Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 249

• 36 842
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Какво чуват ушите ми .Някои сами си признават  без бой "изневерявах"."изменях","напусках и се връщах". Ама тук ви е най-хубаво, комфортно обзаведено, няма друга тема като нашата с толкова всеотдайни дами като нас. Сигурна съм,че и за млякото,маслините и яйцата научихте от интервюто, все пак има някаква полза от него. Заради ролята на Текин е поотслабнал малко,но той просто не знае как  да се възстанови.Да дойде при нас - един ден палачинки,втори-мекички,трети-бухтички и току виж стигнал един наш популярен комик по килограми. Интересно ,тогава дали ще ви прилича на секс - символ.
Кога ще спрат тези нравоучения. Да оставим този човек да живее живота си ,както иска,без да се отчита пред никого. Да поддържа физическата си форма,по начин,който му е удобен. Нека продължава да бъде господар на собствения си живот и да го управлява, както намери за добре.
Именно тази способност да взема правилни решения и твърдо да ги отстоява,харесвам най-много в този човек.

Ето какво го чака като напълнее ,защото тогава веднага ще се пише,че има коремче.

Милка, нв знам за коя ваша тема говориш, защото тази не е ваша със сигурност. Тя е обща, публична, на целия форум,на феновете и антифеновете и тн.  Peace Peace

Последна редакция: пн, 03 фев 2014, 23:53 от daizy_g

# 316
  • AMS
..................
Имам предложение: що няма интервю, сега като има - не ни харесва интервюто, искаме го да го чуем на живо - вероятно пак тяма да ни хареса, та - директна среща на Енгин с мамите. Ще пратя на г-жа Дурак, но на турски, предложение да "уреди" среща.

Явно голямо е било вълнението, като е писан този пост.  Crazy

Сакън!  Stop Няма да дойда, защото само ще ви изложа. Mr. Green

На новата снимка, за разлика от тези в списанието, Енгин е естествен. Не знам къде е закусвал, но на мен пак не ми прилича на комисар. Най-малко пък е секси.  Mr. Green
Все едно в къщи е в ремонт и е излязъл набързо да купи още една кутия боя за стените.
Не се е сресал дори.
Тц, не е придобил още  формата на полицай. Изглежда тромав и навлечен.  
Едва му се закопчава копчето на якето.

# 317
Ех, вълненията край нямат... чак цитатите и собствените си реплики объркваме вече. Simple Smile))) Харесван, или не, темата се чете, обсъжда, препрочита, обсъжда и така... Енгин привлича вниманието... Simple Smile) А той си гледа живота и работата и добре прави, че не се интересува пряко от нечии гледани/недогледани сресани и рошави мисли. Simple Smile))

# 318
  • Пловдив
Какво чуват ушите ми .Някои сами си признават  без бой "изневерявах"."изменях","напусках и се връщах". Ама тук ви е най-хубаво, комфортно обзаведено, няма друга тема като нашата с толкова всеотдайни дами като нас. Сигурна съм,че и за млякото,маслините и яйцата научихте от интервюто, все пак има някаква полза от него. Заради ролята на Текин е поотслабнал малко,но той просто не знае как  да се възстанови.Да дойде при нас - един ден палачинки,втори-мекички,трети-бухтички и току виж стигнал един наш популярен комик по килограми. Интересно ,тогава дали ще ви прилича на секс - символ.
Кога ще спрат тези нравоучения. Да оставим този човек да живее живота си ,както иска,без да се отчита пред никого. Да поддържа физическата си форма,по начин,който му е удобен. Нека продължава да бъде господар на собствения си живот и да го управлява, както намери за добре.
Именно тази способност да взема правилни решения и твърдо да ги отстоява,харесвам най-много в този човек.

Ето какво го чака като напълнее ,защото тогава веднага ще се пише,че има коремче.

Да добавя: Бил разхвърлян; че когато завърши даден проект - как казва "сбогом" на героя и приема реалността, как обича той да прави първата стъпка към жените; как се е подготвил за ролята на Текин /но и това е малко/; как се подготвя за ролите си; как се е влюбил в подводното гмуркане. Е, малко ли е....
.....................
Нашата тема - темата на Енгин и всички пишещи в нея. Никъде не прочетох "вашата".

Последна редакция: пн, 03 фев 2014, 23:53 от mariana51

# 319

Да добавя: Бил разхвърлян; че когато завърши даден проект - как казва "сбогом" на героя и приема реалността, как обича той да прави първата стъпка към жените; как се е подготвил за ролята на Текин /но и това е малко/; как се подготвя за ролите си; как се е влюбил в подводното гмуркане. Е, малко ли е....

Малко е!
Първо: трябва да се съблече и да позволи да го ощракат от вси страни, за да се види - секс-символ ли е, или не!
Второ: след като си свали дрехите, трябва да си оголи и душата и да изпее и майчиното си мляко, за да се разбере - Е ли достоен за харесване, или не.
Трето: трябва да се фотне лично с всяка своя фенка и антифенка, да я прегърне и целуне (желателно е при това още да не се е облякъл!), за да може после да разказват и доказват мнението си. Simple Smile))

# 320
Такъв е Енгин, явно не виси с часове пред огледалото,когато бърза да закуси.Достатъчно търпеливо стои да го кипрят гримьорите.
Колкото до моята,нашата,вашата тема - аз винаги я чувствам МОЯТА тема,защото никога досега не съм надникнала в друга тема. Просто не ме интересуват други актьори освен Енгин.

# 321

Имам предложение: що няма интервю, сега като има - не ни харесва интервюто, искаме го да го чуем на живо - вероятно пак тяма да ни хареса, та - директна среща на Енгин с мамите. Ще пратя на г-жа Дурак, но на турски, предложение да "уреди" среща.[/b]

Тя срещата ще я уреди, но с който й кажат. Но отново се говори в мн. число и не се зачита друго мнение, освен от твърдо наложеното тук в темата.  Стига вече! Иронията е доста не намясто.

# 322
Такъв е Енгин, явно не виси с часове пред огледалото,когато бърза да закуси.Достатъчно търпеливо стои да го кипрят гримьорите.
Колкото до моята,нашата,вашата тема - аз винаги я чувствам МОЯТА тема,защото никога досега не съм надникнала в друга тема. Просто не ме интересуват други актьори освен Енгин.

Мерси за отговора.   bouquet Ти я чувстваш твоя темата, но в действителност не е нито твоя, нито моя, нито наша. Тоест всеки е способен да си пише в нея и не трябва да му се търси обяснение за мнението. Не е това целта на публична дискусионна тема Simple Smile Simple Smile

# 323
Марианка, Аурелия, Комет, Ками, Милка, Марта, Любов... разрешавам ви да говорите множествено число, тъй като до тук винаги съм била съгласна с мнението ви, а щом вече двама споделят едно и също мнение, значи тържествено се обявяват в мн. ч. Simple Smile)

# 324
Добър вечер, дами!

Надали някоя ще се заинтересува от мнението ми, но ми се поиска да споделя, нали сме във форум.
Скрит текст:
Зарадвах се на интервюто, прочетох го, изключително съм благодарна за превода му и публикуването му, но..... нещо не ми се получи да се впечатля и не мога да го наизустя. Едно нормално интервю, от което научих две-три нови неща за Енгин. Това, че обича  майка си и държи на нея не е ли исконно човешко чувство?  Много често сме коментирали въпросът каква е жената отгледала  и възпитала този талант Енгин? Благодарили сме й за този син, ще го правим и занапред.
Мнението ми за ПР-ката на Енгин е почти никакво,  но съм я упреквала затова, че държи Енгин надалеч от медии и бях споделила, че името й Дурак на руски е нещо, което знаем какво е.
Продължавам да мисля за нея по този начин, защото тя позволи да допусне такова интервю. Интервюто за мен е рутинно и донякъде клиширано, включило много общи неща, които знаем. Забележете кое е вмъкнато в интервюто, а то е , че мениджърката на Енгин следи всичко в медиите. Да, след като следи всичко най-накрая  сложи и себе си в редовете на обичаните от Енгин  къде да бъде на друго място? Нали тя е мениджърът и “коли и беси“ и сега се чуди как да му създаде новият имидж. Да, ама някой друг диктува този имидж и тя реши да се сложи там някъде.
Нали знаете английското правило, че няма вечни приятели, а има вечни интереси или: “Каквото и да ми говориш, знам, че става въпрос за пари“. В тези времена това е много силно, защото Продуцентът с тези два скъпи проекта трябва да избива евентуални загуби и всички участници по “трасето“ са наясно с това. По този начин Енгин също става продукт. Появяването му в списанието дори е “постно“ поведение от страна на ПР-ката, няма да й споменавам името, защото винаги си мисля за руския превод. Joy Joy Joy
Две неща ми станаха ясни за Енгин, които не знаех, а те са кои актриси и жени харесва и ,че спи, когато е нервен. Другото го знаех от предходни интервюта. Сега е казано същото по малко по-различен начин, но понеже интервюто е доста “цензурирано“ затова изглежда, че ни поднася нещо по-различно. А, бе, обърнал се Илия и все в тия.
Изборът му за актриси и съответно жени много ми хареса, дори веднага след интервюто публикувах техни снимки. Това е нещото, което ме замисли за него. Иначе ще повярвам на интервю дадено от него само, когато чуя гласът му и видя лицеизразът му, независимо, че и там би играл, но ще го приема, макар и да ме заблуди, защото ще е на живо. А такова интервю чакам, както и чакам неговото присъствие на премиерата на игралния филм на 14 февруари.
Димана, не знам дали си чела досегашни коментари върху интервюто, но аз бях писала нещо подобно -
Скрит текст:
че зад завесата се усеща желязна ръка. Е, ти се изказваш малко по-хард, но общо взето мислите ни текат в една посока.
   Съгласна съм за цензурата, за намесата на пиарите, за набутването на мениджъра и прочие. Наистина, в Космо не може да се появи нещо друго, освен "продукт" (както се изразяваш). Това списание е създадено да печели - от корицата, до списъка на редколегията всичко е обект на търговия.
   Мисля различно по два въпроса - първо, това че Енгин не отговаря лично на въпросите (просто не мисля, че е в стила му такова нещо). Досега е дал 2-3 интервюта за телевизии (поне аз толкова съм гледала) и не съм видяла да говори наизуст, с клишета и готови фрази. Е, написано интервю за пръв път виждам, но не ми изглежда чак толкова мързелив.
   Второ, не мисля, че отявлено комерсиалният характер на интервюто подава някакви лоши индикации за личността му. Поне такива внушения се направиха днес в няколко поста, нещо подобно усетих и в твоите думи (ако не съм те разбрала, извинявай! smihesorry). Сякаш всички коментари се стремяха да кажат: "Вижте го колко е евтин, колко е въздухар, само се прави на интересен, на интелектуалец, на нещо повече от другите. Ама и той си е същата боза". Звучеше ми обидно някак. Затова в мой предишен коментар подчертах именно това - че насред тази купчина пари той запази достойнство. И от фотосесията, и от отговорите в интервюто лъха някаква мъжка сдържаност - разбира се, може да ме апострофираш отново с "режисурата", на която той като добър актьор откликва перфектно. Но дори и да е било режисирано, ефектът е налице - той не остави впечатление за чалга, за нещо кръчмарско и безвкусно. Продължи да си изглежда изящен, стилен, сдържан, скъп. Естествено, възможно е просто само на мен да ми се привиждат разни работи. То човек като се взира много в тавана и почва да вижда картини, нали знаеш... #Crazy #Crazy Но все пак, реших да споделя.  Peace
   Благодаря ти още веднъж за разсъжденията! bouquet bouquet

