Малеее, Енгин стана черно - бял.
.....секс символ ще го правят
ами сега.....

" Щели да да го правят секс -символ ... Ами той си Е!"

.....
ами сега.....

.....
ами сега.....

). Сякаш всички коментари се стремяха да кажат: "Вижте го колко е евтин, колко е въздухар, само се прави на интересен, на интелектуалец, на нещо повече от другите. Ама и той си е същата боза". Звучеше ми обидно някак. Затова в мой предишен коментар подчертах именно това - че насред тази купчина пари той запази достойнство. И от фотосесията, и от отговорите в интервюто лъха някаква мъжка сдържаност - разбира се, може да ме апострофираш отново с "режисурата", на която той като добър актьор откликва перфектно. Но дори и да е било режисирано, ефектът е налице - той не остави впечатление за чалга, за нещо кръчмарско и безвкусно. Продължи да си изглежда изящен, стилен, сдържан, скъп. Естествено, възможно е просто само на мен да ми се привиждат разни работи. То човек като се взира много в тавана и почва да вижда картини, нали знаеш...
Но все пак, реших да споделя. 

и го споделям, но не мога винаги да пиша и откликвам на нещо, което съм прочела. Да, тази вечер съм писала по-хард. Но мислите ми съм си описала доста телеграфно, което се е разбрало по малко друг начин.
Имам твърда и изградена своя представа и позиция за Енгин и повече не ми е нужно, просто искам да го гледам повече, но пък и това изхабява.Затова пък се разнообразявам с други сериали и актьори. Какво да направя като не съм моногамна
към актьорите? Едни са любими, други са сладки, трети са ...... и т.н.
))

)) Единствено идеята за разфасоването на хубавото ни момче допадна на някои... но пък клонирането не им хареса... даже офертата за по два Енгина на антифен не ги грабва...
Препоръчани теми