Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 249

• 36 840
  • 745
  •   1
Отговори
# 675

Цял ден все Йомер на вниманието ви. Погледнете малко и Текин и той е на дневен ред.

Да не се разсърди.                                   Joy Joy Joy

# 676
  • Пловдив

Гледам и си мисля. Радвам се, че Енгин си партнира с двете най-популярни актриси към момента в Турция - Берен и Туба. Ако обаче стайлинга на Фатмагюл имаше за мен извинение /решение на сценаристките/, то този на Елиф към момента малко ме шокира. Баретки, дълга пола ли е това или панталон.... Възможно е снимката да не е от сериала - ще почакаме. А Йомер - направо си е трепач.

# 677

Скрит текст:

# 678

И тук опит за сравнение.

# 679

КОМЕТ  Hug, за теб!   

Скрит текст:

# 680

Благодаря  Танюшка, newsm51

Много са сладки, но кога ли ще имаме щастието да ги видим. Дано имаме късмет да
е по скоро.

# 681
Скрит текст:

Гледам и си мисля. Радвам се, че Енгин си партнира с двете най-популярни актриси към момента в Турция - Берен и Туба. Ако обаче стайлинга на Фатмагюл имаше за мен извинение /решение на сценаристките/, то този на Елиф към момента малко ме шокира. Баретки, дълга пола ли е това или панталон.... Възможно е снимката да не е от сериала - ще почакаме. А Йомер - направо си е трепач.
Туба ще играе ролята на Елиф, нали?
Тази, която има рожден ден - имам предвид снимката с тортата.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/155976 … 77_53737258_n.jpg

# 682
  • Пловдив
Скрит текст:

Туба ще играе ролята на Елиф, нали?
Тази, която има рожден ден - имам предвид снимката с тортата.
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png
Разпределението на женските роли е малко мъгла още. Сестра, приятелка, пък общи приятелки.... Само Йомер знам кой ще е.... със сигурност.

# 683

Grinning Скоро, скоро ще е! Много малко остана... Grinning
Скрит текст:
Galası SALI günü.Çok çok az kaldııı... Farah  gelir diye umuyorum

Имах много малко до премиера вторник günü.çok. . . Farah и аз се надявам, че идва

# 684
Разпределението на женските роли е малко мъгла още. Сестра, приятелка, пък общи приятелки.... Само Йомер знам кой ще е.... със сигурност.

Smile
Туба може да е колежка, с която няма нищо интимно.
А севгилито да е... Тувана. А?

# 685

И аз набързо спретнах колажче с новата снимка на Йомер. Simple Smile
Аурелия, честно да ти кажа, аз също се надявам севгилито да е Тувана. Simple Smile Не знам коя как играе, но Тувана ми е по-симпатична. Simple Smile)) По-човешка, някак... красотата на Туба я възприемам също като Любов - студена...

Р.Р. Татко "Керим" ще е татко Ахмет, тъй ли? Убития баща на Елиф, дето се е забъркал с диамантите и мафиотите...

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 14:34 от marytza

# 686

Хайде да ги видим и накуп тези снимки... 

И съм убедена на 100%, че севгилито на ЙОМЕР ще е ЕЛИФ.

# 687

Харесваме, не харесваме - ще си я гледкаме.  Grinning Joy

# 688

Аз не мога да кажа, че не я харесвам, Тануш. Жената си е хубава. Simple Smile Само дето моето усещане е за студ... намирам и снежната кралица за красива, но студена - нали разбираш какво искам да кажа? Simple Smile

# 689
Скрит текст:

Аз не мога да кажа, че не я харесвам, Тануш. Жената си е хубава. Simple Smile Само дето моето усещане е за студ... намирам и снежната кралица за красива, но студена - нали разбираш какво искам да кажа? Simple Smile

thumbsup Съгласна!

Общи условия

Активация на акаунт