Съпруги, чиито мъже пътуват по море-31

• 46 939
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Или един романтичен уикенд някъде  Heart Eyes
Инъче и аз съм му подарявала часовник и той на мен, ей така без повод  Grinning И двата откупени с паричка  Wink

# 256
Здравейте Simple Smile
Присъединявам се към групата "Съпруги, чиито мъже пътуват"
Моят мъж е моряк и нямам около себе си приятелки, които да са в подобна връзка и начин на живот.
Радвам се да ви чета Simple Smile

# 257
Добро утро! Деца два броя на училище, пия кафе на спокойствие, ехааа!
ALLAIA, добре дошла  Hug
Кажи две-три думички за теб ако искаш, от къде си, имаш ли дечица, с какво се занимаваш? Ще ме извиниш за любопитството, съвсем добронамерено е   bouquet

# 258
Добро утро на всички! Едно кафе е добро начало на деня!
Успешна нова учебна година за всички големи и малки ученици   bouquet
ALLAIA, добре си дошла сред нас! От скоро ли си сред редиците на чакащите? Трудно е когато приятелките ти са далеч от тоя начин на живот....няма и не може  да има разбиране. С годините го разбрах, но това пък е полезно, защото около теб остават само тия, които са били истински и знаеш, че можеш да разчиташ на тях.
Хубав ден от мен!

# 259
  • Варна
Ехоо добро ви утро принцески!

Честит първи учебен ден на всички мами с ученици  Laughing  Аз нямам детенце, но от вчера имаме бебе джак ръселче на около 2 месеца, голяма сладуранка е!

ALLAIA добре дошла! Никак не е лесно нито за нас, нито за приятелките ни поне така си мисля. Когато те мрънкат и се оплакват не си дават сметка какво ни е на нас.. Когато мъжете ни се приберат се цупят защо не им звъним и защо всичко се променя..(имам такива приятелки) Никога няма да разберат, че освен съпруга на моряк ти си нещо повече - майка, баща, опора, възпитател, домакиня, човек с двойно повече нерви и задължения, който трябва да се справя със всичко..

А за хорските приказки и стериотипите да не говорим.. леки жени, прахосници, материалистки и т.н. Жал ми е за хората с такова мнение, но както се казва "Нека говорят" Simple Smile

Да сме живи и здрави и ние и мъжете ни това е най-важното пък нека ни одумват, само да не е в мое присъствие!

# 260
  • на чист въздух
Лелее, днес е ужасен ден. Моят синковец е в Бургас и е изтървал автобуса за Пловдив и сега се лута с таксита по автогарите, ох тези деца...

# 261
Здравейте Simple Smile
Казвам се Анна, юрист съм на 34 години Simple Smile с едно детенце за сега, което е на 11 годинки и днес бях на първи учебен ден Simple Smile
Мъжът отсъства сега. Позиция - навигатор, танкери. В следващият месец-два би трябвало да се прибере.

# 262
 _Lulla_, честито! Ама да ти кажа голяма бела си си взела  Laughing  Всички са сладки като са малки, белите и те. Аз имам шар пей, миналото лято имахме бебета знам какво е  Mr. Green  едвам ги изтърпях да станат самостоятелни, направо обърнаха двора ми наопаки  Mr. Green  Хубавото е, че им намерихме доби семейства, любители на животни и съм спокойна за тях. 
Ян, ами и при децата е така  Laughing  все да има да се притесняваш за нещо....
Ани, и моят е на танкери, че и същата специалност, може и да пътуват дори за един корабособственик. Сега разтовари в Ротердам, дано зимата не останат в Балтийско море  Praynig
Дитка, какво реши за изненадата???

# 263
На добър час на твоя ученик   bouquet
Аз след час ще отивам да забера моя дребчо, после карате. А мен днес ме мързииии, мързииии  ooooh!
Малката утре няма да е на училище, може би и вдругиден, ей затова намирането на работа за мен е мираж. Ще си кукувам вкъщи  Crossing Arms Или ще ходя на плаж  Mr. Green
Ян, поне другият път ще внимава  Laughing Hug

# 264
Vesellaaa моят мъж е към фирма Норд Редерай Simple Smile и са из китайско море сега Simple Smile
Благодаря за честитките за първият учебен ден Simple Smile

# 265
Попрочетох предходните ви теми Simple Smile и сте много прави момичета за всичко, което коментирате. Определено винаги ще има скептици, одумници, невярващи и сърдити приятелки Simple Smile)
За себе си си давам сметка постоянно как ме променя житейската ситуация. Как от нетърпелив и припрян човек и до ден днешен се уча да съм по-спокойна, да приемам факта, че чакането си е чакане Simple Smile да оценявам с много по-голяма сила и мъничките жестове Simple Smile Да се подготвям за всяко посрещане все едно е първа среща Simple Smile)) ФАКТ !!! някои от вас го бяха написали из темите и ми стана много топло на душата, че емоциите са толкова еднакви Simple Smile
Виждам как в свят, в който вече любовта не е много на първо място в човешките отношения, то предвид професията на нашите мъже се оказва най-важният спояващ елемент, без който всичко би се разпаднало.
Избледняването на ежедневните глупости в сравнение с човешките страхове и крайната мисъл: Добре ли е човекът там, откъде минава... какво се случва. И някакси не можем да се скараме за това кой ще мие чиниите или какво да се гледа по телевизията. Човек става доста по-осъзнат и пренарежда приоритетите си в посока: Да бъдем добре и усмихнати Simple Smile
Преди време бях тъжна по празници. Наскоро написах следното една вечер: Нашето време тече по друг начин, с друг ход, ние нямаме онова, което имат повечето в ежедневието си, но имаме цяла една нова Вселена, която си създаваме двамата. С нашите си планове, мечти и идеи. Разделеността уголемява като с лупа желанията. Мечтаем, защото това ни държи заедно. Нямаме вероятността да потънем в ежедневие и летаргия. За нас времето има други качества. Безценно е Simple Smile

# 266
  • Варна
Добро утро,днес имам повод да почерпя,пораснах с една година. Усмихнат и слънчев ден на всички,аз чакам включване от Бразилия.

# 267
Добро утро и честит рожден ден Simple Smile

# 268
Честит рожден ден Мари   bouquet
За малко дребния щеше да закъснее за училище, ей голям заплес е значи, не знам как ще се оправя в училище, даже успя да си забрави единия учебник, вчера беше кутийката за храна, в петък - шапката  ooooh!
Малката днес нали е вкъщи и се врътна да си доспива  Crazy
Ставам да мятам задачките, че ако успея, следобяд може да отразим един плаж  Grinning
Хубав ден момичета  Hug

# 269
Добро утро Дами!
Мари, Честит Рожден Ден   bouquet  Здраве, щастие и късмет ти желая  на теб и на цялото ти семейство! Много любов, много радост, много усмивки!

ALLAIA, така е, светът който виждаме през нашите очи е огледалото на самите нас. Настроим ли се положително, можем да сме по спокойни и мотивирани за нашия живот...ще имаме хармония и баланс във взаимоотношенията си,  а точно това е което дразни околните  Mr. Green  Поздравявам те, че ти и твоето момче имате вашата Вселена и си намерила магичната подправка на семейното щастие!
25 г сме заедно с моя моряк и всяка раздяла е като първата и всяка подготовка и трепет който изпитвам при посрещане и по ярък от предишния... Май пеперудите в стомаха се увеличават с годинките  Laughing  
Марийче, стига дразни с плажовете, че като нищо слагам малко парцалки в куфара и идвам  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт