Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 249

• 36 841
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Да, Любов. Момчето е взело трудно решението си да стане актьор за цял живот. Но е осъзнал призванието си и го е приел. За наша радост. Simple Smile

# 106
  • София
Здравейте!  wavey Аз съм на вълна ВКЕМ
Марта, "скътала" съм събраните от Маричка подсказки, но аз имам пред вид официалните снимки от филма с двусмислените и объркващи текстове. Събрала съм доста, някои от които обаче за съжаление нямат превод на български.   Гледам ги и се опитвам да ги подредя в някаква логична /според мен/ последователност... Такива ми ти работи...

Скрит текст:

Много стилен колаж ! Знаете ли иска ми се Туба да бъде с една по-къса коса, която би и придала по-младежки вид. Но пък за дизайнерка на бижута / предполагам  доста успешна /възрастта и би трябвало да е поне 28-30 годишна. Дали пък няма да и спретнат един по-делови вид ? Не, че няма да и отива, но лично аз предпочитам нещо по-нестандартно.
Марта,  Туба с различна прическа...

Скрит текст:

# 107
 Joy Joy Joy Дилеми, аз също не преставам в опитите си да подредя пъзела ВКЕМ. Simple Smile Силно съм заинтригувана заради славата на Керем, че е нестандартен сценарист... И понеже много ги харесах тези сладури - Ейлюл и Текин, искам всичко при тях да е с хубав край. Simple Smile Затова си търся подсказки в тази посока. Simple Smile) Това, което ми дава най-голяма увереност, че филмът няма да е с лош край, си остава саундтрака, който чухме наскоро. Няма начин това да е песен към тъжен филм.

Любов, ама и на поканите са като нощ и ден. Simple Smile))

# 108
 smile3525
Дилеми, мерси за колажа на Елинор - не бях го виждала, хареса ми...
И за снимката на Туба. Тя има широко лице и е хубаво косата да е пусната...Дали това е вече "новата" визия? За мен е малко кукленска...Имам чувството, че ако мръдне, гримът ще се напука. Не мога да си представя как ще стоят с Енгин, но мисля, че на него би му отивала малко по-дива, нестандартна красота...

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 14:17 от loveofmine

# 109
Joy Joy Joy Дилеми, аз също не преставам в опитите си да подредя пъзела ВКЕМ. Simple Smile Силно съм заинтригувана заради славата на Керем, че е нестандартен сценарист... И понеже много ги харесах тези сладури - Ейлюл и Текин, искам всичко при тях да е с хубав край. Simple Smile Затова си търся подсказки в тази посока. Simple Smile) Това, което ми дава най-голяма увереност, че филмът няма да е с лош край, си остава саундтрака, който чухме наскоро. Няма начин това да е песен към тъжен филм.

Любов, ама и на поканите са като нощ и ден. Simple Smile))
Маричке - жестоки са!

# 110

Провокирано от Енгин за всички вас с много искрени чувства.
Много трудно се реших да го пусна в темата.

# 111
  • София
Маричке,  Hug и на мен сърцето и душата ми копнеят за романтична история с хубав край, но както казваше баба ми, различните хора на различно казват хубаво...  newsm78 Зависи какво разбира от хубаво Керем Дерен.  #Crazy Все повече си мисля, че филмът ще е някакъв вид спомен за изживяна, но останала в миналото прекрасна невъзможна любов! Такава любов май има всеки в живота си и може би затова е незабравима и прекрасна, макар и понякога споменът за нея да е сладко-горчив... Peace

Миле,  newsm51 за клипа

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 14:26 от Dilemi

# 112

newsm51 newsm51 newsm51 Супер е, Миле!  Hug Hug Hug Браво, мила! Радвам се, че не се спираш и продължаваш да твориш.  Hug Радвам се, че го сподели с нас .  Hug

# 113

newsm51
"I just wanna be with you"
Милата ми ти - трогна ме до сълзи! Прекрасен клип!
А и тази песен е само за него... Благодаря ти от сърце за удоволствието...

# 114

Написали са, че е сцена от филма КРА...

Фенка пред служебната кола с надпис КРА...

# 115
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=k9c8EOqILT8&feature=youtu.be

Прекрасно.... Дерзай. Първи клип.... а и музиката.... Крис Риа - любимец ми е.... Споделих го в туитър - да видят, че и българските фенове не се дават...