# 325

Тази вечер / то почти  стана нощ вече / чета много "интересни" прозрения на дами които сами обявиха, че темата посветена на Енгин Акюрек им е "чужда вече" и няма да пишат повече в нея. Намериха своите интересни кътчета на други места. Та сега ми е интересно с какво "лице и очи " застават все едно нищо не е било.

Да ! Архивите помнят ! Помнят обидните и иронично-груби, подигравателни постове и най-вече спойлери !

Как беше - никой и нищо не е забравено !

До този момент винаги съм призовавала за позитивно отношение в темата, дори се радвам,че този призив се ползва и на други места - което е добре !

Ще го кажа отново - спазвайте добрия тон ! Да това е форум и всеки може да пише навсякъде - но с нужното уважение към списващите !

# 326
Тоест всеки е способен да си пише в нея и не трябва да му се търси обяснение за мнението.
 Joy

# 327
Тц ,тц,ама очи не отлепяте  Joy Joy Joy
Сресан ли е ,ремонт ли прави ,боя ли е тръгнал да купува  не е важно . newsm78
Радвам се ,че  никой не може да остане безразличен пред таланта и чара на този  мъж.  bouquet
Другото са подробности и комплекси. Hug

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 00:11 от dochi55

# 328
Марианка, Аурелия, Комет, Ками, Милка, Марта, Любов... разрешавам ви да говорите множествено число, тъй като до тук винаги съм била съгласна с мнението ви, а щом вече двама споделят едно и също мнение, значи тържествено се обявяват в мн. ч. Simple Smile)

Като каква им  разрешаваш? Досега си им забранявала ли? Joy Joy Joy Хайде, на множественото число hahaha hahaha hahahaВъзползвайте се! Имате вече команда.

# 329
  • Пловдив

Мерси за отговора.   bouquet Ти я чувстваш твоя темата, но в действителност не е нито твоя, нито моя, нито наша. Тоест всеки е способен да си пише в нея и не трябва да му се търси обяснение за мнението. Не е това целта на публична дискусионна тема Simple Smile Simple Smile

Нали дискутираме интервюто на Енгин. 3/4 го одобряват, 1/4 - не го одобряват. Ето дискусия. Темата е нашия виртуален дом - и я чувстваме като наша. Подчертаното ме озадачи - кой търси обяснения.

Общи условия

Активация на акаунт