Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 249

• 36 841
  • 745
  •   1
Отговори
# 540

Прекрасен... Незабравим... Неповторим...

# 541
Момичета желая ви приятен следобед в компанията на Енгин и всички негови превъплащения.       Heart Eyes Hug 

# 542
  • Пловдив

И докато чакаме.... да си припомним Текин:
https://www.youtube.com/watch?v=tiR4s_AFknc

# 543
Колкото и скъпо да струват снимките в имението на Feryal Gülman, това са дребни разходи в сравнение със снимките на другия сериал, в дворците на Санкт Петербург.
Направо ми се объркват представите за финансови възможности, Керем Чатай изглежда, ще бие всички рекорди.
Да е жив и здрав, и ако резултатът е хубави сериали, значи, си е заслужавало.

Ами гледай си него. Чувам, че дубльорът бил много добър.
"Мръсни пари и любов" едва ли ще отговори на високите ти естетически критерии...

# 544

Аз пък се замислих върху тази промо-снимка... В ремаркето е натоварено леглото-люлка на Текин... Накъде ли са се запътили с покъщнината му?  newsm78  Мартичка онзиден отбеляза как е пуст навеса на Текин в ей този момент от филма:

Просто си мисля, че нищо не сме отгатнали от замисъла на К. Дерен. Simple Smile))

Р.Р. Опа... и това не е ремарке, а камиончето на Текин... онова - с очетата и усмивката. Simple Smile

Последна редакция: ср, 05 фев 2014, 11:27 от marytza

# 545
  • Пловдив

https://twitter.com/okanbugun/status/430989880378679296/photo/1

Певицата NİL KARAİBRAHİMGİL - "Душата има крила" запис на песента към филма "Малък септемврийски проблем"
......................
Чакаме......

# 546

Джейн ни припомня... Как говори на кончето само, а? Simple Smile Текин е наследил неговото разбиране с животните. Wink))

# 547
Колкото и скъпо да струват снимките в имението на Feryal Gülman, това са дребни разходи в сравнение със снимките на другия сериал, в дворците на Санкт Петербург.
Направо ми се объркват представите за финансови възможности, Керем Чатай изглежда, ще бие всички рекорди.

Ами гледай си него. Чувам, че дубльорът бил много добър.
"Мръсни пари и любов" едва ли ще отговори на високите ти естетически критерии...

Благодаря ти, loveofmine, за позитивния и конструктивен диалог.

# 548

Хайде и малко Текин от мен - за разкош. Simple Smile)
Дали няма да ни изненадат още днес с трейлър на КРА?... Впрочем, Марианка, благодаря за линка със снимките във вилата. Беше ми много интересно да ги разгледам. На една от тях сякаш бяха уловили Туба, а на друга със сигурност присъстваше Небахат.

--- Туба?

--- Небахат

# 549
  • Пловдив

Не ме вълнуват финансовите възможности на Керем Чатай. Защото производстото на един сериал е сбор от финанси, като той е част от тях.
Но:
Скрит текст:
Нали обичам математиката: Приемаме условно, че Керем Чатай и за двата нови сериала плаща по 10 000 турски лири за снимачен ден. Ще обърнем всичко в бълг. лева за да ни е по-ясно сравнението.
Към днешна дата – 10 TL = 6,43 лв или 1 т.л. = 0,643 лв
                          100 рубли = 4,12 лв или 1 р    = 0,0412 лв
За КРА: 10 000 т.л. х 0,643 = 6 430 лв/за снимачен ден;
За КиШ: 10 000 т.л. х 0,041 =   410 лв/за снимачен ден.

.............................
Или каквито и договорености за ползване да има К.Чатай, съотношението е 1:10 при условието 10 000 турски лири за снимачен ден.

Марица, не е бе джанъм това Небахат.

# 550
Ами на мен ми заприлича на Небахат. Ама аз още не съм им свикнала с лицата... така че... вероятно греша. Simple Smile И другата може да не е Туба. На тях ми заприличаха, затова им обърнах внимание. На останалите май са все технически лица от екипа, не актьори.

Арабките са си направили за кеф опитите на Енгин да говори на арабски. Simple Smile)

Последна редакция: ср, 05 фев 2014, 12:13 от marytza

# 551
Скрит текст:

Не ме вълнуват финансовите възможности на Керем Чатай. Защото производстото на един сериал е сбор от финанси, като той е част от тях.
Но:
Скрит текст:
Нали обичам математиката: Приемаме условно, че Керем Чатай и за двата нови сериала плаща по 10 000 турски лири за снимачен ден. Ще обърнем всичко в бълг. лева за да ни е по-ясно сравнението.
Към днешна дата – 10 TL = 6,43 лв или 1 т.л. = 0,643 лв
                          100 рубли = 4,12 лв или 1 р    = 0,0412 лв
За КРА: 10 000 т.л. х 0,643 = 6 430 лв/за снимачен ден;
За КиШ: 10 000 т.л. х 0,041 =   410 лв/за снимачен ден.

.............................
Или каквито и договорености за ползване да има К.Чатай, съотношението е 1:10 при условието 10 000 турски лири за снимачен ден.

Марица, не е бе джанъм това Небахат.

Мариянка, защо не те вълнуват финансовите възможности на Керем Чатай? От неговата способност да обезпечи проектите си, до голяма степен зависи и техният успех.

Колкото до математиката, не е моята сила, но знам, че различни величини не се изразяват с еднакви числа.

# 552

"Човекът обича да брои проблемите си, но не и радостите си.
Ако ги брои, както би трябвало да бъде, той ще види, че за всички има достатъчно щастие..."

ДОСТОЕВСКИ

Hug Здравейте  мили мои, ненагледни МОМИЧЕТА! Hug

Grinning Днес влизам по-рано с гръм и трясък. Grinning
И с тази безценна мисъл на ДОСТОЕВСКИ ви заявявам,
че ще си броим и отразим радостите, които предстоят в темичката ни.

Скрит текст:

# 553
Прекрасна мисъл, наистина, Тануша.   newsm10 Благодаря за гърма и трясъка. Simple Smile))

Аз пък от сутринта тръгнах на пътешествие по стъпките на Текин и Ейлюл. Simple Smile

# 554
 newsm51
Чудесна си, както винаги, Тануша!
 smile3525
Страхотно хрумване, Маричке...

Общи условия

Активация на акаунт