Рядко да пропусне.За периода на отрицание, не съм забелязала такова нещо.

Също бях намалила до минимум солети, бисквити... Иначе ЛЛ беше казала, че киселото мляко запича и да давам прясно мляко да пие, но реших да отложа захранването за малко по-натам и още не съм дала...
А понякога като му кажа: Кажи как се казваш - "Не", кажи ... - и отговорът пак е "Не". 
От нашия опит съм на мнение, че е по-добре 2-3 дози сироп пред това да се мъчи малката. Състава й в крайна сметка е вид захар..

Така че, ако скоро сте купували моля дайте акъл, щото съм много зле, пералнята ми беше на 10 години, а то вече толкова нови модели, че ми се зави свят.
Да ви питам как се справяте с гърнето. Дани въобще не иска да седне а само го хвърля. Как ще го науча да си върши работата там...не зная
. Бабите все викат,че закъснявам с гърнето и докога ще се занимавам с памперси....
Ще се научат, няма къде да ходят. Бабите хич не ги слушай, ръководи се по детето и твоите усещания.
Сега малкия сяда само 4 пъти на гърне: сутрин след събуждане, на обед преди да си легне, следобед след сън и вечер преди баня. През останалото време ако го поканя да седне казва НЕ и бяга от мен. Надявам се малко по малко да се върнем към гърнето.
. Иначе бързо се учат,когато няколко пъти им е дискомфортно от напикаванията започват да схващат как става работата.