филм.
)) 
Дилеми, аз също не преставам в опитите си да подредя пъзела ВКЕМ.
Силно съм заинтригувана заради славата на Керем, че е нестандартен сценарист... И понеже много ги харесах тези сладури - Ейлюл и Текин, искам всичко при тях да е с хубав край.
Затова си търся подсказки в тази посока.
) Това, което ми дава най-голяма увереност, че филмът няма да е с лош край, си остава саундтрака, който чухме наскоро. Няма начин това да е песен към тъжен филм.
))
и на мен сърцето и душата ми копнеят за романтична история с хубав край, но както казваше баба ми, различните хора на различно казват хубаво...
Зависи какво разбира от хубаво Керем Дерен.
Все повече си мисля, че филмът ще е някакъв вид спомен за изживяна, но останала в миналото прекрасна невъзможна любов! Такава любов май има всеки в живота си и може би затова е незабравима и прекрасна, макар и понякога споменът за нея да е сладко-горчив... 
за клипа
Супер е, Миле!
Браво, мила! Радвам се, че не се спираш и продължаваш да твориш.
Радвам се, че го сподели с нас .

))
)
Препоръчани теми