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 14:33 от mariana51

# 116

Миле, поздравления за сътвореното от теб! Браво! Продължавай! newsm51 smile3525 newsm51

# 117
  • Бургас
Милка  bouquet Hugпоздравления !Шеметен дебют ,а музиката е направо супер  Heart Eyes
Скрит текст:

# 118
Принципен си е, Комет, принципен... Имаме интерютата му още от времето на БЧ... някои от въпросите се повтарят, отговорите остават неизменни... Нали знаете - кгато човек лъже, забравя какво е излъгал, когато казва истината, вариации няма - тя е една. Simple Smile))
Аз нали от вчера съм на вълна сравнения, ще постна въпроси и отговори за сравнение. Simple Smile)

Енгин относно любовта и жените:
ЕА (2006): „Не знам, не мога да кажа с каква жена бих искал да живея в бъдеще. Тя може да е прогресивна, традиционалистка, умна, грижовна, ниска, висока. Не робувам на клишета. Мисля, че в една връзка трябва да има химия. Но не, не съм намерил още тази жена. Ако ме питате, в момента съм ерген.”
ЕА (2009): "Любовта те кара да вършиш противоречиви неща. Поради тази причина не би било достоверно каквото и да е определение за любовта."
ЕА (2014): "Никога не казвай никога в любовта. Защото любовта те кара да правиш неща, които си мислил, че никога няма да сториш. Разбира се, хората могат да имат определени ценности, когато двама души се обичат, те трябва да се срещат някъде по средата. "

Енгин за себе си:
ЕА (2012): "На  мен  ми харесва това... по-добре да остана като герой /от филм/ в съзнанието на хората.""С цялото си сърце благодаря на всички, които ме обичат - и аз ги обичам. Аз съм тук, но не обичам да излагам на показ личния си живот. Ако имате въпроси относно работата ми, ще бъда повече от щастлив да Ви отговоря, но повечето хора се интересуват от лични неща. Това пък аз не го обичам. А аз искам да зачитат моята неприкосновеност."
ЕА (2014): "Нямам Facebook, Twitter, нито  акаунт в Instagram. Не обичам да живея в този свят, но ги следя чрез моята агентка.""Никога не съм се чувствал неудобно от това, че съм известен. Доволен съм от живота си."

Енгин относно ролите си:
ЕА (Кадир и БЧ): "Това, което най-много ми хареса, когато взех сценария в ръцете си, беше, че всички герои, дори и лошите, „са лоши, но с кауза”, с дълбочина. Те са стабилни характери.” "...мисля, че сценаристите са се опитали да видят хуманната страна, баланса, да бъдат справедливи и към двете страни."
ЕА (Джеват и Съдба): "Ако аз съм актьор, тогава моят собствен характер и личност трябва да са над това, което правя."
ЕА (Текин и МСП): "Героят, който играх, притежава много невинна и детска страна. Той ме накара да си спомня, че в живота има и такива чисти неща. Но в нашето забързано всекидневие ние просто ги забравяме."
ЕА (роли, избор): "Нямам такава роля. Когато видя проект и ми хареса, играя. Особено тв сериите са дългосрочен проект и аз предприемам пътешествие с героя. Тъй, че се интересувам повече от чувствата на героя. (...) Мисля, че актьорите не бива да казват такива неща. Можеш да кажеш „Аз не играя такъв и такъв герой” Един ден виждаш проект и роля, която ти харесва много и приемаш предложението.""Смятам, че героят, който съм играл, съществува и е жив. Ние заедно тръгваме на пътешествие и аз научавам нещо от този герой. Когато проектът приключи, трябва да приема реалността и да му кажа „Сбогом”. След това срещам друг герой и продължавам моето пътешествие с новия герой."

И впечатленията на интервюиращите за него:

гръцката журналистка:
Много слаб, висок и добросърдечен. Има дълги и тънки пръсти на интелектуалец и момчешки чар, в противовес на бруталния му образ по телевизията.  ... С две думи, той не е звезда, „опасно чаровен” или нещо подобно. Той е просто един много красив и мил младеж, който е щастлив от това, което се случва с него. (...)
А когато е „там” / в Турция/, какво прави? Разхожда ли се като секссимвол? Позира ли пред фотографите? Бяга ли от подивелите фенове, които искат да разкъсат дрехите му? Разбира се, че не. Не е чак толкова драматично. Току-що е завършил снимките на филм, играе във втория сезон на „Брак с чужденец” и си търси работа в театъра. Когато заговори за театър, черните му очи „грейват”. Единственият път, когато естествената му интровертност го „изоставя”. Да, той обича театъра, гледа пиеси и филми. Няма социален живот. Седи си вкъщи, хапва с приятели и мечтае -  предполагам, макар и да не го казва – за големите роли. Онези, които ще го оставят „гол” и без дъх

Турската журналистка:
"Енгин Акюрек – без съмнение голям актьор, в действителност актьорското му майсторство в „Ако бях облак” беше легендарно. Нямах никаква външна информация за него и по време на дългата фотосесия си мислех, че ще видя един човек, изтъкан от мистерии зад кулисите, но не беше така, както смятах, не беше и както си го бях представяла.
В резултат видях един висок красив мъж, с много впечатляващ тембър на гласа, много весел, с прекрасни усмихнати очи. Той е изключително скромен и получава цялата фенска любов и вярност."

newsm51
Огромни благодарности за труда.
Много ми хареса!

# 119
  • Пловдив

Във дизифорума се появи това съобщение - само за сведение:
В четвъртък 13 февруари, при излъчването на сериала "Kurtlar Vadisi Pusu", ще пуснат рекламата за КРА.

Общи условия

Активация на акаунт